Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Mikor kapom meg a csomagom?

A rövid és tömör válasz: a megrendeléstől/utalás megérkezésétől számított 1. vagy 2. munkanapon, azonban (különösen hétvége után) 1-2 napos késés előfordulhat amikor megnövekszik a csomagszám. Ha személyes átvételt választottál, akkor a rendelés leadása utáni legközelebbi csütörtökön tudsz jönni a csomagért, vagyis ha szerda este 10-kor rendeltél, akkor is tudsz jönni érte másnap, ha pedig csütörtökön rendelsz, akkor aznap el is tudsz jönni érte.

Ha a részletek is érdekelnek:

A beérkezett rendeléseket minden hétköznap munkaidőben folyamatosan dolgozzuk fel, és aznap át is adjuk a futárszolgálatnak, amit a következő nap kézbesítenek Neked.

Egy átlagos napon a napközben, délután 3 óráig beérkezett rendelések másnap oda is érnek Hozzád, az ezt követően leadott rendelések pedig a 2. munkanapon. Néha (pl. hétvége után) előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelésszám miatt egy nap késéssel tudjuk csak postázni a csomagodat. Például, ha kedd délután 2-kor adod le az utánvétes rendelésed, akkor a csomag szerdán fog érkezni, míg ha kedden este 8-kor, akkor csütörtökön. Szintén ritkán, de előfordulhat, hogy a futárszolgálatnál történik 1 nap késés, és csak a feladás utáni második munkanapon kézbesítik a csomagodat.

Fontos: a G&G 101 C-Glow szérumot heti egyszer gyártjuk. Emiatt a C-Glow-t is tartalmazó csomagok a szokásoshoz képest picit lassabban érkezhetnek meg (átlagosan 1-3 nappal). Például pénteken nem postázunk C-Glow-s csomagokat, hogy ne álljanak egész hétvégén egy raktárban. :)

A küldemények nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a Posta automatikus emailt fog Neked küldeni.

A szállítás díja házhoz szállítás esetén 890 Ft, ha pedig posta ponti átvevőhelyre kéred a csomagot, akkor 740 Ft. 15 000 Ft feletti rendelés esetén minden esetben ingyenes a szállítás.

A fizetési és szállítási tudnivalókról itt olvashatsz részletesebben >>

 

Tovább a shopba >>