Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

RE: Pigment

23800 Ft

Pigmentfoltok elleni komplex szérum

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Újgenerációs pigmentfolt elleni hatóanyagokat rendkívüli mennyiségben tartalmazó, progresszív szérum, ami kimagaslóan hatékony a pigmentfoltokkal szemben.

 • Hatásos pigmentfoltok: öregségi foltok/napfoltok és melasma/májfoltok esetén
 • Egyszerre többféle módon is gátat szab a pigmentációs folyamatnak
 • 3féle, pigmentációra szakosodott peptidtechnológiával
 • Növényi kivonatokkal, fermentációval és azelain sav származékkal
 • Könnyű, jól rétegezhető, hamar beszívódó formula

Kiszerelés: 5432
Mi teszi a terméket egyedivé?
Magasan szaturált, vagyis hatóanyagokban rendkívül gazdag, mégis hihetetlenül könnyed és selymes szérum, ami a bőröregedés talán legmakacsabb jele ellen, a pigmentfoltok ellen veszi fel hatásosan a küzdelmet. Ebben különböző biotechnológiák és újgenerációs peptidek vannak segítségére, melyek együttese egyszerre többféle módon is gátat szab a pigmentációs folyamatoknak: nemcsak a pigmentációért felelős enzim gátlásában segít (vagyis stoppolja a pigment termelődését), de a pigmentek bőrfelszín felé való vándorlásának megakadályozásában is. Ez a multi-perspektívikus szemléletmód kiemelkedővé teszi a pigmentfoltok elleni szérumok sorában, hiszen többféle szérum tudását sűríti egyetlen formulába.

A termékben használt kulcstechnológiák:
 • Diglucosyl Gallic Acid:
  Biotechnológiai eljárással létrehozott molekula, amit a bőrön természetesen megtalálható organizmusok aktiválnak. Hatékony "brithening", azaz pigmentfolt elleni összetevő, ami a pigmentációt okozó melanintermelést egyszerre több módon is gátolja. Emellett bőrnyugtató és photo-védelmi tulajdonsága is ismert.
 • Acetyl Glycyl Beta Alanine:
  Újgenerációs peptid, nagyon alacsony molekulasúllyal (kevesebb, mint 200 dalton, ami iszonyú picinek számít). Ennek köszönhetően képes extrém módon hasznosulni a bőrben, hogy ott aztán a pigmentációs folyamatot mindjárt kétféle módon is akadályozza: egyrészt gátolja a tirozináz enzim működését, másrészt a melanin felfelé vándorlását.
 • White Shiitake Ferment:
  Extragyorsan hat, ami a legelső változásokat már pár héten belül láthatóvá teszi. A Shiitake gombából fermentációs eljárással létrehozott technológia különlegessége, hogy képes a melanint lebontani, így a már felhalmozódott "színtestek" ellen hatékony.
 • Potassium Azeloyl Diglycinate (Azeloyl Glycine):
  A bizonyítottan hatásos szupersztár, az azelain sav és a glycine nevű aminosav házasságából született származék, ami segít a melanintermelődés akadályozásában (különlegessége: az azelain sav is szuper dolog, ám makacs oldhatatlansága miatt csak nehezebb formulákat tesz lehetővé; ebben a formájában viszont ez kiküszöbölhető, és a formula könnyed maradhat).
 • Kapszulált Oligopeptide-68:
  Szintén a melanintermelést akadályozó technológia, amiben az újgenerációs peptid teljesen oldott állapotban, kapszulába zártan került a formulába. Amit tesz: akadályozza a pigmentációért felelős MITF gén működését, biztonságos és rendkívül hatékony módon.
 • Oldott Tetrapeptide-30:
  4 aminosavból álló, enzimgátló peptidtechnológia, ami akadályozza a melanin termelődését és aztán a felfelé vándorlását is, így dupla módon is segíti a hatékony küzdelmet. Bónuszként bőrnyugtató hatása is ismert.
 • Vörös Evodia Gyümölcs Származékok:
  A hagyományos kínai orvoslás ichlette, ám modern csúcstechnológiás eljárással készített Vörös Evodia származék a bőr természetes ragyogását fokozza, és támogatja az egységes bőrkép kialakítását már az első használattól.
A termékben használt, aktív támogató technológiák:
 • Lipo-Oligopeptides Delivery System:
  Nanopeptid komplex, ami segíti a fenti technológiák minél jobb és effektívebb hasznosulását.
 • Microfiltered Klamath Lake Aphanizomenon Flos-Aquae:
  Tengeri eredetű származék, kivételes antioxidáns és hidratáló.


Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik pigmentfoltokkal küzdenek, és egy nagytudású, multifunkcionális szérumot keresnek.
Rázd fel finoman az üvegcsét, majd oszlass el néhány cseppet a formulából az arcodon reggel és este. Megtiszított bőrre, a szérumok sorában használd, az állag szerinti elvet követve (vagyis: a könnyedebb vizes állagú szérumoktól haladj az olajosabbak felé). Használj mellette reggel egy min. SPF30-as, de inkább SPF50-es fényvédőt is, ugyanis a káros UV-sugarak, amik télen-nyáron, mindig jelen vannak teljesen lenullázzák az erőfeszítéseidet, amiket ezzel az utánozhatatlanul klassz termékkel elérsz.
Lentinus edodes mycelium extract, Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Butylene Glycol, Acetyl glycyl beta-alanine, Myristoyl Nonapeptide-3, Tetrapeptide-30, Oligopeptide-68, Diglucosyl Gallic Acid, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Algae Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrogenated Lecithin, Sodium Oleate, Disodium EDTA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol.
Miben más ez a szérum, mint egy általános peptidszérum?
Rengetegféle peptid létezik, egyik ebben, másik abban szuperjó. Ez a szérum speciálisan a pigmentfoltokra koncentráló peptidekből tartalmaz többfélét, méghozzá nagy mennyiségben. Ezek a peptidek egyszerre többféleképpen is akadályozzák a pigmentációs folyamatot, például gátolják a melanintermelésben fontos szerepet játszó enzim, a tirozináz működését, gátolják a melanin (azaz a "szín") felfelé, a bőr felszíne felé való vándorlását. De ez a szérum nemcsak peptideket, hanem azelain sav származékot és fermentációt is tartalmaz, ezek pedig ugyancsak különbözőképpen a pigmentációs folyamatba avatkoznak be.

Mik azok a peptidek, és miért jó nekem, ha használok peptid terméket?
A peptid proteindarabkát jelent, vagyis néhány aminosav összekapcsolódását (tehát az aminosav az építőkő, néhány aminosav együtt peptid, sok-sok aminosav együtt pedig protein, mint például a kollagén vagy az elasztin, ami két a bőrben rendkívül fontos protein). A peptidek sokféleképpen hatnak, és rengeteg szuper dolgot tudnak tenni a bőrödért: van, amelyik trükkösen a kollagéntermelést tudja serkenteni, van amelyik - kicsit hasonlóan a botoxhoz - a mimikai izmok ellazításával segít felvenni a harcot a mimikai ráncokkal, míg mások például a bőr rugalmasságát növelik, vagy a pigmentfoltokat halványítják. Viszonylag fiatal összetevők egyébként a bőrápolásban, de nagyon ígéretesek.

Akkor ez egy allin1 termék pigmentfoltok ellen?
Alapvetően tekinthetsz rá így, igen :) A pigmentfoltok elleni küzdelemnek több lépcsőfoka van (4), és ezek közül 2-t akár ki is pipálhatsz ezzel a szérummal: a pigmentek termeléséért felelős enzim működésének gátlását és a melanin felfelé vándorlásának akadályozását. Ezekre a feladatokra egyébként nemcsak a peptidek, más összetevők is szakosodtak: ott van például az extrém-hatékony C-vitamin, ami szintén enzimgátló, vagy az azelain sav (ebben a formulában is találsz egy származékot), illetve a niacinamide, ami vándorlásgátló. Lehet, hogy Neked egy klasszikus C-vitamin + nia kombó fog beválni, de lehet, hogy az ebben a formulában lévő technológiák, vagy ezek kombinációja akár. Mindenkinek a bőre kicsit más, ezért (főleg olyan makacs bőrproblémák esetén, mint a pigmentfoltoké) kísérletezni kell, és persze türelmesnek is kell lenni.

Mennyi idő után láthatok változást?
Fontos, hogy ne támassz irreális elvárásokat egyetlen bőrápolóval szemben se. A pigmentfoltok halványítása (ahogy a termékleírásból is láthatod), tényleg nagyon bonyolult, és éppen ezért időigényes folyamat. Ahhoz, hogy változást láss, olyan 6-12 hét is kellhet, és persze csakis akkor van esélyed a halványításra, ha mindennap, igen, télen, és igen, esőben is fényvédőzöl, foltok esetén egy SPF50-es fényvédővel.

Akkor ha szépen, lelkiismeretesen használom, és fényvédőzöm is, el fognak teljesen tűnni a pigmentfoltjaim?
Ez attól függ. A pigmentfoltoknak több fajtája is létezik, van, amelyik akár el is tűntethető, de olyan is van, ami sajnos otthoni bőrápolókkal egyáltalán nem. Nagy általánosságban azt tudjuk írni, hogy például az ún. öregségi foltok vagy napfoltok (vagyis a huzamos napártalom miatti pigmentfoltok) 2-3 árnyalattal lesznek várhatóan világosabbak, el nem fognak tűnni. A melasma is bizonyos esetekben ugyanilyen hatásosan halványítható - más esetekben csak bőrgyógyászati beavatkozással. Plusz, az eredmény fenntartása folyamatos kezelést igényel.

Nem szeretem a szeplőimet. Ez a szérum a megoldás?
A szeplő más tészta, általában örökletes, és már kisgyermekkorban kialakul. A szeplők nem halványíthatók ilyen módon, nem is biztatunk arra, hogy ezzel próbálkozz, a szeplő gyönyörű dolog (és most kicsit irigyek is vagyunk Rád :)).