Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

The Ordinary

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

4490 Ft

Antioxidáns szérum resveratollal és ferulicsavval

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Két top antioxidánst rendkívül magas mennyiségben tartalmazó szérum a bőröregedés jelei ellen, illetve azok megelőzésének segítésére.

  • Segíti a napártalom vagy a stressz miatt károsodott bőr helyreállítását
  • Segíti a fényvédelmed hatékonyságát
  • Víz- és olajmentes formula
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Nemcsak egy, mindjárt 2 legendásan hatásos és fontos antioxidánst is tartalmaz ez a formula, méghozzá nagy mennyiségben: resveratrolt és ferulic savat. A resveratrol egy jól bevált, természetes eredetű összetevő, amit különböző növényekből, gyümölcsökből nyernek ki (például a piros szőlő jellegzetesen gazdag benne). Ebben a szérumban a 100% tiszta forrást a japánkeserűfű adta. A resveratrol ismerten hatásos gyulladáscsökkentő és antikarcinogén vegyület, ami segíti a bőrt a stressz és az UV-sugárzás jelei ellen is védekezni. A ferulic sav szintén természetes eredetű, a növények sejtfalában található meg. A resveratrolhoz hasonlóan ő is hatásos antioxidáns, ami a káros napsugarak elleni küzdelmet és a sejtroncsolódás elleni küzdelmet segíti. Mivel a vizes közeg könnyen ront a formulák stabilitásán, ez a szérum vízmentes.

Kinek való ez a termék?
Bárkinek, aki tudja, hogy az antioxidánsok milyen fontosak, és szeretne egy kis extrát belőlük.
Használd reggel és este, a vizes szérumok után, még az olajak és/vagy a hidratálód előtt. Akár másik szérummal is összekeverheted, például szuper ötlet lehet a The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%-kal vagy a The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone-nal keverni, hiszen a bennük található összetevők potenciálisan turbózzák egymás hatását.
Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.
Miért jók nekem az antioxidánsok?
Ez egy remek kérdés! Viszont a válasz hosszabb, mint egy bekezdés, ezért írtunk a kérdésről egy szakértői cikket Neked arról, mik is azok az antioxidánsok, és hogyan hatnak pontosan a bőrödre.

Mi az a resveratrol?
A resveratrol egy nagyon híres, kutatásokkal bizonyítottan hatásos antioxidáns, ami egyszerre többféleképpen is támogatja a bőröd egészséges és fiatalos működését. Természetes eredetű összetevő, amit többnyire a vörös szőlőkből szoktak kinyerni, de például a The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% esetében a 100% tiszta forrást a japánkeserűfű jelenti. Nemcsak gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató tulajdonságai ismeretesek, de segíti a bőr napsugarak vagy stressz okozta oxidatív folyamatok meggátlását is. Plusz, antikarcinogén, ami bőrápolás szempontjából azt jelenti, hogy segítheti a melanoma elleni prevenciót is.

Miért jó a ferulic sav?
Hasonlóan a resveratrolhoz, a ferulic sav is egy bizonyítottan hatásos antioxidáns, ami segíti a sérült bőr helyreállását, és segíti a fényvédelem hatékonyságát is. Mivel C-vitaminnal különösen jól hat együtt, érdemes a formulát például a The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%-kal vagy a The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone-nal keverni.

Érzékeny bőrre használhatom?
Elvileg nincsen akadálya a dolognak, sőt a resveratrol kifejezetten gyulladáscsökkentő hatású is. Azonban az ilyen magas mennyiségek esetén mindig jó, ha óvatos vagy. Ha szimpatikus a formula és érzékeny a bőröd, egyrészt azt tanácsoljuk, ne hagyd ki a "pötty-tesztet", és eleinte használd ritkábban a terméket, mondjuk hetente 2 alkalommal.

Pattanásos a bőröm. Én is használhatom?
A formula liquid, olyannak tűnik, mint a víz, mégis vízmentes. Bár nem tartalmaz olajakat (egyébként szilikonokat sem), olajos érzetet kelt a bőrön. Emiatt nem biztos, hogy jól fog esni a bőrödön, vagy legalábbis meglepő lehet :) A hatása viszont a hasznodra válik!

Normál/száraz bőrre jó lehet?
A vízmentes-olajmentes formula kellemes hidratált hatást kölcsönöz a bőrnek (persze azért tudd, hogy nem a hidratálás az elsődleges feladata), szeretni fogod! :)