Tudtad? 15 000 Ft felett igyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett igyenes a szállítás :)

Deciem

A Deciem egy ultra-innovatív kanadai márka, akik egy nagy márka helyett sok pici almárkát építenek. Nálunk a három bőrápolásra fókuszáló márkájukat találod meg. :)

NIOD: filozófiája "bőrápolás a hiper-edukáltaknak". A Deciem technológialiag leginnovatívabb, legmagasabb hatóanyag tartalmú, legkomplexebb formulái a szuper tudatos bőrápolóknak. A NIOD bőrápolás alapját a rendkívül magas hatóanyagtartalmú égkék CAIS szérum adja, ami a bőr egészének működését javítja, és sokat tesz azért, hogy a bőr legegészségesebb és legfiatalosabb formáját hozhassa.

The Ordinary: Jól ismert, bevált hatóanyagok, egyszerű formulákban, elképesztően kezdvező árakon - ez a The Ordinary filozófia. A márka neve szokványost, mindennapit jelent, de a márka minden, csak nem szokványos. 2016-os megjelenése felforgatta a kozmetikai piacot, az interneten és a social mediában szabályosan hisztériát váltott ki. A The Ordinary termékek top hatóanyagokat (pl. retinol, C vitamin, peptidek) hoznak el a világnak eddig soha sem látott kedvező árakon.