Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Multi-Molecular Hyaluronic Complex 2 Mini

11800 Ft

Szérum 15 féle hialuron savval

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Komplex hialuron szérum összesen 15 kis- és nagy mulekulasúlyú változattal és peptidekkel. Széles spektrumú, átfogó hidratálást ad a bőrnek, mely pumpáltabb, puhább és komfortosabb lesz.

 • Hidratálja a bőr felszíni és mélyebb rétegeit
 • Azonnali és hosszantartó eredmények
 • Puhává, hidratálttá teszi a bőrt, zsíros hatás nélkül
 • Egységesít, feltölt, simít

Kiszerelés: 15ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Az MMHC2 a második generációs MMHC, a legmagasabb igényeknek megfelelően komplex formula, ami összesen már nem 12, hanem 15 formájában tartalmaz hialuron vegyületeket, elővegyületeket, és hialuront támogató technológiákat. A peptidekkel dúsított szérum kellemes, vizes alapú hidratálást ad a bőrnek, mely pumpáltabb, egységesebb és puhább lesz.

Az MMHC2 nagy lépése az 1. generációshoz képest az, hogy nemcsak a hialuron egyébként szuper só formáját tartalmazza, ahogy a bőrápolókban többnyire találkozhatsz a hialuronnal, de világelsőként egy extrém ritka, közvetlen hyaluronic acidot is tartalmaz, ráadásul egyből 1%-ot. A másik újítás egy tengeri HA forma (exopolysaccharides), ami szintén fokozza a vízmegtartó képességet. Végül, de nem utolsósorban pedig, a 3. újítás egy HA-t támogató technológia adaptogén (azaz stresszorok elleni) muskotályzsálya flavonoidokkal, phenylethanoid glycoside-okkal és aminosavakkal.
Az MMHC2-ben használt hialuron technológiák:
 • Közvetlen Hyaluronic Acid (MMHC2): Ritka és közvetlen hialuron sav, nem a megszokott sodium salt (sodium hyaluronate) formájában. Olyan aktív forma, ami túlmutat a só formán, és nemcsak a vízmegtartást segíti, de azt is, hogy az általános bőregészség javuljon. Így nemcsak a helyreállításra fókuszál, de a pro-helyreállításra is (vagyis arra, hogy minél kevesebb dolgot kelljen helyreállítani), ezzel hatalmas előnyt adva a bőrnek.
 • Glucosamine Amide HA elővegyület (gyors hatás): Komplex vegyület, amit zöld kémiai eljárással állítanak elő és fontos szerepe van abban, hogy a bőr GAGokat (glükozaminoglikánokat) és hialuront tudjon termelni.
 • Bio-élesztőgomba HA elővegyület (közepesen gyors hatás): biofermentáció segítségével előállított HA elővegyület (vagyis segíti, hogy a bőr hialuront termeljen), ami acetilált glükoronsavak (acetylated glucuronic acids) oligomerjeit tartalmazza.
 • Újfajta HA elővegyület Peptide Complex (hosszantartó hatás): Protein-elővegyületek, meglehetősen új technológia és felfogás.
 • Tengeri Hialuron Komplex Exopolysaccharide-okból (MMHC2): Protein-elővegyületek, meglehetősen új technológia és felfogás.
 • Tamarinduszból nyert Hialuron Komplex: Növényi eredetű kivonat, ami nagyon hasonló az emberi szervezetben természetesen is megtalálható hialuron savhoz. Azonnali hidratálást ad, állandó használat mellett fokozza a bőr rugalmasságát.
 • Gombából származó Hialuron Komplex: Szintén nagyon hasonló az emberi szervezetben természetesen is megtalálható hialuron savhoz, és 400%-al nagyobb felszíni hidratálást ad (pedig a hialuron is a saját súlyának az ezerszeresét képes vízben megkötni).
 • Szentjánoskenyérből származó Hialuron Komplex: Nagyobb súlyú szacharid szentjánoskenyérből, ami nem-ragadós, könnyed felszíni hidratálást ad felvitel után azonnal, és elősegíti, hogy a bőr több nedvességet tudjon magába szívni.
 • Hyaluronic Acid Crosspolymer: Nem állati eredetű, "keresztkötött" hialuronsav, "normál" hialuron savból képzett, összekapcsolt láncolatok egysége. Vízmegkötő képessége a sima hiaulron sav ötszöröse, és segíti a víz és a vízben oldódó aktív összetevők felszívódását.
 • Nagyon kis molekulasúlyú Hialuron Komplex: Rendkívül kis molekulasúlyú komplex, ami a hosszantartó hidratálást támogatja.
 • Hidrolizált (kis molekulasúlyú) Hialuron Komplex: Állandó használat mellet hosszantartó komfortérzetet és hidratálást nyújt.
 • Közepes molekulasúlyú Hialuron Komplex: Rövidtávú komfortérzetet és hidratálást ad.
 • Fermentációból származó (nagy molekulasúlyú) hialuron sav: Magas tisztaságú, fermentáció segítségével készült hialuron sav, ami felszíni hidratálást ad a bőrnek, és segít megelőzni a vízhiányt.
 • Hyaluronic Acid Butyrate: Egyedi, amfipatikus (kettős oldhatóságú) komplex, amit butánsav (butyric acid) és hialuron reakciójából állítanak elő. Támogatja a bőr külső védőrétegét és egyensúlyát.
 • Hialuronic Támogató Szisztáma adaptogén muskotályzsálya flavonoidokkal, lándzsás útifűből származó phenylethanoid glycoside-okkal és aminosavakkal (MMHC2): Egy pórusokat nem eltömítő, súlytalan védőréteggel optimalizálja a a hialuron vegyületek hasznosulását és segíti a vízmegtartást.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik a hidratálás új dimenzióit keresik.
A NIOD alap regimen részeként ajánlott használni, megtisztított bőrre, a CAIS (Copper Amino Isolate Serum) után. Ha külön használod az MMHC-t, akkor lemosás után, a többi kezelés előtt vidd fel a bőrödre. Oszlass el egy kis mennyiséget az arcbőrödön.
Jó tudni: Az MMHC segíti a többi bőrápoló felszívódását.
Aqua (Water), Hydrolyzed Yeast Extract, Glycerin, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Butyroyl Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides, Tamarindus Indica Seed Gum, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Myristoyl Nonapeptide-3, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Salvia Sclarea Extract, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, PCA, Sodium PCA, Betaine, Sodium Lactate, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Algae Extract, Sodium Salicylate, Lecithin, Polyglucuronic Acid, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sclerotium Gum, Pullulan, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Propanediol, Pentylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Citric Acid, Magnesium Chloride, Silica, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Propyl Gallate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.
Miért fontos a molekulasúly a hialuron vegyületeknél?
Azért, mert a HA felszívódását a molekula mérete befolyásolja. Ez a formula egyaránt tartalmaz kicsi, közepes és nagy molekulasúlyú HA-t, összesen 15 formában, köztük a hialuron-család egy új, ígéretes tagját, a HA crosspolymert is, sőt, ami nagyon ritka, hogy 1% direkt hialuron savat is tartalmaz. Így nagyon széles spektrumú hidratálást ad a bőrnek, a felszíni rétegeken át a mélyebb hidratálást is elősegíti.

Használhatom hidratáló helyett is, vagy inkább mellette egy pluszként?
Hacsaknem száraz bőrrel küzdesz, akkor nagy valószínűséggel tudod használni a hidratálód helyett is, igen. A MMHC2 hialuronoknak meglepően széles arzenálját tartalmazza és peptidekkel kiegészítve segíti a bőröd egészséges működését. Száraz bőr esetén szükséged lesz a hidratálókrémedre is nagy valószínűséggel, mely emolliensekkel, növényi olajakkal tovább fokozza a hatást.

Miben más a NIOD MMHC2, mint a The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5?
Mindkét formula a hialuron különböző formáit állítja fókuszba, ám a NIOD egy jóval komplexebb formula, mely összesen 12 formában tartalmaz hialuront, emellett pedig peptideket is. A The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 ezzel szemben egy egyszerű, mindennapi formula, ami sokkal kevesebb hialuront tartalmaz, peptidek támogatása nélkül.

Zsíros a bőröm. Használhatom?
Igen! Az MMHC2 egy nagyon könnyű textúrájú, széles spektrumú hidratálást kínáló komplex, zsíros érzet nélkül.

Pattanásos a bőröm. Nekem is jó lehet?
Igen! Az MMHC2 egy nagyon könnyű textúrájú, széles spektrumú hidratálást kínáló komplex, zsíros érzet nélkül. Külön pattanások elleni célzottabb összetevőket ugyanakkor nem tartalmaz, ezért fontos, hogy mellette ne feledkezz meg a akné elleni kezeléseidről sem.

Nagyon érzékeny bőrre használhatom?
Igen, a hialuron nyugodtan alkalmazható érzékeny bőrön is.

Várhatok tőle ránctalanító hatást?
Nem szeretnénk elkeseríteni, de jó ha tudod, olyan, hogy ránctalanítás valójában nem létezik. Ez egy nagyon rosszul használt szó, mert azt sugallja, hogy ha X terméket használod, akkor Y nap múlva hipp-hopp el fognak tűnni a ráncaid. Ez szuper lenne, ha így működne, hiszen akkor még 80 éves korunkban is feszes, sima bőrrel járkálhatnánk az utcán. Azonban ilyen nincs. Olyan van, hogy egyes összetevők segítik a bőr fiatalos és egészséges működését, lassítják a bőr hanyatlási folyamatát, vagy mondjuk segítenek megelőzni a korai ráncokat. Hogy egy példát írjunk, mondjuk a retinol képes a kollagéntermelés serkentésére (a kollagén fontos szerepet játszik abban, hogy a bőröd fiatalos és feszes legyen). A fényvédő összetevők arról gondoskodnak, hogy a káros napsugarak miatt ne jelenjenek meg idejekorán a ráncocskáid, és ne kelljen majd később feleslegesen például pigmentfoltokkal vagy kitágult pórusokkal küzdened. A HA pedig a vízmegtartó képességet növeli, hidratál, és a bőr általános fittségét javítja. Mivel van egy amolyan pumpáló hatása, a finomvonalakat és az apróbb ráncokat segít simítani, növeli a rugalmasságot.