Májusban szuper reggeli szérumok -10% Megnézem >>

Szia, üdv a tudatos bőrápolásban :)

A Skinsmart a tudatos, okos, profi bőrápolásról szól. Célunk, hogy gondosan válogatott, intelligens, kortárs formulákat hozzunk el Neked, amik korszerű és hatásos összetevőket tartalmaznak, nem tartalmaznak illatanyagokat és más irritáló összetevőket sem. Márkáink között a minimalista, egyszerű és gazdaságos termékektől a magas minőségű komplex formulákig és a szuper innovatív termékekig - megtalálod, amit keresel.

Termékeink összeválogatásánál a fő szempontunk, hogy hatékonyak, a bőrhöz mégis gyengédek legyenek. A csak nálunk megtalálható Paula's Choice, Skintegra, Altruist, Evy, valamint a Geek & Gorgeous és a The Ordinary közös jellemzője, hogy azt teszik, amit ígérnek. Nem többet és nem is kevesebbet. A kellemes illat és a színes-szagos csomagolás helyett a hatásosság a fokmérőjük, hogy a segítségükkel elérd, amit tényleg szeretnél.

Skinsmart_csillag  márkáink  Skinsmart_csillag

Paula's Choice Skincare

Paula's Choice

Azoknak szól, akik tudatosan és hatékonyan szeretnék ápolni a bőrüket. Akik nem az éppen jól hangzó, divatos, de a legtöbbször minden tudományos alapot nélkülöző dolgokat keresik, hanem éppen ellenkezőleg: azokat a hatóanyagokat, amiknek hatását független tudományos szakirodalom is alátámasztja.

Formulái mindig összetettek és nagyon komplex megoldásokat kínálnak a különféle bőrtípusokra és bőrproblémákra. A koktél-szemléletnek megfelelően a fő hatóanyagokat mindig a bőr általános egészségét szolgáló anitoxidánsok, bőrazonos összetevők és sejtkommunikáló összetevők széles skálája egészíti ki.

* komplex, kifinomult formulák

* bőrprobléma & bőrtípus szerinti fókusz

* high-end sztenderdek

Klinikailag bizonyított hatású, top hatóanyagok, kozmetikailag elegáns és hatékony formulákban - ez a G&G filozófiája. A Skinsmart anyukája, Judit és a Helia-D együttműködéséből született tudatos magyar márka termékeiben minimalizált segédanyagokat, és magas mennyiségű hatóanyagokat találsz.

A G&G induló kínálatában 3 különböző hatású és erősségű hámlasztót találsz. Kistestvármárkája, a G&G 101 pedig top összetevőket hoz el, egyszerű de nagyszerű formulákban.

* klinikalilag bizonyított hatóanyagok

* elegáns & hatékony formulák

* szuper ár/érték arány, magyar márka

Geek & Gorgeous
Evy Technology

Evy Technology

Hipergyengéd összetétel, kimagasló védelem – ezt kínálja a hich-tech bőrvédő habokat készítő svéd márka. A gyógyszeriparból a kozmetikumok világába átkerült, szabadalmaztatott technológiával működő mousse-ok a legmagasabb kozmetológiai sztenderdek szerint a bőr védelmi funkcióit segítik.

* gyógyszeriparból ismert szabadalom

* gyengéd, mókás mousse habok

* kimagasló bőrvédelem

A márka magas minőségű, kézműves tweezereivel a professzionális szemöldökformázásra fókuszál. A csipeszek egyedi micro-fine ferde fejei nagyon precíz és pontos mozdulatokat tesznek lehetővé. A szedés így könnyű & gyors, még a legapróbb szálaknál is. A termékei rozsdamentes acélból készültek, trendi színekben és inspirációs idézetekkel, amik nemcsak a megjelenésed, de a kedved is kicsit feldobják, mikor értük nyúlsz :)

* precíz csipeszek

* gyors, pontos munka

* trendi, vidám színek

Brow Wow
Altruist

Altruist

Az Altruist egy brit-holland márka, aminek a missziója a minőségi fényvédők széles körben való elérhetővé tétele és így a bőrrák előfordulásának csökkentése.

A márkát két jóbarát, Dr. Andrew Birnie bőrgyógyász-sebész és David Westerbeek van Eerten gazdasági szakember hozta létre, és szuper minőségű, de meglepően baráti árú fényvédőket kínálnak. Formuláikban a jól bevált és az új generációs UV szűrőket ötvözik, kiemelkedő UVA és UVB védelmet adva. Minden termékük illatmentes és állatkísérletmentes. Minden eladott termék árából 10 centet az afrikai albínó (pigmenthiánnyal küzdő, és így a bőrrák veszélyének különösen kitett) gyerekek megsegítésére fordítanak.

* magas védelem UVA tartományban is

* gyengéd összetételek

* baráti árak

A horvát márka fókuszában a gyengéd és következetes bőrápolás áll, amiben az egészség megelőzi a szépséget. Formuláiban így gyengéd aktívokat találsz számos nyugtató és regeneráló összetevővel kombinálva, felesleges illatanyagok és potenciálisan irritáló hatású összetevők nélkül. A Skintegra termékei állatkísérletmentesek és vegának, a profit egy részét pedig nők és gyermekek számára fenntartott védett házak, valamint állatmenhelyek támogatására fordítják.

* gyengéd aktívok

* regeneráló-nyugtató összetevők

* vegán márka

Skintegra
Kik vagyunk banner

Skinsmart_csillag  a Skinsmart csapat  Skinsmart_csillag

Rácz Judit
Rácz Judit a Skinsmart és a Geek & Gorgeous anyukája, kozmetikai vegyész

Jó volna azt írni, hogy már az óvodában is kémcső volt a jelem, de ez nincs így. Hogy milyen fontos a tudatos bőrápolás, mint sokan mások, én is a saját bőrömön tapasztaltam meg. Sok évig súlyos pattanásokkal küzdöttem, és végül rengeteg utánaolvasás, tanulás után sikerült rendbe hozni a bőröm. Ekkoriban találtam rá a Paula's Choice-ra, és Paula Begoun szakértői tanácsaira, amiknek a hatására igazán elindultam a tudatos és hatásos problémamegoldó bőrápolás útján. A saját bőröm rendbetétele után szerettem volna másoknak is segíteni, ezért 2010-ben elindítottam a Krémmániát, ami mára az ország legnagyobb beauty-sitejává nőtte ki magát. Nem sokkal a Krémmánia indulása után hivatalosan is kapcsolatba kerültem a Paula's Choice-al, és a kezdeti lazább közös munka után 2014 márciusában kaptam lehetőséget arra, hogy elhozzam a márkát hivatalosan is Magyarországra, így elindítottam a PC magyar webshopját.

A Skinsmart a 2017 tavaszán indult újabb fejezet, ahová az általam legjobbnak tartott tudatos bőrápolási márkák termékeit szeretném összegyűjteni Neked. Jó böngészést kívánok, és ha segítséget szeretnél a saját rutinod kialakításához, keress minket bátran itt ! :)

Ahol már találkozhattál velem:

Hvg Forbes Glamour
Komjáthy Zsuzsanna
Komjáthy Zsuzsanna vizuál-textuál ninja

Emlékszem, az első mérföldkő, amit bőrápolással elértem, egy makacsabb homlokránc kisimítása volt (AHA, retinol + SPF, kulcslépésként). Az volt az a "pillanat" (így idézőjelben, mert ez azért nem egyik percről a másikra történt), amikor tudtam, hogy mostantól már nemcsak azért használom a bőrápolókat, mert jó érzés, hanem azért is, mert sokat tesznek értem.

Judittal 2014 óta dolgozunk együtt, és amolyan kreatív/kommunikációs mindenes vagyok a shopban. Felelek a vizuális tartalmakért, szövegeket és cikkeket írok, részt veszek a termékek népszerűsítésében.

Rusznák Csilla
Rusznák Csilla raktár rektor

Nagyon érzékeny és sokszor problémás a bőröm, így fel volt adva a lecke: megfelelő, működő termékeket keresni. A szüntelen kutatás vezetett el a Krémmániához, amit imádok böngészni, majd rövidesen a Skinsmarthoz, ahol a rutinom kialakításához találtam meg a tudnivalókat. A csapathoz 2017 tavaszán csatlakoztam mint logisztikai munkatárs, majd 2020-tól a logisztikai csapat vezetőjeként és operation managerként felelek azért, hogy minden gördülékenyen menjen, és minél előbb kézben tarthassátok ezeket a szuper termékeket!

Szalma Edina
Szalma Edina bőrápoló matróna

Problémás bőrű tiniként én is végigjártam azt a bolyongós utat, ami főleg szárító szappanok és alkoholos tonikok keverékén át vezetett, és ami egyáltalán nem segített a bőrömön. Már fiatal felnőttként találtam rá a tudatos bőrápolásra, és ezáltal a Skinsmartra, így saját bőrömön tapasztalhattam meg, mekkora ereje van egy jól összerakott, megfelelő hatóanyagokat tartalmazó rutinnak. A tudatos bőrápolás számomra az öngondoskodás egyik alapja, és azt vallom, mindenkinek jár naponta 2x10 perc erre. :)

A Skinsmart csapatához 2020. szeptemberében csatlakoztam, az ügyfélszolgálati csapatot vezetem; Dzsenivel karöltve én válaszolok a rendeléseitekkel kapcsolatos kérdésekre, telefonokra és a tanácsadós e-mailek egy részére is.

Aranyi Dzseni
Aranyi Dzsenifer #szépbőr szirén

A tudatos bőrápolással csak nemrég, 2019. körül találkoztam először, miután évek óta hiába küzdöttem az érzékeny, pattanásokra hajlamos bőrömmel. A Skinsmart iránymutatásai szerint állítottam össze a rutinomat, Geek & Gorgeous és The Ordinary termékekkel, amik pár hónap után látványosan javítottak a bőröm állapotán.

A csapathoz - mint korábbi rajongó - 2020 szeptemberében csatlakoztam mint logisztikai munkatárs, 2023-tól pedig az ügyfélszolgálati csapat lelkes tagja vagyok :)

Paula's Choice
Geek & Gorgeous
Evy Technology
Brow Wow
Altruist
Skintegra