Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)
Skintegra

Naro

4900 Ft
100% Squalane olaj (olivából)
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

100% növényi eredetű, olivaolajból származó squalane, ami táplálja, hidratálja és védi a bőrt.

  • Hidratáló & tápláló hatás, segít megelőzni a vízhiányt
  • Használható boosterként a hidratálódhoz adva vagy önmagában
  • Erősebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt
  • Könnyű, gyorsan beszívódó olaj állag
  • Minden bőrtípusra
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A squalane a bőrben természetesen is megtalálható NMF (Natural Moisturizing Factor, azaz Természetesen Hidratáló Elem), egy stabil hidrokarbon, ami emolliens, bőrtápláló feladatot lát el. Kivételes hidratáló hatása segít fenntartani a hidratáltságot, és megelőzni a bőr kiszáradását. Nem tömíti el a pórusokat, nincs zsíros érzete, és minden bőrtípuson remekül működik. Kipróbálhatod a hajadon is, ugyanis az összetevő szuperül növeli a hővédelmet, fokozza a hajad ragyogását és klassz a töredezettség ellen is.

A Naro olívaolajból kivont squalane-t tartalmaz, azonban az olivával ellentétben nem tömíti el a pórusokat, nincs zsíros érzete, sőt ultrakönnyű, és minden bőrtípuson remekül működik. Használható boosterként vagy önmagában, akár hidratálókrém helyett is. Ha boosterként használod, akkor feltuningolja a hidratálód intenzitását, táplálóbbá teszi azt, és ún. okkluzív tulajdonságai révén segít a vízveszteség megakadályozásában.

Kinek való ez a termék?
Bárkinek, aki szívesen használ olaj féléket a bőrápolási rutinjában és egy bőrazonos, minden bőrtípus által tolerált és kozmetikailag elegáns olajfélét keres.
Oszlass el néhány cseppet az arcodon és a nyakadon, a vizes alapú, könnyebb szérumokat követően, vagy a hidratálódba cseppentve, vagy a hidratálód előtt/után. Használd akár naponta, vagy alkalomszerűen, ha extra hidratálásra, táplálásra vágysz.
Squalane
Mi az a squalane, és miért jó a bőrömnek?
A squalane egy, a bőrben természetesen is megtalálható NMF (vagyis Természetesen Hidratáló Elem), ami a bőr hidratáltságát segít fenntartani, megelőzi a bőr kiszáradását, és erősíti a természetes védőréteget. Igazi jó barátja a bőrnek!

Hogyan használjam, inkább önmagában, vagy az esti hidratálómhoz cseppentve?
Így is lehet, úgy is lehet, ahogy kényelmesebbnek találod, illetve ez attól is függ, mennyi extra táplálást szeretnél!

Pirosodásra hajlamos, érzékeny és/vagy rosaceás a bőröm. Használhatom?
Igen, nincs akadálya! A squalane a bőrben természetesen is megtalálható, az érzékeny bőrön is szuperül működő összetevő.

Pattanásokra, mitesszerekre hajlamos a bőröm. Használhatom?
Igen, a squalane olaj az egyik legjobb választás neked, mert egyáltalán nem tömíti el a pórusokat és nem okoz mitesszereket, ráadásul könnyed érzetű a bőrön.