Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Ethylated L-ascorbic Acid 30% Network

15900 Ft
30% C-vitamin származék szérum
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Ultramagas hatóanyagtartalmú stabilizált C-vitamin szérum, mely hatékonyan küzd az öregedés jelei & pigmentfoltok ellen, bónuszként pedig egészségesen ragyogóvá teszi a fáradt, fakó bőrt.

  • Halványítja a pattanás utáni barnás foltokat & pigmentfoltokat
  • Segít egységesebbé, természetesen ragyogóvá tenni a bőrt
  • Hosszantartó antioxidáns védelmet nyújt
  • Nagyon magas, 30%-os stabilizált C-vitamint tartalmaz
  • A C-vitamint segítő hálózati antioxidánsokkal segíti a szabadgyökök elleni védelmet
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Kivételesen magas hatóanyag-tartalmú, koncentrált szérum, mely a C-vitamin hatékonyságát vele szinergikusan együttműködő antioxidánsokkal egészíti ki. Az ELAN szérum az extra sok, 30% C-vitamint stabilizált (etilált) formában tartalmazza, ez lehetővé teszi, hogy a szérum hosszabb ideig megőrizze a teljes hatékonyságát a C-vitamin oxidációja nélkül.
Az Ethylated L-Ascorbic Acid nagy előnye a többi származékkal szemben, hogy molekuláris tömege közel azonos a tiszta C-vitaminéval, ami a többi származékhoz képest hatékonyabb működést tesz lehetővé, a szérum egyedi technológiájának köszönhetően pedig a benne található C-vitamin teljes mennyisége hasznosulni tud a bőrben. A C-vitamin nem csak antioxidáns védelmet biztosít és fokozza a fényvédelem hatékonyságát, de a kollagéntermelés serkentésével a finomvonalakat, ráncokat is mérsékli, segít a pigmentfoltok halványításában és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt.

A C-vitamint hálózati antioxidánsok egészítik ki, a SOD és a cink nem csak stabilizálják a C-vitamint, de lehetővé teszik, hogy a szérum antioxidánsai hosszabb ideig aktívak maradjanak, többször is képesek legyenek megkötni a szabadgyököket, és hatékony védelmet biztosítsanak az oxidatív stresszel szemben.

Kinek való ez a termék?
Ha smart aging rutint követsz, vagy pigmentfoltokkal küzdesz, és szeretnél egy hatékony és kicsit új szemléletű szérumot kipróbálni, akkor az ELAN szuper választás.
Használd este a szérumok sorában. Az ELAN egy vízmentes termék, ami bár olajmentes is, a benne található oldószer miatt a felvitel utáni kb. 1 percig olajosnak érződik, ami aztán elmúlik.

Ha irritáció jelentkezne, ne használd tovább. Ne használd sérült bőrön.
Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid, Superoxide Dismutase, Saccharomyces/Zinc Ferment
Mire jó a C-vitamin?
Dióhéjban arra, hogy a bőröd egyenletesebb legyen, ragyogóbb, a pigmentfoltok halványodjanak, ja és még a ráncaid is finomodjanak. Nem véletlen, hogy az összetevők egyik királynőjeként tartják számon a C-vitamint, ugyanis egyszerre több fronton is szuper-hatásos. Míg a tiszta C-vitamin rendkívül instabil, az ebben a termékben lévő változat stabil, ugyanakkor az első kutatások és tesztek szerint a tiszta C-vitaminnal közel megegyező tulajdonságai vannak.

Pattanásos a bőröm. Én is használhatom?
Igen, valószínűleg. A C-vitamin kifejezetten segíteni szokott főleg a barnás pattanások után maradó foltok gyógyításában. Jól együtt használható más pattanás elleni készítménnyel is, például benzoyl peroxid és BHA tartalmú bőrápolókkal (jegyezzük azért meg, hogy előfordulhat, hogy a C-vitamin ereje kicsit gyengíteni fogja a benzoyl peroxidét, várj a kettő alkalmazása között negyed-fél órát, vagy használd az egyiket reggel, a másikat este). Vényköteles, helyileg alkalmazható gélekkel is nyugodtan kombinálhatod a szérumot, beleértve a retinoidokat is.

Rosaceás a bőröm. Én is használhatom?
Nem kizárt, de nem javasoljuk. Az az igazság, hogy a rosaceás, nagyon érzékeny bőr esetén az ultra-magas hatóanyagtartalom, mint ami ebben a termékben is van mindig kérdőjelet jelent. Szerintünk jobban jársz egy alacsonyabb hatóanyagtartalmú C-vitamin származék szérummal (például nézd meg a The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate formuláját), ami szinte biztosan nem fog irritálni, és gyengédebben hat a bőrödre. Érzékeny bőrrel a kevesebb sokszor több.

Hűtőbe tegyem?
Nem, teljesen felesleges. Ebben a termékben a C-vitaminnak egy rendkívül stabil formája található, ami szobahőmérsékleten is tökéletes marad.