Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

szakértői tanácsok

 1. Tonik: használjak vagy sem?

  Szerintünk egy rossz toniknál a semmilyen is jobb, egy jó tonik viszont szuper dolgokat tud tenni a bőrödért <3 De miket? És milyen tonikot válassz?

  Elolvasom
 2. Arctisztítás: mivel, miért & hogyan?

  A tiszta bőr szebb, ápoltabb bőrt is jelent, amin a többi bőrápoló is hatékonyabban működik. De milyen lemosók vannak, és milyet válassz? Mi a helyzet a szappannal vagy a micellás vízzel?

  Elolvasom
 3. Nyári bőrápolás: min változtass, mire figyelj?

  Ha itt a forróság, akkor néhány dolgot érdemes a bőrápolásodban is lecserélni. Miben válts, mit iktass be pluszban, és mi mehet tovább, mint eddig? Mi a helyzet például a retinollal? Hát a hámlasztókkal?

  Elolvasom
 4. Rosacea – mi az és hogyan kezeld otthon?

  Ha érzékeny a bőröd, és gyakran pirosodik is, akkor lehet, hogy rosaceával küzdesz. Ilyenkor érdemes a bőrápolásra nagy hangsúlyt fektetni, hogy később ne legyen rosszabb a helyzet. Ebben a cikkben leírjuk, mire figyelj oda, mit keress és mit kerülj a bőrápolókban.

  Elolvasom
 5. Az érzékeny bőr ápolása

  Ha érzékeny a bőröd, azt biztosan felismered: sokszor lesz piros, akár viszket is, vagy apró kiütések jelennek meg rajta. De ez már örökre így is marad? Mit tehetsz, hogy csökkentsd a kellemetlen tüneteket, és erősítsd a bőrödet?

  Elolvasom
 6. Kémiai hámlasztás versus nyár – szabad hámlasztanom nyáron?

  Szabad-e nyáron hámlasztani? Növeli-e a bőröd fényérzékenységét a BHA, a PHA és az AHA? Használhatod-e ilyenkor a kedvenc BHA, PHA vagy éppen AHA hámlasztódat tovább, és ha igen, mire kell odafigyelni?

  Elolvasom
 7. Azelainsav – mi az & miért jó a bőrömnek?

  Az azelainsav és származéka, a PAD, szuper összetevő, ami sokat segtíhet például pattanások, pigmentfoltok vagy rosacea esetén is. Mielyik mit tud pontosan?

  Elolvasom
 8. Niacinamide: mi az & miért jó a bőrömnek?

  A niacinamide (B3-vitamin) egy csúcsösszetevő, ami egyszerre segít mitesszerek, pattanások és pigmentfoltok elle. De mit is tud pontosan?

  Elolvasom
 9. Peptidek: mire jó & hogyan használd?

  Peptidekkel egyre gyakrabban találkozhatsz anti-aging furmulákban, és ez nem véletlen. De mit tudnak, mik azok a peptidek egyáltalán, és melyik miben tud segíteni?

  Elolvasom
 10. Gomba okozta pattanások: hogyan ismerd fel & mit tehetsz a malassezia folliculitis ellen?

  A gomba okozta pattanásoknál egészen más termékeket célszerű használni, mint a sima pattanásoknál, és nagyon oda kell figyelni a többi formulára is, amit csak a bőrödre kensz. Mit lehet és mit nem? Ezt írjuk le Neked >>

  Elolvasom