Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)


Elállás és visszaküldés


Előfordul, hogy valami gond támad: például nem tudod átvenni a csomagodat, vagy valamiért még sincs szükséged rá, vagy ritkán, de néha az is lehet, hogy sérülten érkezik meg hozzád. Mit tehetsz ilyenkor?

Elrontottad a rendelésedet? Meggondoltad magad?

Ha nemrég adtad le a rendelésedet és még nem készítettük össze, akkor írj nekünk emailt - a rendelésed azonosító számával - és mi töröljük a rendelést. Más teendőd nincs. 

Kiküldött, de át nem vett csomag

• Ha valami miatt nem tudtad átvenni az előre kifizetett csomagodat, és nem is tartasz már rá igényt, akkor légyszi írj nekünk egy emailt, és a csomag visszaérkezése után visszatérítjük a vételárat.
• Ha szeretnéd, hogy inkább újraküldjük, akkor is írj nekünk emailt. :)

Elállás átvett csomag esetén

Ha meggondoltad magad a csomagod átvétele után, akkor az átvételtől számítva 14 napon belül lehetőséged van visszaküldeni a bontatlan termék(ek)et. További részletekért lásd az ÁSZF-et.
• Elállási szándékodat kérjük jelezd nekünk emailben!
• A visszaküldés részleteit a következő pontban találod. 

Bontatlan termékek visszaküldése

• Visszaküldés előtt légyszi írj nekünk emailt!
• A termék(ek)et postai úton tudod visszajuttatni hozzánk a számlán szereplő címre (Skinsmart Kft., Budapest 1126, Márvány utca 31. fszt. 2). 
• Légyszi tudd, hogy sem az eredeti postaköltséget, sem az utánvét díját, sem a visszaküldés postai költségét nem áll módunkban megtéríteni - kizárólag a termék(ek) vételárát.
• Kérjük gondoskodj róla, hogy a termékek épségben és sérülésmentesen érkezzenek vissza hozzánk - csomagold be őket alaposan.
• A visszatérítést a vásárlás eredeti módja szerint intézzük, vagy előzetes megbeszélés alapján banki átutalással. 

Sérült termék vagy csomag

• Ha a termék csomagolása sérült (pumpa, flakon), vagy szállítás közben esetleg kifolyt, írj nekünk emailt az ügyfélszolgálati email címre (hello@skinsmart.hu), a rendelésed azonosító számával (és fotóval, ha lehetséges) - mi pedig gondoskodunk a termék(ek) cseréjéről. 
• Ha a csomag, amiben a termék érkezett már átvételkor láthatóan sérült, arra kérünk, hogy akkor is vedd át. Nézd meg, pontosan mi sérült, és írj nekünk emailt (a fentiek szerint) - mi pedig gondoskodunk a termék(ek) cseréjéről. :)

Érzékenység, allergia

Egyéni érzékenység vagy allergia esetén sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, és a bontott terméket nem tudjuk visszavenni (lásd ÁSZF). 

Sajnos egyéni reakciók bármely összetevőre lehetségesek, ezért azt javasoljuk, hogy amikor csak lehetséges mini/utazó kiszerelésben próbálj ki új terméket, illetve mindig végezz pötty-tesztet első használat előtt. Az egyes termékek használatáról, az adott termék adatlapján, a Használat fülecske alatt találsz részletes információkat. 


Kérdésed maradt? Akkor nyugodtan írj nekünk az ügyfélszolgálati e-mail címre: hello@skinsmart.hu