Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Hello Skinsmart, hello okos bőrápolás!

A Skinsmart az okos, tudatos, profi bőrápolásról szól. Célunk, hogy gondosan válogatott, intelligens, kortárs formulákat hozzunk el Neked, amik korszerű és hatásos összetevőket tartalmaznak, nem tartalmaznak illatanyagokat és más irritáló összetevőket sem. Márkáink között a minimalista, egyszerű és gazdaságos termékektől a magas minőségű komplex formulákig és a szuper innovatív, experimentális termékekig - megtalálod, amit keresel.

Termékeink összeválogatásánál a fő szempontunk, hogy hatékonyak, de a bőrhöz mégis gyengédek legyenek. A csak nálunk megtalálható Paula's Choice és Deciem márkák (The Ordinary, Hylamide & Niod) közös jellemzője, hogy azt teszik, amit ígérnek. Nem többet és nem is kevesebbet. A kellemes illat és a színes-szagos csomagolás helyett a hatásosság a fokmérőjük, hogy a segítségükkel elérd, amit tényleg szeretnél.

Azoknak szól, akik tudatosan és hatékonyan szeretnék ápolni a bőrüket. Akik nem az éppen jól hangzó, divatos, de a legtöbbször minden tudományos alapot nélkülöző dolgokat keresik, hanem éppen ellenkezőleg: azokat a hatóanyagokat, amiknek hatását független tudományos szakirodalom is alátámasztja.

Formulái mindig összetettek és nagyon komplex megoldásokat kínálnak a különféle bőrtípusokra és bőrproblémákra. A koktél-szemléletnek megfelelően a fő hatóanyagokat mindig a bőr általános egészségét szolgáló anitoxidánsok, bőrazonos összetevők és sejtkommunikáló összetevők széles skálája egészíti ki.

Nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

Jól ismert, bevált hatóanyagok, egyszerű formulákban, elképesztően kezdvező árakon - ez a The Ordinary filozófia. A márka neve szokványost, mindennapit jelent, de a márka minden, csak nem szokványos. 2016-os megjelenése felforgatta a kozmetikai piacot, az interneten és a social mediában szabályosan hisztériát váltott ki. A The Ordinary termékek top hatóanyagokat (pl. retinol, C vitamin, peptidek) hoznak el a világnak eddig soha sem látott kedvező árakon.

A márka termékeinek többsége illat- és irritáló összetevőktől mentes (nálunk csak ezeket találod). A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

Kortárs megoldásokat és összetettebb technológiákat kínál a Hylamide, innovatív és kellemes formulákban.

A márka célja, hogy formulái a bőr minden rétegébe hatékonyan eljuttassák a célzott hatóanyagokat és technológiákat. Ez jóval komplikáltabb feladat mint egyszerűen csak "a mélyebb rétegeket ápolni", mint sok más márka ígéri. A valóságban bizonyos hatóanyagoknak mélyre kell jutnia, míg másoknak a felszínen kell maradnia. A Hylamide termékek a bőr egészét ápolják, és gyors eredményeket hoznak.

Nem tartalmaznak irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

A NIOD filozófiája: bőrápolás a hiper-edukáltaknak. A Deciem technológialiag leginnovatívabb, legmagasabb hatóanyag tartalmú, legkomplexebb formulái a magas igényű, szuper tudatos bőrápolóknak.

Megoldásai sosem szokványosak; a márka filizófiájában a holisztikus szemlélet is megjelenik. A NIOD bőrápolás alapját a rendkívül magas hatóanyagtartalmú égkék CAIS szérum adja, ami a bőr egészének működését javítja, és sokat tesz azért, hogy a bőr legegészségesebb és legfiatalosabb formáját hozhassa.

Nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

Klinikailag bizonyított hatású, top hatóanyagok, “tiszta”, vitatott összetevőktől mentes formulákban - ez a Geek & Gorgeous "clean-clinical" filozófiája. A Skinsmart anyukája, Judit és a Helia-D együttműködéséből született friss magyar márka termékeiben minimalizált segédanyagokat (vagyis a lehető legkevesebb kitöltőanyag van bennük, vitatott vagy irritáló összetevőt pedig egyáltalán nincsen), és magas mennyiségű hatóanyagokat találsz. A fő összetevők mennyiségét %-os pontossággal Te is ismerheted, ez alapján pontos képet kaphatsz arról, mit is fog tenni a bőrödért a formula.

A G&G induló kínálatában 3 különböző hatású hámlasztót találsz, és minden eladott termék árából 1 eurót jó ügyre fordít a Watsi.org non-profit szervezeten keresztül, hozzájárulva, hogy a világon mindenki egészségügyi ellátást kaphasson. Nem tartalmaz irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

 

A márka magas minőségű, kézműves tweezereivel a professzionális szemöldökformázásra fókuszál. A csipeszek egyedi micro-fine ferde fejei nagyon precíz és pontos mozdulatokat tesznek lehetővé. A szedés így könnyű & gyors, még a legapróbb szálaknál is. A termékei rozsdamentes acélból készültek, trendi színekben és inspirációs idézetekkel, amik nemcsak a megjelenésed, de a kedved is kicsit feldobják, mikor értük nyúlsz :)

 

Feladatunknak tekintjük, hogy ne csak szuper termékeket kínáljunk, de segítsünk a bőrápolás világában is kiigazodni, és tudd, mi az, ami személyesen Neked, a Te bőrödön működik, és mi az, ami nem. Ezért rendszeresen írunk szakértői tanácsokat, amikben a legjobb tudásunk szerint osztunk meg Veled bőrápolási tippeket, írunk egy-egy fontos összetevőről, és körüljárjuk a különböző bőrproblémákat. A célunk, hogy megtaláld a Neked való legjobb termékeket. :)

Neked szól-e a Skinsmart? Igen, ez a Te helyed, ha Te sem a reklámok és a hype, hanem az összetevők és a hatásosság alapján választasz termékeket. A legjobb helyen jársz, ha nyitott vagy az újra, az innovatív gondolkodásra, és felkészültél arra, hogy átváltoztasd a bőrödet :)

 

A Skinsmart Team

Rácz Judit

Azt, hogy milyen fontos az okos, tudatos, profi bőrápolás, a saját bőrömön tapasztaltam meg. Sok évig súlyos pattanásokkal küzdöttem, és végül rengeteg utánaolvasás, tanulás után sikerült rendbe hozni a bőröm. Ekkoriban találtam rá a Paula's Choice-ra, és Paula Begoun szakértői tanácsaira, amiknek a hatására igazán elindultam a tudatos és hatásos problémamegoldó bőrápolás útján. A saját bőröm rendbetétele után szerettem volna másoknak is segíteni, ezért 2010-ben elindítottam a Krémmániát, ami mára az ország legnagyobb beauty-sitejává nőtte ki magát. A Krémmánia egy igazi "beauty wikipédia", vagyis közösségi beauty tudástár, ahol jelenleg több mint félmillió felhasználói véleményét olvashatsz több mint 60 000 kozmetikai termékről. Nem sokkal a Krémmánia indulása után hivatalosan is kapcsolatba kerültem a Paula's Choice-al, és a kezdeti lazább közös munka után 2014 márciusában kaptam lehetőséget arra, hogy elhozzam a márkát hivatalosan is Magyarországra, így elindítottam a PC magyar webshopját.

De az élet úgy hozta, hogy nem állunk meg egy márkánál :) A Skinsmart egy újabb fejezet, ahová az általam legjobbnak tartott bőrápolási márkák termékeit szeretném összegyűjteni Neked. Jó böngészést kívánok, és ha segítséget szeretnél a saját rutinod kialakításához, klikk ide!

 

Komjáthy Zsuzsanna

Emlékszem, az első mérföldkő, amit bőrápolással elértem, egy makacsabb homlokránc kisimítása volt (AHA, retinol + SPF, kulcslépésként). Az volt az a "pillanat" (így idézőjelben, mert ez azért nem egyik percről a másikra történt), amikor tudtam, hogy mostantól már nemcsak azért használom a bőrápolókat, mert jó érzés, hanem azért is, mert sokat tesznek értem.

Judittal 2014 óta dolgozunk együtt, és amolyan kreatív/kommunikációs mindenes vagyok a shopban. Szövegeket és cikkeket írok, részt veszek a termékek népszerűsítésében, felelek a vizuális tartalmakért, és nem utolsó sorban én tartom a kapcsolatot Veletek. :)

 

Rusznák Csilla

Nagyon érzékeny és sokszor problémás a bőröm, így fel volt adva a lecke: megfelelő, működő termékeket keresni. A szüntelen kutatás vezetett el a Krémmániához, amit imádok böngészni, majd rövidesen a Skinsmarthoz, ahol a rutinom kialakításához találtam meg a tudnivalókat. A csapathoz 2017 tavaszán csatlakoztam mint logisztikai munkatárs. Én felelek a csomagokért és a raktárért, igyekszem a lehető legprecízebben kezelni a rendeléseiteket, hogy minél előbb kézben tarthassátok ezeket a szuper termékeket!