Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Flavanone Mud

12900 Ft

Intenzív agyagmaszk

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Különleges három-fázisú, leöblítendő agyagos szisztéma, ami alaposan és mélyen tisztít, feloldja a pórusokat eltömítő szennyeződéseket, és védelmet ad az eltömődést okozó külső, környezeti faktorokkal szemben. 

 • Feloldja a pórusokat eltömítő szennyeződéseket, aminek köszönhetően csökken a pórusok mérete
 • Innovatív technológiáinak köszönhetően a mélytisztítás mellett is óvja a bőr integritását és természetes védőrétegét
 • Pajzsként védi a bőrt a külső, környezetből jövő eltömődést okozó faktoroktól
 • Természetesen ragyogóvá (de nem csillogóvá) teszi a bőrt

Kiszerelés: 50ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A Flavanone Mud egy gyengéd, három fázisú, vízzel leöblítendő bőrkitisztító szisztéma, ami nemcsak mélyen tisztít, de visszaadja - és nem csak kölcsönzi - a bőr természetes ragyogását is. Ha be akarjuk sorolni, egy továbbgondolt maszknak neveznénk, noha a szemléletmódja messze túlmutat a szokásos maszkokén: nemcsak hatásosan végzi a dolgát, de közben tiszteletben tartja és támogatja a bőr integritását is.

A maszkok általában a bőr felszínét tisztítják, vagyis különböző agyagok vagy iszapok segítségével felszívják onnan a szennyeződéseket (sokszor a hatás érdekében azonban agresszív összetevőkkel működnek, amik megbontják a bőr pH-értékét, sűrűségét és természetes működését). Valamelyest ezzel egy mélyebb tisztításra is képesek, a hatásuk mégis felszínes és átmeneti: egyrészt többnyire nem oldják fel, nem zárják maradéktalanul magukba a bőrt és a pórusait eltömítő szennyeződéseket. Másrészt mihelyst kilép a bőrünk a "nagyvilágba", és szembesül a környezeti ártalmakkal, vagy például más bőrápolókat, sminket viszünk fel rá, az a tisztaság, amit adott, hamar el is száll. Az FM másként közelíti meg a dolgot: nemcsak a hatást, de a fenntarthatóságot is szem előtt tartja 3-fázisú működési szemléletével.

A három fázis:
 • Tisztító fázis: Az FM kiinduló, bázishatása, a szokásos maszkokhoz ez a tulajdonsága áll a legközelebb. Ebben a fázisban az FM a felszínen lévő szennyeződésekre hat - beleértve az olajban és a vízben oldható koszt, a felhalmozódott sminkmaradványokat és a felesleges faggyút -, fizikailag feloldja és eltávolítja azokat.
  • Magas hatékonyságú bio-oldási technológiával lebontja a vízben és olajban oldható szennyeződéseket, a felvitelt követően másodperceken belül;
  • Innovatív, fluorocarbonokat használó technológiával segíti a bőr oxigénellátását;
  • Fekete amazóniai agyaggal - amiben nagy mennyiségben találhatóak titánium és oligo-elemek - feloldja a külső szennyeződéseket, és segíti a pórusok méretének normalizálását;
  • Üledékes, fehér agyaggal megköti a felesleges olajat, de anélkül, hogy közben roncsolná a bőr természetes védőrétegét;
  • Rézben gazdag - és stabil - brazil agyag támogatja a bőr egészséges működését és külső védőrétegét a tisztítási folyamat során.
 • Védő fázis: A bőrtisztítás egy új & innovatív megközelítésmódja tükröződik ebben a fázisban: az FM egyedi technológiáinak köszönhetően pajzsként védi a bőrt attól, hogy a külső szennyeződések eltömítsék, miközben csökkenti az irritációt és gyulladást is.
  • A polinéziai korallzátonyok mikroorganizmusaiban természetesen megtalálható, tengeri polyszacharidok védik a bőrt a tipikus városi kosztól, és úgy működnek, mint egy pajzs a bőrön, ami ellenállóbb lesz a külső szennyeződésekkel szemben, plusz jobban reagál az időjárás-változásokra is;
  • A híres vörösszőlőben is magtalálható antioxidáns, a resveratrol egy innovatív formája harcol a napártalom, a gyulladás és a foltok ellen;
  • Természetes eredetű keserű-narancshéjból előállított kivonatot tartalmaz, ami csökkenti a környezeti károk miatti irritáció jeleit;
  • Ultra-magas tisztaságú bisabololt tartalmaz - mintegy 900-szor kevesebb szennyeződéssel, mint a szokásos német kamillavirágból származók -, ami csökkenti a gyulladást és segíti a klímaváltozásokhoz való alkalmazkodást;
 • Megújító fázis: Olyan mechanizmust takar, ami a bőr környezeti hatások miatti eltömődése ellen harcol. Mind közül talán ez a legfontosabb fázis, hiszen a hosszú távú egészséges bőrműködést is támogatja. A termék neve is ennek a fontosságát tükrözi a "Flavanone"-nal.
  • Magas tisztaságú, a cirtus belső, fehér falából származó flavanone, ami láthatóan tisztítja a bőrt a rossz szennyeződésektől;
  • A bőrön természetesen is megtalálható, de módosított olajsav elővegyülete lassan, fokozatosan növeli az olajsav mennyiségét a bőrben, így segíti az egészséges bőrműködést, a természetes ragyogást, de nem borítja fel a bőr pH-értékét vagy sűrűségét.
A Flavanone Mud komplex szemlélete és működése nemcsak tisztít, de a fenntarthatóságot is támogatja. Természetes ragyogást is ad - nem kölcsönöz - a bőrnek, és segíti annak megújulási folyamatát.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik tudják, hogy a bőrnek megvan a saját ritmusa, és rövidtávú, valamint hosszútávú támogatásra egyaránt szüksége van. Ez a továbbgondolt maszk azonnal tisztít, megelőz és segíti a természetes bőrmegújulás folyamatát is. Különösen ajánlott az eltömődött, láthatóan nagy pórusokkal küzdőknek.
Használd hetente egyszer, miután a bőrödet vízzel leöblítetted és szárazra törölted. Vigyél fel egy vékonyka réteget, kerüld a szemed közvetlen környékét! Hagyd hatni 10 percig, majd mosd le alaposan, meleg - de ne forró - vízzel. Ne lepődj meg, ha rövid ideig lemosásnál vagy közvetlenül azután szokatlan csípős érzetet okoz, ez az összetevők miatt lehetséges, hogy előfordul.

A hatás azonnal is érezhető lesz, de 24-48 óra múlva még inkább felerősödik, folyamatos használat mellett pedig fenntarthatóvá válik.

Jó tudni: Az FM diszperziós technológiáinak köszönhetően tényleg egy kevéske is elég egyszerre belőle (összehasonlítva egy átlagos maszkkal, mintegy 80%-kal kevesebb.) Ez azt jelenti, hogy az 50 ml-es kiszerelés cirka 18-25 alkalomra lesz elég. Emiatt pedig hamarabb is hat és szárad.
Aqua (Water), Montmorillonite, Kaolin, Bisabolol, Silica Cetyl Silylate, Isodecyl neopentanoate, Panthenyl Triacetate, Glucosyl Hesperidin, Potassium Azeloyl Diglycinate, Argilla, Glycerin, Butylene Glycol, Resveratrol, Naringenin, Arginine, Alteromonas Ferment Extract, Perfluorodecalin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycosphingolipids, Propanediol, Xanthan Gum, Carrageenan, Acacia Senegal Gum, Mica, Quartz, Sucrose Palmitate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.