Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudatos Bőrápolás

 1. Kémiai hámlasztás versus nyár – szabad hámlasztanom nyáron?

  Szabad-e nyáron hámlasztani? Növeli-e a bőröd fényérzékenységét a BHA, a PHA és az AHA? Használhatod-e ilyenkor a kedvenc BHA, PHA vagy éppen AHA hámlasztódat tovább, és ha igen, mire kell odafigyelni?

  Elolvasom
 2. 7 dolog, ami egy jó anti-aging bőrápoló rutinhoz kell

  Vajon mik azok az összetevők, amik tényleg hatásosan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, vagyis a ráncokkal, pigmentfoltokkal, fakó, fényét és feszességét vesztett bőrképpel? Ebben a cikkben ezt szedtük össze Neked >>

  Elolvasom
 3. AHA, BHA, PHA: hogyan válassz otthoni kémiai hámlasztót?

  Milyen hámlasztó a jó hámlasztó? És melyiket válaszd, ha pattanásokkal küzdesz, ha az anti-aging érdekel, vagy például érzékeny a bőröd?

  Elolvasom
 4. Zsíros a bőröd? Így ápold!

  Ha mindennapos problémát okoz, hogy zsíros a bőröd (például csillog, vagy egyszerre zsíros és vízhiányos), akkor jó tudni, mi okozhatja ezt, mi az, ami nem fog beválni, és milyen alapápolókat, illetve hatóanyagokat érdemes a rutinodba illeszteni. A cikk végén mintarutinokat is találsz :)

  Elolvasom
 5. Önbarnító: hogyan válassz & hogyan használd?

  Van az úgy, hogy az ember kicsit barnább bőrt szeretne, de tudatos bőrápolóként pontosan tudja, hogy a napozás mennyire káros. Ilyenkor jöhet jól egy klassz önbarnító :) De milyen önbarnítók vannak, és hogyan érdemes használni őket?

  Elolvasom

 6. Terhesség & bőrápolás: miket használj kismamaként?

  Kisbabát vársz vagy még szoptatsz, és nem tudod, min célszerű változtatnod a bőrápolásban? Milyen összetevőket kerülj például, és mit tegyél, ha egy eddig nem jellemző bőrprobléma üti fel a fejét?

  Elolvasom
 7. Nyári bőrápolás: min változtass, mire figyelj?

  Ha itt a forróság, akkor néhány dolgot érdemes a bőrápolásodban is lecserélni. Miben válts, mit iktass be pluszban, és mi mehet tovább, mint eddig? Mi a helyzet például a retinollal? Hát a hámlasztókkal?

  Elolvasom
 8. Hogyan állapítsd meg a bőrtípusod?

  A tudatos bőrápolásban fontos, hogy tudd, milyen a bőrtípusod. Ez határozza meg például, hogy milyen állagú termékeket érdemes keresned. Ha bizonytalan vagy, neked vajon milyen, végezd el ezt az egyszerű tesztet :)

  Elolvasom
 9. A bőröd védőrétege: miért fontos & hogyan erősítsd meg?

  Mi az a védőréteg, és miért fontos? Mit tehetsz azért, hogy egészségesen működjön, honnan ismerheted fel, ha sérült, és mit tegyél, hogy helyreállítsd?

  Elolvasom
 10. A bőr felépítése: így működik & így befolyásolhatod bőrápolással

  Azért jó, ha érted, hogy működik a bőröd és milyen részekből is áll, mert így azt is jobban megérted, mit miért is csinálsz a bőrápolásban. Ebben a cikkben a legnagyobb szervünk, a bőrt vesszük közelebbről szemügyre!

  Elolvasom
Oldal