Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Tudtad? 15 000 Ft felett a szállítás ingyenes :)

Karácsonyi szállítás

Ha ajándékba adod, akkor legkésőbb december 18. délután 14 óráig add le (kártyás fizetéssel vagy utánvéttel) a rendelésed, vagy ha utalni szeretnél, ez az utolsó időpont, amíg a beérkezett fizetésekhez tartozó csomagokat még az ünnepek előtt ki tudjuk szállítani. Ezért ha halogatós típus vagy (megértjük...), akkor is tudd, hogy az ezután beérkező rendelések kiszállítása már csak Karácsony után lesz várható. 

Köszönjük a megértésedet <3

A Skinsmart Csapat

Fizetési információ

Három féle képpen tudod kifizetni a webshopunkban a megrendelt csomagodat:

 • Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben is. A csomagot a pénz megérkezése után postázzuk.
 • Utánvétellel: Az utánvétel a Magyar Posta szolgáltatása, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már a kezdben van. A csomagokat megrendelés után azonnal postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 390 Ft.
 • Bankkártyával: A fizetés az Otp Simplepay felületén történik, maximális biztonságban az OTP bank segítségével. MasterCard, Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron és American Express  kártyákat fogadunk el.

Szállítási információ

A csomagok feladására az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk. A küldemények általában 1, de rosszabb esetben is 2 munkanap alatt érnek el Hozzád (részletek erről itt). A rendelések nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni.

A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

  • Házhoz szállítás - 790 Ft: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra kézbesítik, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a közeli postára. Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult.
  • Posta ponti átvétel - 740 Ft: ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:
   • Posta pontok: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
   • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút nonstop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailen értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Itt utánvét esetén is bankkártyával is fizethetsz.
   • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautómata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt PC termékeket.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

Többet is megtudhatsz a posta ponti átvétel előnyeiről a posta oldalán ide kattintva >>

Személyes átvétel

Csomagodat személyesen is átveheted minden csütörtökön 12 és 19 óra között a Skinsmart Showroomban (12. kerület, Márvány utca 31 fsz. 2). A személyes átvételes rendeléseknél csak előre fizetést tudsz választani, vagyis vagy banki utalással vagy kártyával előre ki kell fizetni a rendelést, és a Showroomban csak átadjuk a csomagot. Amint leadtad a rendelésed, a hozzá legközelebbi csütörtökön jöhetsz is érte, vagyis ha szerda este adod le a rendelést, akkor is másnap át tudod venni, sőt még a csütörtök délelőtti rendelésért is eljöhetsz aznap délután. 

Tovább a shopba >>