Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

A Molash szempillanövesztő szérum visszahívása

Ha vásároltál nálunk MoLash szempillanövesztő szérumot, akkor kérlek, olvasd el ezt az oldalt! A termék 2019. augusztus 26-tól EU-szerte visszahívásra került, így nálunk is. Ezen az oldalon leírjuk Neked, hogy mi ennek az oka és a következménye, és mit tegyél, ha van még Nálad MoLash szempillanövesztő szérum.

Miért került visszahívásra a MoLash?

A MoLash a szuper hatékonyságát jelentős részben a benne található bimatoprost nevű összetevőnek köszönheti. A bimatoprost eredetileg a zöldhályog kezelésére szolgáló hatóanyag, melynek "mellékhatása" a szempillák növekedése. A hatóanyag azonban szemészeti mellékhatásokat okozhat, így az EU előírásai alapján jelenleg kizárólag szemorvos felügyelete mellett használható, kozmetikumokban nem.

De sok másik hasonló termék is bimatoprostot tartalmaz, azokkal mi a helyzet?

Rájuk természetesen ugyanaz vonatkozik, mint a MoLashra, jelenleg az EU-ban a bimatoprost kozmetikumokban (legálisan) nem használható hatóanyag. Egyébként az EU a világon az egyik legóvatosabb és legszigorúbb a kozmetikumokban használható hatóanyagokkal kapcsolatban, és az USA-ban például az FDA biztonságosnak találta 0.03%-os mennyiségben (amennyi a MoLashban is található) a bimatoprost használatát a szempillák növesztésére.

Van még nálam MoLash, mit tegyek vele?

Ha van még nálad MoLash, és visszajuttatod a (nem üres) terméket hozzánk, akkor mi visszatérítjük az árát. Személyesen visszahozhatod a Showroomunkba (1126, Márvány utca 31, kapucsengő: 65), bármelyik csütörtökön 12-19 óra között, vagy postán is eljuttathatod hozzánk ugyanerre a címre. Ha postán szeretnéd eljuttatni, írj nekünk egy emailt (a hello@skinsmart.hu címre), és küldünk Neked inverz csomag-címkét, amivel utána a postán ingyenesen feladhatod a terméket.

Akkor nem lesz többet kapható a MoLash?

Tudjuk, hogy nagyon sokan szerettétek a MoLasht, és kapcsolatban vagyunk a gyártóval. Dolgoznak egy új, EU-kompatibilis formulán, így reméljük, hogy a jövőben, megújult formában, de ismét elérhető lesz a termék.

Ha van még bármi más kérdésed a MoLash-sal kapcsolatban, keress minket nyugodtan emailben (hello@skinsmart.hu), hogy segíthessünk!