A tudatos bőrápolás egyre ismertebb dolog, és így az is, hogy egy bőrápolót elsősorban az összetevői alapján érdemes megítélni, nem például aszerint, hogy milyen jól hangzó jelző van ráírva (pl. firming, lifting, arcszobrász vagy revitalizáló megjelölések) vagy éppen milyen az illata.

Ha pedig anti-agingről van szó, akkor kiemelten fontos, hogy tudd, melyik összetevők azok, amik valóban hatásosak. Sok ugyanis a félrevezető információ, például még mindig gyakran találkozni ránctalanító hatást ígérő kollagénes krémekkel (klikk ide, és olvasd el, miért nem ránctalanítanak a kollagénes krémek), vagy olyan formulákkal, amik egy-egy antioxidáns "csodaerejére" alapozva ígérnek feszesebb bőrt (klikk ide, és olvasd el, hogy az antioxidánsok valójában hogyan hatnak a bőrödre).

De mik azok az összetevők, amik tényleg hatásosan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, vagyis a ráncokkal, pigmentfoltokkal, fakó, fényét és feszességét vesztett bőrképpel? Ebben a cikkben ezt szedtük össze Neked >>