Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Tudtad? 15 000 Ft felett a szállítás ingyenes :)

Mikor kapom meg a csomagom?

A rövid és tömör válasz: a megrendeléstől/utalás megérkezésétől számított 1. vagy 2. munkanapon, azonban különösen hétvége után 1-2 napos késés előfordulhat a megnövekedett csomagszám miatt. Ha személyes átvételt választottál, akkor a rendelés leadása utáni legközelebbi csütörtökön tudsz jönni a csomagért, vagyis ha szerda este 10-kor rendeltél, akkor is tudsz jönni érte másnap, ha pedig csütörtökön rendelsz, akkor aznap el is tudsz jönni érte.

Ha a részletek is érdekelnek:

A beérkezett rendeléseket minden hétköznap délután dolgozzuk fel, és aznap át is adjuk a futárszolgálatnak, amit a következő nap kézbesítenek Neked.

Így a napközben, délután 3 óráig beérkezett rendelések másnap oda is érnek Hozzád, az ezt követően leadott rendelések pedig a 2. munkanapon. Tehát például ha hétfő délután 2-kor adod le az utánvétes rendelésed, akkor a csomag kedden fog érkezni, míg ha hétfőn este 8-kor, akkor szerdán. (Azonban időnként előfordulhat, hogy 1-1 napot késik a szállítás).

A küldemények nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni.

A szállítás díja házhoz szállítás esetén 790 Ft, ha pedig posta ponti átvevőhelyre kéred a csomagot, akkor 740 Ft. 15 000 Ft feletti rendelés esetén minden esetben ingyenes a szállítás.

A fizetési és szállítási tudnivalókról itt olvashatsz részletesebben >>

 

Tovább a shopba >>