Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Mikor kapom meg a csomagom?

A rövid és tömör válasz:
Ha szállítást választottál, akkor a megrendeléstől/utalás megérkezésétől számított 1. vagy 2. munkanapon (ha megnövekszik a rendelésszám, péládul hétvége után, 1-2 napos késés előfordulhat).
Ha személyes átvételt válaszottál, a rendelésedhez legközelebb eső kedden vagy csütörtökön, 10 és 18 óra között veheted át az irodánkban.

 

Ha a részletek is érdekelnek:


Szállítás esetén: a beérkezett rendeléseket minden hétköznap munkaidőben folyamatosan dolgozzuk fel, és aznap át is adjuk a futárszolgálatnak, amit a következő nap kézbesítenek Neked.

Egy átlagos napon a napközben, 12 óráig beérkezett rendelések másnap oda is érnek Hozzád, az ezt követően leadott rendelések pedig a 2. munkanapon. Például, ha kedd délelőtt 10-kor adod le az utánvétes rendelésed, akkor a csomag szerdán fog érkezni, míg ha kedden este 8-kor, akkor csütörtökön. Néha (pl. hétvége után, karácsony előtt) előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelésszám miatt 1-2 nap késéssel tudjuk csak postázni a csomagodat. Szintén ritkán, de előfordulhat, hogy a futárszolgálatnál történik 1 nap késés, és csak a feladás utáni második munkanapon kézbesítik a csomagodat.

Fontos: a G&G 101 C-Glow szérumot hetente egyszer gyártják, hozzánk pedig szintén heti egyszer, általában keddenként érkezik meg a friss szállítmány. Emiatt a C-Glow-t is tartalmazó csomagok a szokásoshoz képest picit lassabban érkezhetnek meg (átlagosan 1-3 munkanappal). C-Glow-s csomagokat jellemzően kedd és csütörtök között postázunk (pénteken például azért nem, hogy ne álljanak egy raktárban hétvégén).

A küldemények nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a Posta automatikus emailt fog Neked küldeni, amint átvették tőlünk és feldolgozták a csomagokat.

A szállítás díja házhoz szállítás esetén 990 Ft, ha pedig posta ponti átvevőhelyre kéred a csomagot, akkor 840 Ft15 000 Ft feletti rendelés esetén minden esetben ingyenes a szállítás.

 

Személyes átvétel esetén: csomagodat a rendelésed leadásához legközelebb eső kedden vagy csütörtökön, 10-18 óra között személyesen átveheted a Márvány utcai irodánkban. Ennek pontos címe: 1126 Budapest, Márvány utca 31. fsz. 2. (balra a második ajtó), kapucsengő: 65. Fontos tudnod, hogy személyes átvétel esetén csak előre kifizetett csomagokat lehet átvenni, ezért csak bankkártyás fizetéssel vagy banki előreutalással tudsz így rendelést leadni. Banki utalás esetén, csak az utalás beérkezése után tudjuk elkezdeni a rendelés feldolgozását, de akár az aznap délig leadott (és kifizetett) rendelésedet is átveheted. 

A személyes átvétel ingyenes.

 

A fizetési és szállítási tudnivalókról itt olvashatsz részletesebben >>

 

Tovább a shopba >>