Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

4 Termék

oldalanként

Önbarnító: hogyan válassz & hogyan használd?

2018. június 12., kedd 9:50:00 Europe/Budapest

ÖNBARNÍTÓK

A fehér bőr, sőt a porcelánfehér bőr is gyönyörű, télen is, nyáron is, pontosan ugyanúgy, ahogy például a bronzosabb vagy a barna bőr. Ettől függetlenül persze van az úgy, hogy az ember lánya vágyik a saját színénél kicsit barnább bőrre, akár csak a változatosság kedvéért, akár a nyári hangulatért vagy bármi másért. :) Ha viszont tudatos bőrápoló vagy, akkor pontosan tudod, hogy az UV sugarak a bőrödnek (akár a napból, akár a szoliból jönnek) nagyjából annyira tesznek jók, mint a dohányzás a szervezetednek, vagyis egyáltalán nem.

Olvass tovább

Címkék:

Posted in Testápolás By newdigital newdigital

Hogyan szabadulj meg a pattanásoktól tetőtől talpig?

2016. április 14., csütörtök 12:45:50 Europe/Budapest

Van, hogy a pattanások nem csak az arcon jelentenek problémát. Ugyanúgy jelentkezhetnek például a mellkason, a háton, vagy tulajdonképpen a tested bármelyik pontján. Ha kicsit elveszettnek érzed magad, és nem tudod, vajon hogyan kezelhetnéd a pattanásokat hatásosan (legyenek az arcodon, vagy a tested bármely pontján), olvasd el a cikket, amiben néhány hasznos tudnivalót szedtünk össze Neked!

Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek Testápolás By newdigital newdigital

A tökéletes borotválás művészet!

2015. június 10., szerda 13:43:55 Europe/Budapest

borotvalas

Mostanában eléggé felgyorsult a világ: a legtöbb nőnek arra is alig van ideje, hogy reggel rendesen összekapja magát, mielőtt a munkahelyére vagy a suliba rohan, esetleg a gyerkőcöt elviszi az iskolába. Hogy a lábat leszőrtelenítse? Ciki, nem ciki: sokszor a to-do lista végére kerül… Persze azért egy kicsit más, ha beüt a jóidő vagy itt a kánikula. Ilyenkor ugyanis nincs mit tenni, legalább a borotvát elő kell venni.

Olvass tovább

Címkék:

Posted in Testápolás By newdigital newdigital

Így ápold a bőröd nyaktól lefelé!

2015. május 18., hétfő 14:23:20 Europe/Budapest

Simítani a ráncokat, megszüntetni a barna foltokat, visszaadni a bőr természetes ragyogását – ugye Neked is ismerős? Ezek azok a célok, amiket a szépségápolási „to do” listáján garantáltan mindenki vastagon szed. Sajnos azonban jellemző, hogy a gondosság a nyaknál meg is áll, testünk többi részét már kevésbé ápoljuk körültekintően.

Olvass tovább
Posted in Anti-aging Testápolás By newdigital newdigital

4 Termék

oldalanként