Kutatások szerint mindenkinek szüksége van egy bizonyos mennyiségű alvásra ahhoz, hogy a bőre élettel teli és egészséges lehessen. Ez persze így is van, de ahogyan azt sokan tapasztaljuk, a ragyogó bőr azért nemcsak szimplán alvás és kipihentség kérdése, különösen hosszútávon nem. Ez az a pont, ahol a csúcsminőségű bőrápoló termékek és a tudományosan megalapozott, hatásos összetevők színre lépnek, és segítenek Neked.

De hogyan hozd ki vajon a legtöbbet az alvásból? Hogyan turbózd szépítő alvássá, hogy minden reggel a lehető legragyogóbb bőrrel ébredhess? Ehhez adunk most egy-két tippet.

Milyen az a „fáradt bőr”?

A fakó, dehidratáltnak tűnő bőr az egyik tipikus tünete annak, ha nem alszol eleget. De sajnos az is könnyen lehet, hogy eleget alszol és a bőröd mégsem az igazi.

A fakó bőr sajnos törvényszerűen egyenetlennek is látszik, és az apró ráncok is jobban kijönnek rajta – ez pedig így együtt minden, csak az nem, amit ragyogó, sugárzó bőrnek nevezünk.

De mit szólnál hozzá, ha lenne egy titkos kis pálca, amit ha megsuhintasz, az alvásodat igazi szépítő alvássá varázsolhatod? Jó lenne, igaz? Bár varázsos-titkos pálca sajnos nincsen, de jó hír, sok minden van, amit Te magad megtehetsz azért, hogy a bőröd újra teljes fényében tündökölhessen!

A szépítő alvás mesterpárosa

Ha szeretnéd az alvásból a maximumot kihozni, akkor a mi tippünk a RESIST Brightening Essence és a RADIANCE Renewal Mask ütős párosa. Mindkettő kulcsa a ragyogásfokozó összetételben rejlik, és gyönyörűen erősítik egymás hatását.

A RESIST Brightening Essence egy olyan koncentrált, ragyogásfokozó komplex (például édesgyökérrel, arbutinnal, medveszőlővel, C-vitaminnal, acetyl gucosamine-nal, niacinamide-dal és peptidekkel), ami jelentősen segít a fakó, egyenetlen bőrnek visszaadni a fiatalos, ragyogó megjelenését. Bónuszként kétféle hialuront tartalmaz, így több fronton is segít a természetes bőrfény kialakításában. Mindennapi használatra szánt, nagyon könnyű állagú formula, ha az egyenetlen, fáradt bőr Nálad a fő probléma, szuper választás.

A RADIANCE Renewal Mask éjszakai maszk sejtkommunikáló és ragyogásfokozó összetevők segítségével tovább fokozza a hatást. Ő egy olyan extra segítség, ami már egyetlen éjszaka alatt üdébbé, egységesebbé teszi a bőr tónusát, puhábbá, selymesebbé a felszínét, hidratál és „felpumpálja” a bőrt, segít neki abban, hogy jobban visszatükrözze a fényt, és jelentősen hozzájárul a ragyogás visszaadásához is. A selymes, ruganyos állagú maszk antioxidánsokban gazdag növényi olajakat tartalmaz, és bőrnyugtató összetevőket is, amik mind hozzájárulnak a finomvonalak, barázdák és ráncok csökkentéséhez, a fiatalosabb, egészségesebb bőrképhez.

Ha tehát a legjobb megoldást keresed, a mi tippünk a következő: használd az essence-t napi 1-2 alkalommal (reggel és/vagy este), éjszakára pedig heti párszor tedd fel a maszkot is! Nem fogsz csalódni!

Így használd a ragyogásfokozó párost a max hatásért

Hogy a maximumra tekerd a hatásfokot, és valóban szépítő alvás lehessen az éjszakádból, először is, tiszta arcbőrre van szükség. Vagyis, ne felejtsd ki a lemosódat, a tonikodat, és a szokásos hámlasztódat sem az esti rutinodból. Vidd fel őket egymás után, mindig várd meg, míg az előző tökéletesen beszívódik, utána mehet is a következő. Ezek a lépések ugyanis elősegítik, hogy az essence és a maszk is hatásosabb lehessen, és gond nélkül beszívódhassanak az összetevők.

Ha ezzel a 3 lépéssel megvagy, akkor a következő néhány csepp essence. A selymes, folyékony formula úgy siklik majd a bőrödön, akár egy kellemes, tavaszi fuvallat, és szuperül fel is szívódik, semmiféle zsíros érzetet nem hagyva maga után.

Ezután a következő lépés vagy a hidratálód legyen, vagy ha éppen olyan „maszkos este” van, akkor ugorhatsz egyenesen a maszkra! Heti 1-3 alkalommal bőven elég lesz használnod. Oszlass el egy nagyobb mennyiséget a bőrödön, és simítsd át vele az egész arcodat, beleértve a szemkörnyéket is. Várj egy percet, míg beszívódik, és voálá, fel is készültél arra, hogy az alvásod már ne pusztán az alapvető feladatát lássa el, hanem annál többet is: szépítő alvás lehessen.

Most már csak egyetlen kérdés maradt. Mi van akkor, ha már van egy kialakult, profi rutinod, ami például szérumot és boostert is tartalmaz? Ilyenkor a legjobb, ha az állagok elve mentén viszed fel az egyes termékeket. Először a leghígabb, legkönnyedebb állagú terméket vidd fel, várd meg, míg beszívódik, majd jöhet az eggyel gazdagabb állag, végül pedig a leggazdagabb. Ha boostert is használsz, akkor azt ugye akár össze is keverheted a szérumoddal például, így egy lépésnyi időt már spóroltál is. És hogy mi legyen a hidratálóddal a „maszkos estéken”? Ez csakis a bőröd igényeitől és a bőrtípusodtól függ! Kombinált bőr esetében például nagy a valószínűsége, hogy a hidratálás lépését kihagyhatod, míg egy nagyon száraz bőr lehetséges, hogy csak hálásabb lesz a dupla segítségért.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy gombnyomással leiratkozhatsz!