A sok rendelés miatt (köszi :)) a szállítás 3-5 munkanap - köszi a türelmet :)

A szállítás 3-5 munkanap - köszi a türelmet :)

Fizetési információ

Három féle képpen tudod kifizetni a webshopunkban a megrendelt csomagodat:

 • Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben is.  Az utalás beérkezéséről nem küldünk visszaigazolást, annak sikerességét a netbankodon keresztül, vagy a Skinsmart fiókodba bejelentkezve tudod ellenőrizni (rendelés állapota: számlázás, lezárt). A csomagot az utalás megérkezése után postázzuk, ha 15 óráig megérkezik hozzánk, akkor akár már a következő munkanapon megkaphatod a csomagodat. :) Az utalás indítására 10 napod van, mielőtt automatikusan törlődne a rendelés.
 • Utánvétellel: Az utánvétel a Magyar Posta szolgáltatása, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már a kezdben van. A csomagokat megrendelés után azonnal postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 490 Ft. Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.
 • Bankkártyával: A fizetés az OTP SimplePay felületén történik, maximális biztonságban az OTP bank segítségével. MasterCard, Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron és American Express kártyákat fogadunk el. Sikeres fizetés esetén a SimplePay-től is visszaigazoló emailt fogsz kapni. Ha ez az üzenet nem érkezett meg, akkor a tranzakció valószínűleg sikertelen volt, a rendelésedet pedig nem fogjuk feldolgozni (akkor sem ha tőlünk kaptál visszaigazolást), ezért nyugodtan adj le új rendelést. 

  Arra kérünk, hogy győződj meg róla, sikeres volt-e a bankkártyás fizetésed, például nézd meg, megkaptad-e a Simplepay megerősítő emailjét. Ha nem volt sikeres a tranzakciód, akkor adj le egy új rendelést.

Szállítási információ

Külföldre sajnos nem tudunk csomagot küldeni :( -- ezért csak Magyarországra tudsz rendelést leadni.

A csomagok feladására az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk.  A rendelések nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni. A küldemények általában 1-2 munkanap alatt érnek el Hozzád (részletek erről itt), azonban esetenként (különösen hétvége után) előfordulhat 1-2 nap késés a megnövekedett csomagszám miatt.

A megnövekedett csomagszám miatt jelenleg a szállítás 3-5 munkanap lehet -- köszönjük szépen a türelmed :)

 A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

  • Házhoz szállítás - 990 Ft, 15 000 Ft felett ingyenes: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. A kiszállítás az adott napon 8 és 17 óra között töténik. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra megpróbálják a kézbesítést, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a legközelebbi központi postára (emailben értesítenek, hogy pontosan hol tették letétbe). Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult. Utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.
  • Posta ponti átvétel - 840 Ft, 15 000 Ft felett ingyenes: ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:
   • Postán maradó: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
   • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút non-stop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailben értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Bankkártyával is fizethetsz.
   • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautomata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt termékeket. Utánvét esetén csak bankkártáyval tudsz fizetni.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

Többet is megtudhatsz a posta ponti átvétel előnyeiről a posta oldalán ide kattintva >>

Személyes átvétel

Fontos, hogy vigyázzunk egymásra - a rendkívüli helyzetre való tekintettel a személyes átvétel és a személyes tanácsadás is szünetel jelenleg. Köszönjük a megértést :)

Csomagodat személyesen is átveheted minden csütörtökön 12 és 19 óra között a Skinsmart Showroomban (12. kerület, Márvány utca 31 fsz. 2). A személyes átvételes rendeléseknél csak előre fizetést tudsz választani, vagyis vagy banki utalással vagy kártyával előre ki kell fizetni a rendelést, és a Showroomban csak átadjuk a csomagot. Amint leadtad a rendelésed, a hozzá legközelebbi csütörtökön jöhetsz is érte, vagyis ha szerda este adod le a rendelést, akkor is másnap át tudod venni, sőt még a csütörtök délelőtti rendelésért is eljöhetsz aznap délután.

Ha nem tudsz a csomagodért eljönni a legközelebbi csütörtökön, akkor sincs semmi gond: a csomagodat megőrízzük, amíg érte nem tudsz jönni. :)

Tovább a shopba >>