Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Fontos infó - megújultunk

A webshopunkat teljes körűen megújítottuk, így a napokban kisebb-nagyobb technikai problémák előfordulhatnak. Ha bármi gondot tapasztalsz vagy van visszajelzésed az új oldallal kapcsolatban, írj nekünk a hello@skinsmart.hu emailre. Köszi szépen. :)

Fizetési információ

Háromféleképpen tudod kifizetni a webshopunkban a megrendelt csomagodat:

 • Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a sikeres rendelésről szóló visszaigazoló emailben is.  Az utalás beérkezéséről nem küldünk visszaigazolást, annak sikerességét a netbankodon keresztül, vagy a Skinsmart fiókodba bejelentkezve tudod ellenőrizni (rendelés állapota: "Számlázás", "Lezárt"). A csomagot az utalás megérkezése után postázzuk, ha 12 óráig megérkezik hozzánk, akkor akár már a következő munkanapon megkaphatod a csomagodat. :) Az utalás indítására 10 napod van, mielőtt automatikusan törlődne a rendelés.
 • Utánvétellel: Az utánvétel a Magyar Posta szolgáltatása, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már a kezdben van. A csomagokat megrendelés után azonnal postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 490 Ft. Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.
 • Bankkártyával: A fizetés az OTP SimplePay felületén történik, maximális biztonságban az OTP Bank segítségével. MasterCard, Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron és American Express kártyákat fogadunk el. Sikeres fizetés esetén a SimplePay-től is visszaigazoló emailt fogsz kapni. Ha ez az üzenet nem érkezett meg, akkor a tranzakció sikertelen volt, a rendelésedet pedig nem fogjuk feldolgozni (akkor sem ha tőlünk kaptál visszaigazolást), automatikusan törlődni fog. Ha a tranzakció sikertelen volt, nincs vele már más teendőd, nyugodtan adj le egy új rendelést. :) Megszakadt tranzakció esetén, érdemes várni 10-15 percet mielőtt újra próbálkoznál a fizetéssel.

Arra kérünk, hogy bankkártyás fizetés (SimplePay) esetén nézz utána, hogy valóban sikeres volt-e a tranzakció, és megérkezett róla a SimplePay visszaigazolás is, mert a sikertelen kártyás rendeléseket nem dolgozza fel a rendszerünk. Ha a SimplePay visszaigazolás nem érkezik meg 5-10 percen belül (nézd meg a spamek és a promóciós levelek között is), és a netbankodban sem látod a nyomát a tranzakciónak, nyugodtan adj le új rendelést, a sikertelen rendelés pedig törlődni fog automatikusan. Sikertelen tranzakciót jelez az is, ha a Skinsmart fiókodban a bankkártyás rendelésed státuszta "Függőben" vagy "Törölve", ezekkel nincs további teendőd, nyugodtan adj le új rendelést a számodra szimpatikus fizetési móddal.

 

Szállítási információ

Külföldre sajnos nem tudunk csomagot küldeni :( -- ezért csak Magyarországra tudsz rendelést leadni.

A csomagok feladására az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk.  A rendelések nyomkövetettek, a számáról és a nyomkövetési lehetőségről a posta automatikus emailt fog Neked küldeni. A küldemények általában 1-2 munkanap alatt érnek el Hozzád (részletek erről itt), azonban esetenként (különösen hétvége után) előfordulhat 1-2 nap késés a megnövekedett csomagszám miatt.

 A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

 • Házhoz szállítás - 990 Ft, 15 000 Ft felett ingyenes: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb. A kiszállítás az adott napon 8 és 17 óra között töténik. Ha a kézbesítés napján mégsem találnak a megadott címen, akkor másnap automatikusan újra megpróbálják a kézbesítést, ha pedig akkor sem sikerül, akkor utána még 10 napig elmehetsz a csomagért a legközelebbi központi postára (emailben értesítenek, hogy pontosan hol tették letétbe). Ha a munkahelyedre kéred a csomagot, akkor rajtad kívül az a személy is átveheti a küldeményedet, aki a cégnél a postai levelek/csomagok átvételére jogosult. Utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.
 • Posta ponti átvétel - 840 Ft, 15 000 Ft felett ingyenes: ha Neked az kényelmesebb, el is mehetsz a csomagért egy közeli átvevő helyre. A Magyar Posta posta ponti hálózata a legkiterjedtebb, összesen több, mint 2700 átvételi pontból választhatsz országszerte. Az átvételi pontoknál három féle lehetőséged van:
  • Postán maradó: az ország több, mint 2500 postájából választhatod ki a hozzád közelit vagy a Neked útba esőt. 10 munkanapon belül bármikor érte mehetsz. A posta emailben fog értesítei arról, hogy a csomagod megérkezett és átveheted.
  • Mol benzinkutak: mivel a legtöbb kút non-stop nyitva tart, nem kell senkihez alkalmazkodnod. Arról, hogy mikor érkezik az átvevőpontra a csomag, emailben értesít a posta, és további 10 napig elviheted. Bankkártyával is fizethetsz.
  • Csomagautomata: a legmodernebb lehetőség a csomagautomata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 2 napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség. A két nap eltelte után a postán tudod átvenni a rendelt termékeket. Utánvét esetén csak bankkártáyval tudsz fizetni.

Fontos, hogy az átvételhez mindenképp vidd magaddal személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okiratodat!

Tovább a shopba >>