Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

The Ordinary

EUK 134 0.1%

4990 Ft

Antioxidáns szérum EUK-kal

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Egy kimagaslóan hatékony antioxidánst kimagasló mennyiségben tartalmazó szérum. Küzd a káros szabadgyökök ellen, és segíti a bőröd antioxidáns védelmét.

  • Erősíti a bőr természetes antioxidáns védelmét
  • Küzd a bőröregedés jelei ellen
  • Segíti a fényvédelem hatékonyságát
  • Csökkenti a pirosságot, érzékeny bőrre is jó választás
  • Víz- és olajmentes formula
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Az EUK 134 egy rendkívül különleges antioxidáns, ami a bőrben természetesen is megtalálható enzimeket (a superoxide dismutase-t és a katalázt) utánozza, ezzel pedig kimagaslóan eredményes tud lenni a káros szabadgyökökkel szembeni harcban. Ráadásul megvan az a rendkívüli és ritka tulajdonsága, hogy önregeneráló molekulát alkot, így nem "használódik el" a bőrbe jutva, hanem újra és újra képes megújulni, hogy minél hatékonyabban harcolhasson még a szabadgyökökkel szemben. A szuper káros hydrogen-peroxidot semlegesíti, a reaktív oxigént (ROS) pedig vízzé és (nem reaktív) oxigénné alakítja. Bónusz jó tulajdonsága, hogy csökkenti a pirosságot is, és segít megóvni a bőrsejteket a napkárosodástól.

Jó tudni: A 0,1% kevésnek tűnik, de valójában rengeteg, duplája az általában megszokott mennyiségnek (ami 0,05%). A magas hatóanyagtartalom miatt a szérum színe barnás.

Ezt is jó tudni: Nem ajánlott erősebb savakkal együtt használni, mert azok semlegesíthetik az EUK 134-et.

A formula nem tartalmaz vizet, olajat és természetesen alkoholmentes.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik hallottak már az EUK 134 utánozhatatlan antioxidáns hatásáról, és azoknak is, akik még nem - mindenkinek.
Használd reggel vagy akár este önmagában a vizes alapú szérumok után, még a hidratálód előtt. Akár össze is keverheted más szérummal vagy hidratálóval is, hogy felturbózd azok antioxidáns hatását, azonban arra ügyelj, hogy savakkal sose keverd! Így például ne keverd össze a The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%-val, vagy azelain savval sem.

Jó tudni: A használatkor érezhetsz egyfajta melegséget, ez teljesen normális!
Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.
Miért jók nekem az antioxidánsok?
Ez egy remek kérdés! Viszont a válasz hosszabb, mint egy bekezdés, ezért írtunk a kérdésről egy szakértői cikket Neked arról, mik is azok az antioxidánsok, és hogyan hatnak pontosan a bőrödre.

Mi ez az EUK 134 pontosan?
Az EUK 134 egy nagyon ritkán használt és drága összetevő, ami rendkívül hatékony antioxidáns védelmet képes adni a bőrnek. A bőrben természetesen is megtalálható enzimeket (a superoxide dismutase-t és a katalázt) utánozza, így harcol a káros szabadgyökökkel szemben. Mivel önregeneráló molekulát alkot, nem "használódik el" a bőrbe jutva, hanem újra és újra képes megújulni, hogy minél hatékonyabban harcolhasson még a szabadgyökök "éjkirályával", a superoxide-dal szemben is. A hydrogen-peroxidot semlegesíti, a reaktív oxigént (ROS) pedig vízzé és (nem reaktív) oxigénné alakítja. Bónusz jó tulajdonsága, hogy csökkenti a pirosságot is, segít megóvni a bőrsejteket a napkárosodástól.

Furcsa barnás színe van. Ez normális?
Igen, teljesen normális. A nagy mennyiségű EUK 134 kinézetre nem olyan elegáns (ha találkoztál már EUK 134-et tartalmazó bőrápolóval, és az nem volt barnás, az azért lehet, mert kevesebb hatóanyag van benne), de a hatása annál inkább!

Érzékeny bőrre használhatom?
Igen, használhatod. Az EUK 134 csökkenti a pirosságot, nyugtatja a bőrt.

Pattanásos a bőröm. Én is használhatom?
Igen, nincs akadálya a dolognak (csak előnye).

Azt írjátok, erősebb savakkal ne használjuk együtt. Akkor hogyan kombinálhatom hámlasztóval?
Ez egy remek kérdés! Ha azt szeretnéd, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon, akkor a legjobb, ha felváltva használod őket (egyik este ezt, másik este azt), vagy B.) megoldás, hogy az egyiket reggelre csoportosítod át, a másikat este használod.

Írnátok pár példát, mivel ne használjam együtt?
Persze. BHA-val, AHA-val, PHA-val, azelain savval, ferulic aciddal vagy tiszta C-vitaminnal, azaz ascorbic aciddal.