Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Brow Wow

Tweezer Fluorescent Pink

7990 Ft

Szemöldökformázáshoz

Professzionális szemöldökcsipesz rozsdamentes acélból, ami magas precizitásával könnyen és gyorsan eltávolítja a legapróbb szálakat is. Vidám & trendi színekben, inspiráló idézettel :)

  • Micro-fine fejével nagyon pontos, precíz mozdulatokat tesz lehetővé
  • Fájdalommentes & gyors
  • Nem rozsdásodik, nem tompul
  • Prémium minőségű kézműves termék Olaszországból
  • Állatokon nem próbálgatták :)
Kiszerelés: 1db
Mi teszi a terméket egyedivé?
Rozsdamentes acélból készült professzionális csipesz ferde kialakítású, micro-fine fejjel, ami könnyen és gyorsan eltávolítja a legapróbb, épp kibújt szőrszálakat is anélkül, hogy felesleges fájdalmat vagy bosszankodást okozna. Így nemcsak makulátlan, rendezett szemöldököt ad, amivel a szemed keretezheted, de időhatékony is, mert nem kell egy-egy szál felett hosszú percekig időznöd. A kacér színek és az inspiráló idézetek pedig minden alkalommal kicsit feldobják a kedved, mikor a tweezer után nyúlsz!

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik tudják, az igényes megjelenés fontos része a rendezett szemöldök, és egy professzionális minőségű, trendi eszközt keresnek a formázáshoz.
Használd olyan gyakran, ahogyan csak szükségét érzed. A csipesz fejével fogd közre a szálat, és egy határozott, de nem erőteljes mozdulattal húzd ki. Ismételd a mozdulatsort addig, míg a kívánt formát és eredményt eléred.
Sima drogériás csipeszeket szoktam használni. Miben jobb a Brow Wow?
Az ember lánya mindaddig szinte tisztában sincs azzal, milyen óriási különbség lehet csipesz és csipesz között, amíg ki nem próbál egy high-end kategóriát is. Az átlagos csipesz az apróbb szálakkal például szinte semmit nem kezd, vagy csak többszöri próbálkozás után hajlandó azt eltávolítani, ezzel felesleges fájdalmat és bosszankodást okozva. Könnyen el is tompul, így a helyzet idővel csak még rosszabb lesz. A speciális csipeszfejnek és formának köszönhetően a Brow Wow viszont nem fogja az idődet rabolni, és nem is okoz majd plusz fájdalmat: könnyen és gyorsan dolgozik, soká tompul. Ami pedig nekünk külön szimpatikus: a kukába dobja a dögunalmat, és szexi, trendi színekben, inspiráló idézetekkel érkezik!

Miért jobb egy ferde fej, mint a sima egyenes?
A ferde fejű csipeszekkel könnyebb és pontosabb is dolgozni :)