Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Hello Skinsmart, hello tudatos bőrápolás!

A Skinsmart a tudatos, okos, profi bőrápolásról szól. Célunk, hogy gondosan válogatott, intelligens, kortárs formulákat hozzunk el Neked, amik korszerű és hatásos összetevőket tartalmaznak, nem tartalmaznak illatanyagokat és más irritáló összetevőket sem. Márkáink között a minimalista, egyszerű és gazdaságos termékektől a magas minőségű komplex formulákig és a szuper innovatív, experimentális termékekig - megtalálod, amit keresel.

Termékeink összeválogatásánál a fő szempontunk, hogy hatékonyak, de a bőrhöz mégis gyengédek legyenek. A csak nálunk megtalálható Paula's Choice, a Geek & Gorgeous és Deciem márkák (The Ordinary & Niod) közös jellemzője, hogy azt teszik, amit ígérnek. Nem többet és nem is kevesebbet. A kellemes illat és a színes-szagos csomagolás helyett a hatásosság a fokmérőjük, hogy a segítségükkel elérd, amit tényleg szeretnél.

 

Azoknak szól, akik tudatosan és hatékonyan szeretnék ápolni a bőrüket. Akik nem az éppen jól hangzó, divatos, de a legtöbbször minden tudományos alapot nélkülöző dolgokat keresik, hanem éppen ellenkezőleg: azokat a hatóanyagokat, amiknek hatását független tudományos szakirodalom is alátámasztja.

Formulái mindig összetettek és nagyon komplex megoldásokat kínálnak a különféle bőrtípusokra és bőrproblémákra. A koktél-szemléletnek megfelelően a fő hatóanyagokat mindig a bőr általános egészségét szolgáló anitoxidánsok, bőrazonos összetevők és sejtkommunikáló összetevők széles skálája egészíti ki.

Nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

 

Jól ismert, bevált hatóanyagok, egyszerű formulákban, elképesztően kezdvező árakon - ez a The Ordinary filozófia. A márka neve szokványost, mindennapit jelent, de a márka minden, csak nem szokványos. 2016-os megjelenése felforgatta a kozmetikai piacot, az interneten és a social mediában szabályosan hisztériát váltott ki. A The Ordinary termékek top hatóanyagokat (pl. retinol, C vitamin, peptidek) hoznak el a világnak eddig soha sem látott kedvező árakon.

A márka termékeinek többsége illat- és irritáló összetevőktől mentes (nálunk csak ezeket találod). A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

 

A NIOD filozófiája: bőrápolás a hiper-edukáltaknak. A Deciem technológialiag leginnovatívabb, legmagasabb hatóanyag tartalmú, legkomplexebb formulái a magas igényű, szuper tudatos bőrápolóknak.

Megoldásai sosem szokványosak; a márka filizófiájában a holisztikus szemlélet is megjelenik. A NIOD bőrápolás alapját a rendkívül magas hatóanyagtartalmú égkék CAIS szérum adja, ami a bőr egészének működését javítja, és sokat tesz azért, hogy a bőr legegészségesebb és legfiatalosabb formáját hozhassa.

Nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

 

Klinikailag bizonyított hatású, top hatóanyagok, “tiszta”, vitatott összetevőktől mentes formulákban - ez a Geek & Gorgeous "clean-clinical" filozófiája. A Skinsmart anyukája, Judit és a Helia-D együttműködéséből született friss magyar márka termékeiben minimalizált segédanyagokat (vagyis a lehető legkevesebb kitöltőanyag van bennük, vitatott vagy irritáló összetevőt pedig egyáltalán nincsen), és magas mennyiségű hatóanyagokat találsz. A fő összetevők mennyiségét %-os pontossággal Te is ismerheted, ez alapján pontos képet kaphatsz arról, mit is fog tenni a bőrödért a formula.

A G&G induló kínálatában 3 különböző hatású és erősségű hámlasztót találsz (az anti-agingben szuper AHA, a kombinált bőr tipikus problémái elleni BHA és az érzékeny bőr hámlasztására kalssz PHA összetevőkkel). Kistestvármárkája, a G&G 101 pedig top összetevőket hoz el, tiszta és pénztárcabarát formulákban. Sem a G&G, sem a 101 nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

 

A márka magas minőségű, kézműves tweezereivel a professzionális szemöldökformázásra fókuszál. A csipeszek egyedi micro-fine ferde fejei nagyon precíz és pontos mozdulatokat tesznek lehetővé. A szedés így könnyű & gyors, még a legapróbb szálaknál is. A termékei rozsdamentes acélból készültek, trendi színekben és inspirációs idézetekkel, amik nemcsak a megjelenésed, de a kedved is kicsit feldobják, mikor értük nyúlsz :)

 

 

Hipergyengéd összetétel, kivételes bőrvédelem – a gyógyszeriparból a kozmetikumok világába átkerült, szabadalmaztatott technológiát alkalmazó svéd márka a legmagasabb kozmetológiai sztenderdek szerint a bőr védelmi funkcióit erősíti.

Formulái egyedi, könnyed mousse habok, amik között tartós, kimagasló védelmet adó (a káros UVB sugarak mellett a bőröregítő UVA ellen is rendkívül magas, mintegy az SPF érték 90%-át kitevő) fényvédőket, bőrerősítő és -regeneráló hidratálóhabot, valamint test- és hajápoló habokat is találunk. Hatékonyságuk, rendkívüli kíméletességük és megbízhatóságuk miatt gyerekek, ekcémások és fényérzékenyek bőrápolására is ajánlott, bőrgyógyászok által is.

A márka termékei illatanyag, alkohol- és tartósítószermentesek, állatokon nem tesztelték őket.

 

 

Az Altruist egy brit-holland márka, aminek a missziója a minőségi fényvédők széles körben való elérhetővé tétele és így a bőrrák előfordulásának csökkentése.

A márkát két jóbarát, Dr. Andrew Birnie bőrgyógyász-sebész és David Westerbeek van Eerten gazdasági szakember hozta létre, és szuper minőségű, de meglepően baráti árú fényvédőket kínálnak. Formuláikban a jól bevált és az új generációs UV szűrőket ötvözik, kiemelkedő UVA és UVB védelmet adva. Minden termékük illatmentes és állatkísérletmentes. A fényvédőkön kívül jelenleg egy tápláló-regeneráló testápolót találunk még a kínálatban, és minden eladott termék árából 10 centet az afrikai albínó (pigmenthiánnyal küzdő, és így a bőrrák veszélyének különösen kitett) gyerekek megsegítésére fordítanak.

 

A horvát márka fókuszában a gyengéd és következetes bőrápolás áll, amiben az egészség megelőzi a szépséget. Formuláiban így gyengéd aktívokat találsz számos nyugtató és regeneráló összetevővel kombinálva, felesleges illatanyagok és potenciálisan irritáló hatású összetevők nélkül.

A Skintegra termékei állatkísérletmentesek és vegának, a profit egy részét pedig nők és gyermekek számára fenntartott védett házak, valamint állatmenhelyek támogatására fordítják.

 

 

Feladatunknak tekintjük, hogy ne csak szuper termékeket kínáljunk, de segítsünk a bőrápolás világában is kiigazodni, és tudd, mi az, ami személyesen Neked, a Te bőrödön működik, és mi az, ami nem. Ezért rendszeresen írunk szakértői tanácsokat, amikben a legjobb tudásunk szerint osztunk meg Veled bőrápolási tippeket, írunk egy-egy fontos összetevőről, és körüljárjuk a különböző bőrproblémákat. A célunk, hogy megtaláld a Neked való legjobb termékeket. :)

Neked szól-e a Skinsmart? Igen, ez a Te helyed, ha Te sem a reklámok és a hype, hanem az összetevők és a hatásosság alapján választasz termékeket. A legjobb helyen jársz, ha nyitott vagy az újra, az innovatív gondolkodásra, és felkészültél arra, hogy átváltoztasd a bőrödet :)

 

A Skinsmart Team

Rácz Judit

Rácz Judit

Azt, hogy milyen fontos a tudatos bőrápolás, a saját bőrömön tapasztaltam meg. Sok évig súlyos pattanásokkal küzdöttem, és végül rengeteg utánaolvasás, tanulás után sikerült rendbe hozni a bőröm. Ekkoriban találtam rá a Paula's Choice-ra, és Paula Begoun szakértői tanácsaira, amiknek a hatására igazán elindultam a tudatos és hatásos problémamegoldó bőrápolás útján. A saját bőröm rendbetétele után szerettem volna másoknak is segíteni, ezért 2010-ben elindítottam a Krémmániát, ami mára az ország legnagyobb beauty-sitejává nőtte ki magát. Nem sokkal a Krémmánia indulása után hivatalosan is kapcsolatba kerültem a Paula's Choice-al, és a kezdeti lazább közös munka után 2014 márciusában kaptam lehetőséget arra, hogy elhozzam a márkát hivatalosan is Magyarországra, így elindítottam a PC magyar webshopját.

De az élet úgy hozta, hogy nem állunk meg egy márkánál :) A Skinsmart a 2017 tavaszán indult újabb fejezet, ahová az általam legjobbnak tartott bőrápolási márkák termékeit szeretném összegyűjteni Neked. Jó böngészést kívánok, és ha segítséget szeretnél a saját rutinod kialakításához, keress minket bátran itt! :) Ahol már találkozhattál velem:

 

Komjáthy Zsuzsanna

Komjáthy Zsuzsanna

Emlékszem, az első mérföldkő, amit bőrápolással elértem, egy makacsabb homlokránc kisimítása volt (AHA, retinol + SPF, kulcslépésként). Az volt az a "pillanat" (így idézőjelben, mert ez azért nem egyik percről a másikra történt), amikor tudtam, hogy mostantól már nemcsak azért használom a bőrápolókat, mert jó érzés, hanem azért is, mert sokat tesznek értem.

Judittal 2014 óta dolgozunk együtt, és amolyan kreatív/kommunikációs mindenes vagyok a shopban. Szövegeket és cikkeket írok, részt veszek a termékek népszerűsítésében, és felelek a vizuális tartalmakért.

 

Rusznák Csilla

Rusznák Csilla

Nagyon érzékeny és sokszor problémás a bőröm, így fel volt adva a lecke: megfelelő, működő termékeket keresni. A szüntelen kutatás vezetett el a Krémmániához, amit imádok böngészni, majd rövidesen a Skinsmarthoz, ahol a rutinom kialakításához találtam meg a tudnivalókat. A csapathoz 2017 tavaszán csatlakoztam mint logisztikai munkatárs. Én felelek a csomagokért és a raktárért, igyekszem a lehető legprecízebben kezelni a rendeléseiteket, hogy minél előbb kézben tarthassátok ezeket a szuper termékeket!

 

Lele Botond

Lele Botond

Pár éve, a kamaszkori bőrproblémákkal együtt elkezdett érdekelni a bőrápolás is, és elég hamar a Paula's Choice márkánál kötöttem ki. Aztán minél többet olvastam a tudományos szemléletű arcápolásról, annál biztosabb voltam benne, hogy csakis "clean-clinical" típusú termékeket szeretnék használni. Így váltam a Skinsmart lelkes vásárlójává, az elért sikereket látva a tudatos bőrápolás rajongójává, majd 2018 novemberében a Skinsmart team tagjává.

A shopban a gördülékeny munkamenetet segítem, és segítek, hogy Dinával és Nórival karöltve a leghatékonyabb rutinokat tudjuk összeállítani Nektek. :)

 

Tóth Nóra

Tóth Nóra

Fiatal felnőttként súlyos aknés pattanások jelentek meg - az egyébként sem problémamentes - bőrömön. Néhény, sikertelen próbálkozásokkal és családásokkal teli év után találtam rá Paula's Choice-ra, ami végre igazi javulást hozott bőröm állapotában. A PC termékek kapcsán ismertem meg a tudatos bőrápolást és találtam rá a Skinsmartra is, ahol nagyon hamar törzsvásárlóvá váltam. :)

A Skinsmart csapatához 2019 nyarán csatlakoztam, és azóta én válaszolok az üzeneteitekre és hívásaitokra, illetve bőrápolási tanácsokat kaphattok tőlem online.