Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Non-Acid Acid Precursor 15%

15400 Ft
Nem-savas bőrmegújító szérum
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Természetes eredetű fermentációkkal & aminoizolátumokkal működő bőrmegújító szérum, ami a savas hámlasztók (pl. AHA) alternatívája lehet a természetes bőrmegújítás gyorsításában. 

  • Turbózza a bőrmegújulási folyamat gyorsaságát & minőségét is
  • Elsősegíti az elhalt hámsejtek gördülékeny távozását
  • Támogatja a sejtosztódási folyamatot 
  • Puhábbá és ragyogóbbá teszi a bőrt
  • Fokozza a vízmegtartást
  • Hosszútávon segíti a fiatalos bőrműködést

Kiszerelés: 5432
Mi teszi a terméket egyedivé?
Az NAAP olyan technológiákat sűrítő szérum, amik savak és retinolok jelenléte nélkül segít gyorsítani a természetes bőrmegújulási folyamatot. Ha valamiért tartózkodsz az AHA/BHA/PHA savak vagy a retinolok használatától, vagy csak kipróbálnál valami mást, akkor az NAAP remek választás. A szérum új generációs technológiákat alkalmazva turbózza a bőrmegújulási folyamat gyorsaságát és minőségét, ragyogóbbá és frissebbé teszi a bőrt, az eseteges irritáció kockázata nélkül.

A termékben használt kulcstechnológiák:
  • Lactococcus Ferment Lysate: Viszonylag újonc probiotikum a bőrápolásban, ami kicsit úgy hat, mint egy AHA, pontosabban olyan enzimek működését stimulálja, amik az elhalt hámsejtek közötti kötések feloldását segítik. Emellett a természetes védőréteget is segít erősebbé, a bőrt ellenállóbbá tenni.
  • Aminoizolátumok: Olyan peptidtechnológiák, amik a retinol hatását utánozzák, ezzel egyrészt a bőrmegújulási folyamatot turbózzák, másrészt segíthetik a kollegéntermelést is, ezzel hozzájárulva a fiatalos és egészséges bőrműködéshez (a technológiában található egyik peptidet egyenesen Retinopeptide 189-ként is emlegetik).
  • Magas tisztaságú alpha-bisabolol: Nyugtatja és segít egyensúlyban tartani a bőrt, hozzájárul a természetes védőréteg megfelelő működéséhez és a bőr hidratációs folyamatainak megfelelő működéséhez.
  • Tengeri exopolysaccharide: A bőr vízmegtartását növelő technológia - ez azért fontos, mert a bőrmegújulás csak akkor tud megfelelően működni, ha a hidratáció is rendben van.


Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik a hámlasztókra vagy a retinolokra keresnek alternatívát, minden bőrtípusra. Különösen klassz lehet érzékeny bőrre.
Gyengéden simíts néhány cseppet a bőrödbe este, a lemosást követő első lépésként, Ha a NIOD rutint követed, használd a CAIS és MMHC után, de a HV előtt. Ha ELAN-t is használsz, akkor a Non-Acid Acid Precursort használd utána. Ne használj vele egyidőben hámlasztó savakat vagy retinolokat, és kerüld a szemkörnyéket. Várd meg, míg beszívódik, és haladj tovább a megszokott szérumaiddal és/vagy hidratálóddal.
Aqua (Water), Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Ethyl Linoleate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Myristoyl Nonapeptide-3, Yeast Extract, Soy Amino Acids, Bisabolol, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides, Lecithin, Sorbitan Isostearate, Isohexadecane, Polysorbate 60, Polyacrylate Crosspolymer-6, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Salicylate, Citric Acid, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Akkor ez most egy hámlasztó vagy egy retinol?
Egyik sem. Az NAAP egy olyan új-generációs technológiákat sűrítő szérum, amik savak és retinolok jelenléte nélkül segít gyorsítani a természetes bőrmegújulási folyamatot, vagyis azt, hogy a bazális rétegben születő, duci bőrsejtek megfelelő iramban vándoroljanak a bőrfelszín felé, ahol aztán a legkülső részen, már halott sejtekként észrevétlenül távoznak, lehámlanak a bőrről. Ezt a folyamatot egyébként a savak (például az AHA sav) felülről boostolják, és a felszínen lévő elhalt hámsejtek közötti kötéseket segítik "elvagdosni". A retinol ugyanakkor lentről dolgozik, és a sejtosztódási folyamatot támogatja. Az NAAP technológiái (amik olyan összetevőket tömörítenek, mint a Lactococcus Ferment Lysate, a Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate vagy éppen a Myristoyl Nonapeptide-3 (más néven Retinopeptide 189) ebben segítenek. Hasonló módon, mint a retinol, támogatják a sejtcserélődés folyamatát és hozzájárulnak ahhoz is, hogy az elhalt hámsejtek közötti kötések feloldódjanak.

Miért precursor a szérum neve?
A precurzor "előfutárt" jelent, és arra utal, hogy a Lactococcus Ferment Lysate többek között olyan enzimeket (Kallikrein 5 és 7) stimulál, amik az elhalt hámsejtek közötti kötések "elvagdosását" segíti.

Használhatok mellette hámlasztót vagy retinolt?
Elméleti akadálya nincs a dolognak. Ha szeretnéd fokozni a bőrmegújulási folyamat gördülékenységét, akkor ez akár egy klassz trükk is lehet. Például ha valamiért nem bírod az erősebb hámlasztókat, akkor az okos ötlet lehet, hogy reggel használsz egy gyengéd AHA-t, este pedig a Precursort.

Nagyon érzékeny/rosaceás bőrrel is használhatom?
Nagyon nagy valószínűséggel igen. A Precursor, hasonlóan a hámlasztókhoz vagy a retinolhoz, a bőrmegújulási folyamatot gyorsítja, ám az irritáció kockázata nélkül. Plusz, a bőr megnyugtatásában is segít.

Érdemes a hámlasztómat/retinolomat lecserélni erre a termékre?
Ha a bőröd jól reagál a hámlasztókra/retinolokra, akkor nem javasoljuk, hogy bármelyiket lecseréld erre a termékre. Bár a Non-Acid Acid Precursornek részben hasonló hatása van, e két szupersztár hatóanyag a bőrmegújítás fokozásán kívül is sokat tesz a bőrödért és sokkal több bizonyíték és független kutatás áll mögöttük. A Non-Acid Acid Precursorben ezzel szemben új generációs, és így kevésbé bizonyított technológiák kaptak helyet. Ezek érdekes alternatívák lehetnek, de elsősorban akkor javasoljuk, ha bármilyen oknál fogva tartózkodsz a hámlasztó savak/retinol használatától, vagy szeretsz kisérletezni és kiegészítésképpen a bizonyított, jól bevált dolgok mellé ezt is szívesen kipróbálod.