Májusban szuper reggeli szérumok -10% Megnézem >>
Geek & Gorgeous 101

aPAD

3490 Ft

20% Azeclair (azelain származék) szérum

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes | Magyar márka

Ütős mennyiségű újgenerációs azelainsav-származék (PAD) egy hipp-hopp beszívódó fluid formulában, ami egyszerre többféle probléma elleni harcban is jó barátod. 

  • Hatásos pattanások, pigmentfoltok és érzékeny bőr esetén
  • Segít normalizálni a bőr zsírtermelését 
  • Segít halványítani a foltokat, egyenletesebbé teszi a bőrt
  • Csökkenti a pirosságot
  • Kellemesen hidratálja a bőrt
  • Szuper könnyed állag, gyorsan beszívódik

Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Az azelainsav egy 3az1ben, klinikailag bizonyítottan hatásos hatóanyag pattanások, pigmentfoltok & pirosodás esetén. Hátránya viszont, hogy nehezen formulázható, ezért nehézkesebb-krémesebb állagokat tesz lehetővé.

Ez a formula nagy mennyiségben egy újgenerációs azelain-formát tartalmaz, ún. Potassium Azeloyl Diglycinate-ot (PAD), ami hasonlóan hatásos, mint a "normál" azelainsav, ám szuper-könnyed, olajmentes textúrát tesz lehetővé. Ennek köszönhetően azok is tudják használni, akik idegenkednek az azelainsavas termékekre általában jellemző, kicsit krémesebb állagoktól.

A PAD hasznos kis barát zsíros vagy pattanásos, illetve napkárosodott (pigmentfoltos) vagy érzékeny bőr esetén: két top tulajdonsága, hogy egyrészt képes a zsírtermelést normalizálni, másrészt a pigmenteket termelő enzim blokkolásával hatásos segítség a pigmentfoltok halványításában. Bónuszként kellemesen hidratál is, és csökkenti a pirosságot.

Ez a szérum 20% Azeclair technológiát tartalmaz, amiben nagy mennyiségű, 6% tiszta PAD van.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akiknek gondot okoz a túlzott zsírtermelés, pigmentfoltos és/vagy érzékeny a bőre, és szívesen kipróbálnának egy hatásos & újfajta azelaint, könnyed formulában. Minden bőrtípusra.
Használd reggel vagy este, már a hámlasztód után, még a hidratálód előtt, a szérumok sorában. Vigyél fel néhány cseppet az arcodra, és oszlasd el egyenletesen. Azért, hogy a megelőző hatását is élvezd, ne csak helyileg használd, hanem az arcod területein mindenhol, kivéve a szemed közvetlen környékét. Folytasd az arcápolást a megszokott szérumaiddal/hidratálóddal.
Kulcs összetevő:
Potassium Azeloyl Diglycinate
Az azelainsav és a glicin (amino sav) házasságából született újgenerációs összetevő, ami a tiszta azelainsavval ellentétben könnyed & gyorsan beszívódó formulákat is lehetővé tesz. A glicin "felmenőnek" köszönhetően kellemes, könnyed hidratálást képes adni a bőrnek, emellett pedig hasznos kis barát a zsírosság, a pattanások vagy a pigmentfoltok elleni harcban. Egyik top tulajdonsága, hogy segíti a túlzott olajtermelés normalizálását, a tirozináz enzim blokkolásával pedig hatásos segítség a foltok kialakulásának megakadályozásában. Kifejezetten klassz a bőrérzékenység és pirosság csökkentésében. Ez a szérum 20% Azeclair technológiát tartalmaz, amiben nagy mennyiségű, 6% tiszta PAD van.

Összetevők:
Aqua (Water), Potassium Azeloyl Diglycinate, Propanediol, Glycerin, Methyl-Gluceth 20, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
Miért nem a jól bevált azelainsav került a formulába?
Az aPAD egyik célja kifejezetten az, hogy az azelainsav jó tulajdonságait egy könnyed állagú szérumban hozza el Nektek, erre pedig a makacs és nehezen formulázható tiszta azelainsav kevésbé alkalmas.

Mi az a Potassium Azeloyl Diglycinate pontosan?
A PAD az azelainsav és a glicin (amino sav) házasságából született összetevő, egy újgenerációs azelainsav-származék, ami a tiszta azelainnal ellentétben szuper könnyed, gyorsan beszívódó formulákat is lehetővé tesz. A glicin "felmenőnek" köszönhetően kellemes, könnyed bónuszhidratálást képes adni a bőrnek, emellett pedig hasznos kis barát a zsírosság, a pattanások vagy a pigmentfoltok elleni harcban. Egyik top tulajdonsága, hogy segíti a túlzott olajtermelés normalizálását, a tirozináz enzim blokkolásával pedig hatásos segítség a foltok kialakulásának megakadályozásában. Kifejezetten klassz a bőrérzékenység és pirosság csökkentésében. Ez a szérum 20% Azeclair technológiát tartalmaz, amiben nagy mennyiségű, 6% tiszta PAD van.

Pattanásos bőrre használhatom?
Mi az hogy, egyenesen Neked találták ki! Az aPAD nagyon könnyű, hipp-hopp beszívódó szérum, nem fogja elnehezíteni a bőrödet. Fő hatóanyaga, a PAD pedig szuperül hozzájárul az aknék elleni harchoz: egyrészt segít csökkenteni a túlzott zsírtermelést, másrészt képes fellépni az érzékenység jeleivel és a pirossággal szemben is. Bónuszként kellemesen hidratál is.

Rosacea acnes-sal küzdök, vagyis rosaceás göbökkel. Nekem beválhat?
Igen! A PAD hatásosan képes felvenni a harcot a rosaceára jellemző aknék ellen is, plusz, segít a pirosság csökkentésében.

Hogyan segíti a foltok elleni harcomat?
A pigmentfoltok általában eléggé makacs problémák, amik ellen átgondolt, komplex stratégiát érdemes hadrendbe állítani. Például elengedhetetlen a fényvédelem (az a kiindulás, nélküle kábé értelmetlen is bármi más kezeléssel/szérummal próbálkozni), és egy fontos stratégiai lépés lehet a pigmenteket termelő enzim, a tirozináz működésének blokkolása is. Ebben képes a PAD segíteni Neked. Ha kíváncsi vagy, milyen komplex stratégiában érdemes gondolkodnod, ha foltokkal küzedsz, olvasd el, hogyan halványíthatod a pigmentfoltokat otthont, bőrápolókkal hatékonyan.

Használhatom együtt hámlasztóval?
Igen, a hatás maximalizálása érdekében mindig érdemes bőrápolási rutinban gondolkodnod. Tudnod kell, hogy csodatermék nincsen, ahogy egyetlen igazi superfood sincsen. Mindig többféle összetevő összehangolt munkájára van szükség ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a bőrápolásodból. Gondolj csak bele: hiába szuper hatású például az áfonya, ha mindig csak (és kizárólag) azt ennéd, valószínűleg nem érnéd el a kívánt hatást. Az egyféle semmiből sem jó, a sokféleség viszont könnyen a malmodra hajthatja a vizet. Egy problémádnak megfelelő fókuszú hámlasztó klassz kiegészítése az azelain-hatásnak.

Ha pattanásokkal vagy mitesszerekkel küzdesz, akkor például egy BHA-típusú hámlasztó (pl. a Cheer Up) gyulladáscsökkentésben + a pórusok tisztán tartásában segít, míg a PAD a zsírtermelést tudja szabályozni, plusz a pirosságot csökkenteni. Ha pigmentfoltokat szeretnél halványítani, akkor egy AHA hámlasztó (pl. a Smooth Out) segít "kipörgetni" a már felgyülemlett, bőrfelszíni elszíneződéseket, míg a PAD az okokra tud koncentrálni: a pigmetet (melanint) termelő Tyrosinase enzimet blokkolja a működésében. Ha pedig mondjuk rosaceás a bőröd, egy bőrnyugtató hámlasztó (pl. a Calm Down) a gyulladáscsökkentésben, míg a PAD a pirosság csökkentésében és szintén a bőrnyugtatásban lesz segítségedre.