Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Összetevők

 1. Azelainsav – mi az & miért jó a bőrömnek?

  Az azelainsav és származéka, a PAD, szuper összetevő, ami sokat segtíhet például pattanások, pigmentfoltok vagy rosacea esetén is. Mielyik mit tud pontosan?

  Elolvasom
 2. Niacinamide: mi az & miért jó a bőrömnek?

  A niacinamide (B3-vitamin) egy csúcsösszetevő, ami egyszerre segít mitesszerek, pattanások és pigmentfoltok elle. De mit is tud pontosan?

  Elolvasom
 3. Peptidek: mire jó & hogyan használd?

  Peptidekkel egyre gyakrabban találkozhatsz anti-aging furmulákban, és ez nem véletlen. De mit tudnak, mik azok a peptidek egyáltalán, és melyik miben tud segíteni?

  Elolvasom
 4. C-vitamin szérum: miért fontos és hogyan használd?

  A C-vitamin igazi "A"-listás összetevő, ami nemcsak turbózza a fényvédőd hatását, de hosszútávon segít a ráncok, foltok ellen is. Mit tud pontosan? És milyen formáit használják a bőrápolásban?

  Elolvasom
 5. Retinol: miért nagy szám & hogyan használd?

  Retinol, retinal, granactive retinoid - igazi nagyágyúk az anti-aging bőrápolásban! De melyik mit jelent és mit tud pontosan?

  Elolvasom
 6. Milyen erősségű retinolt (és milyen fajtát) használjak?

  A retinoidok (A-vitamin) igazi szupersztár összetevők a bőrápolásban, de nem egyszerű kiigazodni a különböző fajták és erősségek között. Ebben a cikkben ebben segítünk :)

  Elolvasom
 7. Miért jó a hialuronsav?

  A hialuronsav a vízmegtartás királynője, amit bizony érdemes a rutinodba illeszteni. Ebben a cikkben átnézzük, milyen hialuronok is vannak, és leírjuk, hogyan építsd a rutinodba :)

  Elolvasom
 8. Antioxidánsok: ezt jelentik a bőrödnek

  Az antioxidánsok a smart aging bőrápolás egyik legfontosabb csoportják alkotják, amik segítenek megelőzni a korai ráncokat, pigmentfoltokat, és segítenek, hogy sokáig fiatalos maradjon a bőröd (érett bőrre is ajánlottak!)

  Elolvasom