Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Tudtad? 15 000 Ft felett a szállítás ingyenes :)

Márkák

Ha az elmúlt évekből ismered a Paula’s Choice-t, akkor biztosan tudod, hogy a márka termékeit eddig a paulaschoice.hu-n találtad meg. Most az ott lévő webshop elköltözött és megújult, és a skinsmart.hu lett az utódja.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy a háttérben továbbra is ugyanazok vagyunk, mint eddig, Judit és Zsuzsi. Másrészt ez azt is jelenti, hogy az új webcím és az új külső ellenére a “belső” maradt, vagyis ha volt regisztrációd a paulaschoice.hu-n, akkor az most is működik a skinsmart.hu-n. A korábbi rendeléseid adatai is megvannak, és a hűségprogramunk is működik tovább, ahogy eddig (vagyis beleszámítanak a paulaschoice.hu-n leadott korábbi rendelések :)).

A változás másik része az új külsőn és webcímen túl, hogy a költözéssel együtt lehetőséget kaptunk arra is, hogy olyan más márkákat is elhozzunk Nektek Magyarországra, amiket mi személyesen is izgalmasnak, hatásosnak tartunk, és használunk.

Gyakorlatilag a néhány évvel ezelőtti megjelenése óta figyelemmel követtem a szuper innovatív, kanadai, sok kis almárkát létrehozó Deciemet. Rengeteg terméküket személyesen is végigpróbáltam, és nagyon örülök neki, hogy a PC mellett ezentúl a három, bőrápolásra fókuszáló márkájukat is megtaláljátok a Skinsmart.hu-n.

Ezen kívül pedig a Helia-D-vel közösen megalkotott saját márkámat, a Geek & Gorgeous hámlasztó újdonságait is megtaláljátok mostantól a shopban. :)

A Paula’s Choice termékeket ezentúl itt találod meg >>

A Deciem leginnovatívabb, ultra-high-tech és ultra-magas hatóanyag tartalmú brandjét, a NIOD-t itt >>

A Deciem “középső”, a bőr különböző rétegeink a hidratálását, ápolását fókuszba állító brandjét, a Hylamid-ot itt >>

A Deciem világot felforgató, bevált hatóanyagokat, egyszerű formulákban, döbbenetesen kedvező árakon kínáló brandjét, a The Ordinary-t itt >>

A Geek & Gorgeous magas hatóanyag-tartalmú termékeket itt találod meg >>

Szép bőrt,
Judit