Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)
The Ordinary

Multi-Peptide Lash and Brow Serum

6690 Ft
Szempilla és szemöldöknövesztő szérum
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Szempilla- és szemöldöknövesztő szérum 4féle peptiddel a dúsabb és hosszabb szálakért.

  • A peptidek segítségével vastagabbá, dúsabbá, erősebbé teszi a pillákat & a szemöldököt
  • A panthenol és a növényi kivonatok hidratálnak & kondicionálnak
  • A koffein serkenti a szálak növekedését
  • Könnyed, gél állagú
  • Minden bőrtípusra
Mi teszi a terméket egyedivé?
A Multi-Peptide Lash and Brow Serum azok jóbarátja, akik sűrűbb, hosszabb, egészségesebb szempillákat és szemöldököt szeretnének elérni. A szérum 11 aktív összetevővel – amik között 4 peptid technológiát és növényi kivonatokat találsz – táplálja és óvja a pillákat és szemöldökszálakat, és napi 2 használat mellet már 4 hét alatt javítja és hangsúlyozza azok természetes megjelenését.

A szérum sztárösszetevői a peptidek (Myristoyl Pentapeptide-17, az Oligopeptide-2, az Acetyl Tetrapeptide-3 és a Biotinoyl Tripeptide-1), melyek együttese serkenti a sejtek keratintermelését, ami a szőrszálak egyik fontos strukturális eleme, így erősebbé és vastagabbá teszi a szálakat, és segít megelőzni a kihullásukat. A növényi kivonatok – mint az európai vörösfenyő-kivonat vagy a zöld tea – Panthenollal kiegészülve hidratálják és kondicionálják őket, míg a szérumban található koffein hatékonyan serkenti a növekedést.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik hosszabb, erősebb & dúsabb szempillákat szeretnének elérni. Vagy azoknak, akik túlszedték a szemöldöküket vagy valami más ok miatt sajnos nem nő úgy, mint korábban – vagy azoknak, akik figyelmet fordítanak a pillák és szemöldökszálak megfelelő ápolására. Igazából mindenkinek!
Használd reggelente és esténként, megtisztított, de száraz bőrön (miután a lemosóddal tökéletesen eltávolítottad az utolsó sminkmaradványokat is). Használd a szemöldöködön, illetve pillák esetén a felső szemhéjadnál, a szempilláid tövénél húzz egy vékony vonalat az applikátor segítségével. Figyelj rá, hogy ne menjen a szemedbe. Ha mégis a szemedbe kerülne, langyos vízzel alaposan öblítsd ki!
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Myristoyl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Oligopeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-3, Caffeine, Panthenol, Arginine, Glycine, Glycoproteins, Larix Europaea Wood Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Dextran, Maltodextrin, Zinc Chloride, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Polysorbate 20, Sodium Metabisulfite, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Mennyi ideig kell használnom, hogy eredményeket lássak?
A szérumot napi kétszer ajánlott használni az elején, reggel és este. Így 4 hét után már láthatóan elindul a javulás: a szemöldök elkezd sűrűbbé és jobb tapintásúvá válni, és apró szálak jelennek meg. A pillák növekedése is 4 hét után már megindul, és a hatás idővel tovább fokozódik. Olyan 3 hónap után áttérhetsz a napi egyszeri vagy kétnaponta egyszeri használatra a hatás fenntartása érdekében.

Megmarad a hatás, ha abbahagyom a használatát?
Sajnos egy ma ismert, nem orvosi technológia sem ad végleges megoldást a sűrűbb és hosszabb pillák vagy a dúsabb szemöldök érdekében. Érdemes a hatás fenntartása érdekében úgy tekinteni a Lash and Brow szérumra, mint az arcápolási rutinod egy lépésére, és folytatni a használatot.