Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)
Paula's Choice

CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% BHA

15990 Ft

2% BHA hámlasztó folyadék extra erősség

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes
Folyékony, a pórusok legmélyébe hatoló BHA hámlasztó makacsabb pattanások és utánuk maradó piros foltok ellen.
  • Hatásos pattanások, mitesszerek, tág pórusok és pirosság esetén
  • Megelőzi a pattanásokat, elhalványítja  a piros foltokat
  • Kitisztítja a pórusokat
  • Csökkenti a pattanások miatti pirosságot és gyulladást
Kiszerelés: 118ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution azonnal csökkenti a mitesszerek és pattanások számát. A benne lévő 2% szalicilsav kitisztítja a pórusokat és csökkenti a gyulladást. A legtöbb pattanásos bőrre tervezett termékkel szemben a CLEAR Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution nem használ erős, irritáló összetevőket (például alkohol, mentol, borsmenta vagy kámfor), amik hosszú távon csak rontanak a pattanásos bőrön.

Az extra erős verzió mélyebben beszívódik a bőrbe, mint a "sima" erősségű verzió, így gyorsabb és jobb eredménye van a makacs, súlyos pattanások esetén. Rendszeres használattal a bőr jelentősen tisztább és simább lesz, a pattanás után maradt foltok elhalványodnak.

A termék 100%-ban illat- és színezékmentes, pH-értéke 3.2-3.8 közötti, ami tökéletes a hámlasztáshoz.

Kinek való ez a termék?
Ideális minden bőrtípusra, ajánlott azoknak, akik makacs pattanásokkal, mitesszerekkel küzdenek. Nők és férfiak, felnőttek és tinédzserek egyaránt használhatják.

FONTOS: Ha allergiás vagy az aszpirinre ne használj szalicil sav tartalmú termékeket!
Használd reggel és este a megtisztított arcbőrre. Itass át vele egy vattakorongot, vagy öntsd a tenyeredbe, és simítsd át vele az arcod, különösen odafigyelve a pattanásokra és mitesszerekre hajlamos részekre. Ha a bőrödet száraznak érzed vagy hámlani kezd, csökkentsd a gyakoriságot napi egy alkalomra vagy minden másnapra.
Kulcs összetevők:
salicylic acid, methylpropanediol, green tea

Összetevők:
Active: Salicylic Acid 2% Inactive: Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing/antioxidant), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH balancer), Phenoxyethanol (preservative).

A termékről tett állításokat alátámasztó kutatások
International Immunopharmacology, August 2009, pages 1,126–1,130; Cutis, July 2009, pages 48–55; Chemical Research in Toxicology, January 2008, pages 53–69; Skin Pharmacology and Physiology, June 2007, pages 124-135; Journal of Cosmetic Science, November-December 2004, pages 519-531; Archives of Internal Medicine, July 2002, pages 1531–1532; Annals of Dermatology and Venereology, January 2002, pages 137–142; Archives of Dermatology, November 2000, pages 1390–1395; Dermatology, 1999, volume 199, number 1, pages 50–53; and Pain, January 1996, pages 71–82; Seminars in Dermatology, December 1990, pages 305–308.
Miben különbözik a CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution a többi BHA terméktől?
A CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution valójában ugyanaz a termék, mint a márka egyik régi, ikonikus terméke, a 2%-os BHA folyadék. A 2%-os BHA folyadék olyan jól működik a pattanásos, mitesszeres bőrön, hogy Paula szerette volna a terméket a CLEAR család részévé is tenni, ez az oka a kétféle csomagolásnak.

A CLEAR hámlasztó ragacsosnak érződik a bőrömön. Ez miért lehet?
A ragacsos érzés oka a termékben található glikol-féle lehet, ami segíti a hatóanyag jobb felszívódását. Általában orvosolható a probléma, ha kevesebb terméket használsz egyszerre.

Miben különbözik a sima és az extra erős CLEAR hámlasztó? Mindegyik 2% szalicilsavat tartalmaz.
A kettő között a különbség a formulában és a pH-értékben van. A sima verzió állaga még könnyedebb, még vízszerűbb, pH-értéke pedig valamivel magasabb, így az gyengédebb a bőrhöz, míg az extra erős formulája mélyebben a bőrbe tud szívódni és erősebb a hatása. Érdemes lehet mindegyiket kipróbálnod és kikísérletezni, hogy melyik működik jobban a bőrödön.