A személyes átvétel átmenetileg szünetel | 15000 Ft felett díjmentesen visszük házhoz :)

A személyes átvétel szünetel | A szállítás 15000 Ft felett ingyenes :)

Fizetési információ

Három féle képpen tudod kifizetni a webshopunkban a megrendelt csomagodat:

 • Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben is. A csomagot a pénz megérkezése után postázzuk.
 • Utánvétellel: Az utánvétel a Magyar Posta szolgáltatása, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már a kezdben van. A csomagokat megrendelés után azonnal postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 390 Ft.
 • Bankkártyával: A fizetés az OTP Simplepay felületén történik, maximális biztonságban az OTP bank segítségével. MasterCard, Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron és American Express  kártyákat fogadunk el.

Szállítási információ

A csomagok feladására az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk. A küldemények általában 1-2 munkanap alatt érnek el Hozzád (részletek erről itt), azonban különösen hétvége után előfordulhat 1-2 nap késés a megnövekedett csomagszám miatt. A rendelések nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni.

A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

  • Házhoz szállítás - 890 Ft: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra kézbesítik, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a közeli postára. Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult.
  • Posta ponti átvétel - 740 Ft: ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:
   • Posta pontok: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
   • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút nonstop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailen értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Itt utánvét esetén bankkártyával is fizethetsz.
   • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautómata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt termékeket.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

Többet is megtudhatsz a posta ponti átvétel előnyeiről a posta oldalán ide kattintva >>

Személyes átvétel

FONTOS: a Showroomunk jelenleg zárva tart, és a személyes átvétel is szünetel 2020. 03.06-os héttől kezdődően

Csomagodat személyesen is átveheted minden csütörtökön 12 és 19 óra között a Skinsmart Showroomban (12. kerület, Márvány utca 31 fsz. 2). A személyes átvételes rendeléseknél csak előre fizetést tudsz választani, vagyis vagy banki utalással vagy kártyával előre ki kell fizetni a rendelést, és a Showroomban csak átadjuk a csomagot. Amint leadtad a rendelésed, a hozzá legközelebbi csütörtökön jöhetsz is érte, vagyis ha szerda este adod le a rendelést, akkor is másnap át tudod venni, sőt még a csütörtök délelőtti rendelésért is eljöhetsz aznap délután. 

Tovább a shopba >>