Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Fractionated Eye Contour Concentrate

19900 Ft

Anti-aging szemszérum

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Hiper-koncentrált szérum, ami összesen 28 klinikai technológiát ötvöz a feszesebb és definiáltabb szemkontúrért. 

 • Csökkenti a mimikai és statikus szem körüli ráncokat
 • Fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét
 • Halványítja a sötét karikákat és a bőrelszíneződéseket
 • Mérsékli a szem körül tipikus bőrérzékenységet
 • Hatékony a duzzanatok ellen
Mi teszi a terméket egyedivé?
Mintegy 28 klinikai technológiát tartalmazó, hatóanyagokban rendkívül gazdag szérum, a szem alatti terület és a szemhéj bőrminőségének látványos javítására. Többek között professzionális biotechnológiákat, polyfenol technológiát, újgenerációs, gyűrűs peptid technológiát, tengeri összetevő-technológiát és ultra-innovatív felszívódást segítő technológiákat tartalmaz - amiknek köszönhetően lehetővé válik, hogy egyetlen szérum egyszerre több fronton is tegyen a szem körüli bőröregedés jelei ellen. Mérsékli a mimikai és statikus ráncokat, csökkenti a felületi finomvonalakat, fokozza a bőr rugalmasságát (különösen a szemhéjakon), halványítja a sötét karikákat, hatékony duzzanatok és bőregyenetlenségek esetén. A különbség már 3 nap múlva látható, és folyamatos használat mellett a következő 8 hétben csak fokozódik.

A termékben használt technológiák:

 • Hialuronsav- és kollagénsegítő technológiák
  • Fibroblast "Drón": Talán az egyik legkorszerűbb és legösszetettebb technológia napjainkban, ami a hialuron sav szintézisét segíti (több hiauron > simább, feszesebb bőr). A termékben különleges védőkapszulákba zártan található meg a hialuron pro-peptid, egy polymer magon belül, amit pedig egy heptapeptid ölel körül. Ennek a speciális megoldásnak köszönhetően pontosan célba jut az összetevő, még mielőtt oldódni kezdene. A hasznosulás így jelentősen megnő, és olyan szintre ugrik, ami korábban teljesen elképzelhetetlen volt. Semmilyen más technológia nincs, ami ilyen módon lenne képes támogatni a bőrben természetesen is megtalálható hialuron savat.
  • Bio-élesztőgomba HA elővegyület (az MMHC-ben is megtalálható): Biofermentáció segítségével előállított HA elővegyület (vagyis segíti, hogy a bőr hialuront termeljen), ami acetilált glükoronsavak (acetylated glucuronic acids) oligomerjeit tartalmazza.
  • Methyl-Glucoside-6-Phosphate (MG6P): Progresszív és összetett peptid technológia, ami növeli a bőr rugalmasságát, feszességét és tömörségét, 11 napon belül - vagy még hamarabb.
  • Glucosamine Amide HA elővegyület (gyors hatású, szintén megtalálható az MMHC-ben is): Komplex vegyület, amit zöld kémiai eljárással állítanak elő és fontos szerepe van abban, hogy a bőr GAGokat (glükozaminoglikánokat) és hialuront tudjon termelni.
  • Teljes spektrumú bőrazonos hialuronsav frakciók: Nem összetévesztendők a kis- és nagy molekulasúlyú hialuron formákkal, amiket minden hilauronsavas termék tartalmaz. Ez a 2 frakció rövid- és hosszútávú pumpált hatást ad a bőrnek, ami így simább és elasztikusabb lesz, a ráncok pedig csökkennek.
  • Darutoside Complex: Növényi eredetű technológia, ami a felső és alsó szemhéj feszességét segít fokozni. Így olyan területekre fókuszál, melyeket korábbi összetevő-technológiák eddig nem céloztak.
  • Harmadik generációs Matrixyl peptide: Friss technológia, ami a bőr 6 fontos komponensének a termelését serkenti (kollagén I, III, IV, fibronectin, hialuron sav és laminin 5). Így különösen a szarkalábak ellen hatásos.
  • Perzsiai selyemakác bio-technológia: A bőr feszesítésében szerepet játszó technológia, ami glicerinnel és darutiside-dal kiegészülve elsősorban a felső szemhéj megereszkedése ellen, a duzzanatok és a sötét karikák ellen hatásos.
 • Mimikai ráncok elleni technológiák
  • Neuron "Drón": Ez a technológia a jól ismert és kutatott Palmitoyl Hexapeptide-et zárja kapszulába (ami tudottan hatékony a mimikai, kifejező ráncok ellen), egy polymer rétegen belül, mit egy Palmitoyl Heptapeptide ölel körül. Így sokkal pontosabban célba jut az összetevő, és körülbelül 90%-kal csökken a kárba veszett hatóanyag aránya.
  • SNAP-25 Pentapeptide-18 Complex: A híres Acetyl Hexapeptide-8 (vagy közismert nevén: Argireline) újgenerációs formája, ami a roppant friss Pentapeptide-18-al egészül ki. A komplex feladata a szarkalábak és nevetőráncok csökkentése. Mindegy 100%-osan hatékonyabb technológia, mint az Argireline önmagában.
  • Arginine-t tartalmazó Acetyl-Hexapeptide-30: Egy továbbgondolt verziója az ismert peptidnek, ami jól ismerten élen jár a mimikai ráncok csökkentésében.
  • Ebben a kategóriában található további technológiák: Walgerin-1 tripeptide technológia, csiganyál-analóg technológia.
 • Pigmentáció elleni technológiák
  • Körömvirág/Élesztőgomba fermentáció bio-komplex: Mintegy 94%-os javulást hozhat a (nem genetikusan) sötét karikák és bőrérzékenység csökkentésében.
  • Bio-Tech Superoxide Dismutase hidrolizált peptid komplex: A bőr egyik legfontosabb antioxidánsát, a SOD-ot indirekten tartalmazó, technológia, ami rendkívül fontos szerepet játszik a bőrben folyamatosan keletkező káros szabadgyökök ellen.
  • Oleuropein Zinc Salt biokomplex: Egészen mostanáig az volt az általános vélekedés, hogy a sötét karikákat csak a szem körüli rossz keringés és a napártalom okozza. A pigmentációt azonban - mint nemrég kiderült - a melanintermelődés zavarai szintén okozhatják. Ezért hiába próbálkozunk hagyományos bőrhalványító összetevőkkel, azok az ilyen típusú elszíneződések esetén nem lesznek hatásosak (maximum egy kicsit). Ez a polyfenol komplex azonban segít újra kiegyensúlyozni, rendbehozni a bőrpigmentációt. Mivel közvetlenül nem befolyásolja a melanocitákat és a melanint, folyamatosan használható anélkül, hogy nem kívánt hatást okozna.
  • Ebben a kategóriában található további technológiák: Propyl Gallate, Gallyl Glucoside, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside - amik mind a sötét karikákat és pirosságot célozzák.
 • Duzzanatok, puffosság elleni technológiák:
  • Angiotensin 1 Converting Enzyme (ACE)-et célzó tetrapeptid: Összetett peptid szisztéma, ami a szem alatti puffanatokat csökkenti. Folyamatos használat mellett 15 napon belül látható javulással.
  • Silanetriol-Delivery Vitamin F Complex: Gyors hatású növényi szilikon technológia, ami csökkenti a duzzanatokat, és pozitív mellékhatásként az elszíneződések ellen is hatásos.
  • Algából nyert szulfát polyszacharidok: A tengeri technológiák élenjáró komplexe, ami a rugalmasságot fokozza, és a duzzanatokat csökkenti.
  • Ebben a kategóriában található további technológiák: Niacinamide, Fraxinus Excelsior Bark Extract.
 • Regenerációt segítő technológiák
  • Hialuron sav oligomer: A hialuron egy újfajta felhasználási módja (melyben a hialuron extrém kicsi molekulaméretű), ami kiküszöböli az alacsony pH-értéken működő savak okozta esetleges irritációt. Bőrmegújító és regeneráló hatású. (Érdekesség: a hilauron teljességgel extrém kicsi méretének köszönhetően marad stabil).


Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik komplex megoldást keresnek a szemkörnyék ápolására, és egyszerre több probléma is ismerős: sötét karikák, duzzanatok, szem körüli ráncok.
Használd reggel és este, hidratálás előtt a szemkörnyékeden. A szemhéjadat se felejtsd ki!
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Hydrolyzed Yeast Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Niacinamide, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Tetrapeptide-5, Decapeptide-22, Oligopeptide-78, Palmitoyl Decapeptide-21, Palmitoyl Hexapeptide-52, Zinc Palmitoyl Nonapeptide-14, Palmitoyl Tetrapeptide-50, Pentapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-30, Heptapeptide-15 Palmitate, Palmitoyl Heptapeptide-18, S-Mu-Conotoxin CnIIIc Acetate, Sodium Hyaluronate, Darutoside, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Ascorbyl Glucoside, Zinc PCA, Methylglucoside Phosphate, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Superoxide Dismutase, Escin, Ascorbic Acid, Ammonium Glycyrrhizate, Polyglucuronic Acid, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Fraxinus Excelsior Bark Extract, Olea Europaea Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Centella Asiatica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arginine, Panthenol, Hydrolyzed Rice Protein, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Yeast Protein, Lecithin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan Gum, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Silanetriol, Sodium Dextran Sulfate, Sorbitol, Pentylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, PPG-26-Buteth-26, Polyvinyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propyl Gallate, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenylpropanol, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin