Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Tudtad? 15 000 Ft felett a szállítás ingyenes :)

Hylamide

A Hylamide a Deciem, az "abnormális beauty cég" középső vonala, ami kortárs megoldásokat és összetettebb technológiákat kínál, innovatív és kellemes formulákban.

A márka célja, hogy formulái a bőr minden rétegébe hatékonyan eljuttassák a célzott hatóanyagokat és technológiákat. Ez jóval komplikáltabb feladat mint egyszerűen csak "a mélyebb rétegeket ápolni", mint sok más márka ígéri. A valóságban bizonyos hatóanyagoknak mélyre kell jutnia, míg másoknak a felszínen kell maradnia. A Hylamide termékek a bőr egészét ápolják, és gyors eredményeket hoznak. Nem tartalmaznak irritáló hatású összetevőket. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

A márka pár éves indulása óta már elnyerte a szépségszakértők és bloggerek elismerését. Csak pár véleményt idézünk:
"Kitűnő szérum... izmos formula, de izmos ár nélkül" - írja a SubQ Anti-Age formuláról az elismert, véleményvezér angol blogger, Caroline Hirons az oldalán.

"Nem tudom, hogyan működik pontosan, egyszerűen jobban néz ki tőle a bőr" - mondja a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb smink- és szépségguruja, Wayne Goss a Hydra-Density Mistről a 2016 top bőrápolóit összefoglaló videójában.

"Ha azt mondom, hogy tegnap este 18:05-kor vittem fel, és ma este 6-kor is érzem a hatását, Te is érteni fogod: ha valami figyelmet érdemel az anti-aging bőrápolásban, akkor az a Hylamide SubQ." - olvasható az ugyancsak véleményvezér British Beauty Blogger megállapítása.

12 termék

oldalanként

12 termék

oldalanként