Hello Geek & Gorgeous 101 B-Bomb - ÚJ, 10% Niacinamide szérum kombinált bőrre :) Klikk ide>>

1 - 10 termék, Összesen:11

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Száraz & pattanásos bőr: hogyan kezeld?

2019. május 13., hétfő 13:07:00 Europe/Budapest

Kicsit furcsán hangzik, de nem csak a zsíros, hanem a száraz bőr is lehet pattanásos. Persze, ilyenkor az ember lánya kicsit összezavarodik: nem ellentmodás ez? Közismert, hogy az aknék csak a zsíros/kombinált bőr velejárói, vagy nem? Hát nem, legalábbis nem mindig. Ritka, de előfordul, hogy valakinek száraz érzetű és aknéra hajlamos a bőre, egyszerre. De vajon mi állhat a háttérben? És ami ennél talán még fontosabb: milyen összetevőket és termékeket vess be, hogy egyensúlyba hozhasd a bőrödet?

Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek Száraz bőr By newdigital newdigital

Hámlasztó erősségek -- Guide

2019. április 3., szerda 0:00:00 Europe/Budapest

Melyik hámlasztó (AHA, BHA, PHA) milyen erős?Olvass tovább

Címkék:

Posted in Pattanások, mitesszerek By newdigital newdigital
Ritkán, de előfordulhat, hogy egy-egy új termék bevezetése után rosszabb lesz a bőröd állapota, mint előtte volt: hirtelen elözönlik a pattanások. Ilyenkor az ember lánya csak kapkodja a fejét: hát nem éppen az ellenkező hatást kellett volna kiváltania? Mégis, mit jelenthet ez a kipattogzás? Vajon azt, hogy a bőröd nem bírja az adott formulát, és érdemes lehet azonnal abbahagynod a használatát, vagy esetleg valami mást? Talán a „purging”-gel vagy magyarul tisztulással, kezdeti rosszabbodással van dolgod? Honnan tudhatod, éppen melyikkel? És mi is ez a purging pontosan? Ebben a cikkben ezt írjuk le Neked >>Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek By newdigital newdigital

Viszlát, mitesszerek!

2018. november 7., szerda 10:17:00 Europe/Budapest

A mitesszereket senki sem szereti. Nem csoda: rettentő makacsak, folyamatosan oda kell figyelni, nehogy visszatérjenek megint, és elrontják kicsit a bőrképet is. A kis, fekete pöttyök kísértetiesen hasonlítanak a szennyeződés jeleihez, valójában azonban semmi közük bőröd tisztaságához. De akkor mik is ezek, és hogyan tudnál megszabadulni tőlük? Leírjuk Neked!

Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek Kombinált bőr By newdigital newdigital

Otthoni kémiai hámlasztó: miért must-have?

2018. szeptember 4., kedd 10:52:00 Europe/Budapest

kémiai hámlasztásEgy klassz, minőségi otthoni kémiai hámlasztónak mindenki fürdőszobapolcán ott a helye, ez nem is kérdéses. Hogy miért? Mert egy szuper AHA (Alpha Hidroxy Acid, például a glikolsav vagy a tejsav), PHA (Polyhydroxy Acid, például gluconolactone) vagy BHA (Beta Hidroxy Acid, közismert nevén szalicilsav) csodás rövid- és hosszú távú hatással van a bőrödre, a bőröregedéstől kezdve egészen a pattanásokig.Olvass tovább
Posted in Anti-aging Pattanások, mitesszerek Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

A pattanásos bőr kezelése A-tól Z-ig

2018. április 23., hétfő 13:15:00 Europe/Budapest

A pattanás az egyik leggyakoribb és legfrusztrálóbb bőrprobléma világszerte, ami a közhiedelemmel ellentétben nemcsak a tinédzsereket érinti. 15 év személyes tapasztalattal a hátunk mögött a pattanások elleni küzdelem minden gyakorati, elvi, lelki és nem-lelki oldalát is sajnos túl jól ismerjük mi magunk is...

De fel a fejjel: most eleírjuk Neked, mik állnak a pattanások kialakulásának hátterében, és főleg azt, hogy mik azok a tudatos, bizonyított hatóanyagok, bőrápolási módszerek és étkezési tippek, amikkel legyőzheted a pattanásokat, még akkor is, ha súlyos esetről van szó!
Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek By newdigital newdigital

Tág pórusok: hogyan csökkentsd őket?

2018. március 27., kedd 10:10:00 Europe/Budapest

Ha kombinált a bőröd, biztos Neked is ismerős a dolog: látható, szinte lukacsos, kitágult pórusok a T-vonalban (homlok-orr-áll tengely), vagy az orcák felső részén, az orrod mellett. A tág pórusok problémája rendkívül bosszantó, és elég makacs is, ráadásul a legtöbb esetben nem is szüntethető meg teljesen. Jó hír viszont, hogy megfelelő összetevőket tartalmazó célzott formulákkal szépen csökkenthető a pórusaid láthatósága, sőt, egy-két bennfentes trükkel még el is tudod kendőzni őket napközben! De mi okozza őket? Vajon tényleg csak a kombinált bőrűek vannak "veszélyben"? És pontosan mit vess be ellenük? Ezeket járjuk körül ebben a cikkben!

Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek Kombinált bőr By newdigital newdigital

Hogyan szabadulj meg a pattanásoktól tetőtől talpig?

2016. április 14., csütörtök 12:45:50 Europe/Budapest

Van, hogy a pattanások nem csak az arcon jelentenek problémát. Ugyanúgy jelentkezhetnek például a mellkason, a háton, vagy tulajdonképpen a tested bármelyik pontján. Ha kicsit elveszettnek érzed magad, és nem tudod, vajon hogyan kezelhetnéd a pattanásokat hatásosan (legyenek az arcodon, vagy a tested bármely pontján), olvasd el a cikket, amiben néhány hasznos tudnivalót szedtünk össze Neked!

Olvass tovább
Posted in Pattanások, mitesszerek Testápolás By newdigital newdigital

Számolj le a pattanásokkal!

2015. december 16., szerda 15:06:21 Europe/Budapest

Nem számít, hány éves vagy, fiú vagy lány, nő vagy férfi, a pattanások mindenkinek ugyanolyanok. De ha megérted, miért vannak, könnyebben megszabadulsz tőlük!Olvass tovább

Címkék:

Posted in Pattanások, mitesszerek By newdigital newdigital

Hogyan válassz otthoni kémiai hámlasztót?

2015. március 9., hétfő 8:20:51 Europe/Budapest

Ha szeretnéd magadból a maximumot kihozni, szeretnéd, hogy a bőröd hosszú távon is fiatalos és egészséges maradjon, két dologra biztosan szükséged lesz: mindennapos fényvédelemre és egy minőségi otthoni kémiai hámlasztóra. Vagyis egy AHA-ra (Alpha Hydroxy Acid, ilyen például a glükolsav (glycolic acid) és a tejsav (lactic acid)), BHA-ra (Betha Hydroxy Acid, vagy másképp szalicilsav (salicylic acid)) vagy PHA-ra (Polyhydroxy Acid, például gluconolactone).

Olvass tovább

1 - 10 termék, Összesen:11

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2