Min. két teljes kiszerelésű Paula's Choice termék mellé ajándék Calm SPF delux <3 Klikk ide>>

1 - 10 termék, Összesen:30

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Otthoni kémiai hámlasztó: miért must-have?

2018. szeptember 4., kedd 10:52:00 Europe/Budapest

kémiai hámlasztásEgy klassz, minőségi otthoni kémiai hámlasztónak mindenki fürdőszobapolcán ott a helye, ez nem is kérdéses. Hogy miért? Mert egy szuper AHA (Alpha Hidroxy Acid, például a glikolsav vagy a tejsav), PHA (Polyhydroxy Acid, például gluconolactone) vagy BHA (Beta Hidroxy Acid, közismert nevén szalicilsav) csodás rövid- és hosszú távú hatással van a bőrödre, a bőröregedéstől kezdve egészen a pattanásokig.Olvass tovább
Posted in Anti-aging Pattanások, mitesszerek Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Kémiai hámlasztás versus nyár – szabad hámlasztanom nyáron?

2018. június 25., hétfő 14:57:00 Europe/Budapest

hámlasztás nyáron

Sokan kérdeztek minket arról, hogy vajon szabad-e nyáron hámlasztani. Hogy vajon folytathatjátok-e a kedvenc BHA-tok, PHA-tok vagy éppen AHA-tok használatát, és hogy az otthoni kémiai hámlasztóktól tényleg érzékenyebb lesz-e a fényre a bőrötöket. Abban is többen kértétek a tanácsunkat, hogy mit tegyetek, ha vízpartra mentek nyaralni, vagy éppen (#egyszerélünk #ajjajbűnözés #tudomhogynemteszjót) napozni szeretnétek egy kicsit. Ilyenkor ugyanúgy lehet hámlasztani, mint évközben, vagy sem? Mennyire kell külön odafigyelni a fényvédelemre? Ezek mind-mind remek kérdések, ebben a cikkben pedig szép sorjában meg is válaszoljuk mindet!

Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Tonik: használjak vagy sem?

2017. május 30., kedd 10:58:04 Europe/Budapest

Tonikok

Ha az ember lánya elkezd a bőrápolásról olvasgatni, hamar eljut a "lemosás-tonizálás-hidratálás" hármashoz, mint az alaphoz, amivel "illik" ápolni a bőrünket. A tonikok igazi régi motorosok a bőrápolásban, de mostanában sokat változott a szerepük, és már az sem annyira egyértelmű, hogy mire is jók, kellenek-e vagy sem? Szóval ebben a cikkben most jó alaposan körbejárjuk a témát, és megválaszolunk minden kérdést. :)

Olvass tovább

Címkék:

Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Top 10 bőrápolási tipp az új évre

2017. január 6., péntek 10:41:32 Europe/Budapest

Most, hogy elmúlt az ó, és nyakunkon az új év, itt az ideje számba venni kicsit a bőrápolást is: mi az, ami jó a rutinodban, mi az, ami talán nem annyira, és jobbá tehető a 2017-es évben. Ebben a cikkben összegyűjtöttük Neked a Paula’s Choice top 10 tippjét, amik segítenek abban, hogy elérhesd életed legszebb és legegészségesebb bőrét az új évben!

Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Összetevő-kisokos

2016. december 19., hétfő 11:01:48 Europe/Budapest

Ne azért használj valamit, mert felkapott. Tudd, hogy mi mire is jó a bőrápolásban.Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Mik azok a hámlasztók?

2016. augusztus 31., szerda 12:13:29 Europe/Budapest

Hámlasztó 101: minden, amit az AHA-ról & BHA-ról tudni akartálOlvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Hogyan értelmezd az összetevőlistát?

2016. augusztus 26., péntek 11:55:40 Europe/Budapest

Összetevőlista olvasás

Bárcsak mindenkinek pontosan el tudnánk mondani, hogyan is kell összetevőlistát olvasni, hogy mit is jelent az a sok információ, ami a termékek hátulján vagy a dobozán található… Az tényleg szuper volna! Hogy miért? Mert ott szinte mindent feketén-fehéren megtalálsz, amit az adott termékről tudni érdemes: pontról-pontra le van írva, mennyire hatékony az adott termék, és az is, hogy mit várhatsz tőle. Persze, megfejteni, amit az INCI-lista (vagyis az összetevőlista) takar, kicsit sem könnyű, és tanulást igényel, viszont a jó hír, hogy egyáltalán nem lehetetlen!

Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Így használd a fényvédőt helyesen!

2016. május 13., péntek 9:01:07 Europe/Budapest

Fényvédelem

Teljesen meg tudjuk érteni, ha kicsit össze vagy zavarodva a fényvédők helyes használatát illetően: tényleg újra kellene kenned pár óránként, ahogy annyi felől hallani? Ez mégiscsak nevetségesen kényelmetlennek hangzik… Pláne, ha sminket is viselsz, hiszen akkor pár óránként le kellene tisztítanod az egész arcodat, újrakenni a fényvédőt, és sminkelni megint. Költői kérdés: kinek van minderre ideje?

Olvass tovább

Címkék:

Posted in Anti-aging Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

A bőröd védőrétege: miért olyan fontos?

2015. december 8., kedd 13:13:46 Europe/Budapest

védőréteg

Lapozd fel a kedvenc magazinodat, vagy klikkelj egy bőrápolással foglalkozó weboldalra, szinte biztos, hogy bele fogsz akadni abba a kifejezésbe, hogy a bőr védőrétege. Az utóbbi időben eléggé felkapott dolog lett, rengeteg új termékkel, amik arra hivatottak, hogy erősítsék, védjék vagy éppen helyre hozzák ezt a bizonyos védőréteget. Ez esetben a hűhó nem a semmiért van: a bőr védőrétege tényleg nagyon fontos és meghatározó szerepe van a bőröd egészsége szempontjából!

Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

Hogyan rakd össze a profi bőrápolási rutint?

2015. november 16., hétfő 9:47:10 Europe/Budapest

profi rutin

A bőrápolás csupa móka és játék, körülbelül addig a pontig, míg az első ráncok meg nem jelennek. Vagy addig, amíg észre nem veszed, hogy fényvédő nélküli évek kezdenek a bőrödön visszaköszönni. Vagy, míg rá nem jössz, hogy azok a pattanás utáni pirosas-barnás foltok vagy pigmentfoltok sajnos nem tűnnek el csak úgy maguktól.

Olvass tovább
Posted in Bőrápolási alapok By newdigital newdigital

1 - 10 termék, Összesen:30

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3