Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Mikor kapom meg a csomagom?

A rövid és tömör válasz: a megrendeléstől/utalás megérkezésétől számított 1. vagy 2. munkanapon, ha megnövekszik a rendelésszám (különösen hétvége után), 1-2 napos késés előfordulhat.

Ha a részletek is érdekelnek:

A beérkezett rendeléseket minden hétköznap munkaidőben folyamatosan dolgozzuk fel, és aznap át is adjuk a futárszolgálatnak, amit a következő nap kézbesítenek Neked.

Egy átlagos napon a napközben, 12 óráig beérkezett rendelések másnap oda is érnek Hozzád, az ezt követően leadott rendelések pedig a 2. munkanapon. Például, ha kedd délelőtt 10-kor adod le az utánvétes rendelésed, akkor a csomag szerdán fog érkezni, míg ha kedden este 8-kor, akkor csütörtökön. Néha (pl. hétvége után, karácsony előtt) előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelésszám miatt 1-2 nap késéssel tudjuk csak postázni a csomagodat. Szintén ritkán, de előfordulhat, hogy a futárszolgálatnál történik 1 nap késés, és csak a feladás utáni második munkanapon kézbesítik a csomagodat.

Fontos: a G&G 101 C-Glow szérumot hetente egyszer gyártják, hozzánk pedig szintén heti egyszer, általában keddenként érkezik meg a friss szállítmány. Emiatt a C-Glow-t is tartalmazó csomagok a szokásoshoz képest picit lassabban érkezhetnek meg (átlagosan 1-3 munkanappal). C-Glow-s csomagokat jellemzően kedd és csütörtök között postázunk (pénteken például azért nem, hogy ne álljanak egy raktárban hétvégén).

A küldemények nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a Posta automatikus emailt fog Neked küldeni, amint átvették tőlünk és feldolgozták a csomagokat.

A szállítás díja házhoz szállítás esetén 990 Ft, ha pedig posta ponti átvevőhelyre kéred a csomagot, akkor 840 Ft15 000 Ft feletti rendelés esetén minden esetben ingyenes a szállítás.

A fizetési és szállítási tudnivalókról itt olvashatsz részletesebben >>

 

Tovább a shopba >>