Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

The Ordinary

Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

7990 Ft
Stabilizált C-vitamin származék szérum
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Vízmentes, stabilizált C-vitamin formula, ami segít ragyogóbbá, egységesebbé tenni a bőrödet, miközben támogatja a bőröregedés elleni küzdelmet.

  • Hatásos fényét vesztett bőr, foltok és ráncok esetén
  • Segít egységesebbé, természetesen ragyogóvá tenni a bőrt
  • Más származékokhoz képest gyorsabb, direktebb hatás
  • Magas, 15%-os stabilizált, modern C-vitamin származékot tartalmaz
  • Halványítja a foltokat & ráncokat
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A C-vitamin igazi A-listás összetevő az anti-aging bőrápolásban, ami nemcsak a ráncokon segít, de a pigmentfoltok halványításában és a fényvédőd hatásosságának turbózásában is. A "gond" vele, hogy kicsit hisztis és nehezen formulázható, ezért sokszor ígéretes, kevésbé hisztis származékaival is találkozhatsz a különböző formulákban. Ez a vízmentes, stabil C-vitaminos formula, 15% Ethylated Ascorbic Acid-ot (EAA) tartalmaz, ami segít simábbá, erősebbé és ragyogóbbá tenni a bőrödet. Az EAA előnye, hogy közelebb van a molekulasúlya és a viselkedése is a tiszta C-vitaminhoz, mint más származékoknak, ezért direktebben és gyorsabban hat.

A szérum vízmentes, és ugyan olajmentes is, rövid ideig kicsit olajos érzetet kelthet a bőrön felvitel után.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik szeretnék a C-vitamint beépíteni a bőrápolási rutinjukba (anti-aging és bőrvédelem miatt), és szívesen próbára tennék mit tud ez a származék.
Használd reggel és/vagy este, megtisztított bőrön, a szérumok sorában. Oszlass el 3-4 cseppet egyenletesen az arcodon, várd meg, míg beszívódik, majd haladhatsz tovább a bőrápolási regimenben.
Propanediol, Ethyl Ascorbic Acid.
A használat fülecskében nem találtam választ arra, hogy használhatok-e mellette hámlasztót. Használhatok?
Igen, nyugodtan használj mellette hámlasztót és az egyéb kedvenc másik bőrápoló termékeidet. Kivétel csak a Copper Peptidet vagy EUK-ot tartalmazó formulák.

Nappalra vagy inkább estére használjam?
Ez a bőrödtől függ. Próbáld ki így is, úgy is, sőt, még úgy is, hogy reggel és este is használod. Alapvetően mindkét rutinban használhatod, ő egy vízmentes formula, amivel csak jót teszel a bőrödnek!

Mire jó a C-vitamin?
Dióhéjban arra, hogy a bőröd egyenletesebb legyen, ragyogóbb, a pigmentfoltok halványodjanak, ja és még a ráncaid is finomodjanak. Nem véletlen, hogy az összetevők egyik királynőjeként tartják számon a C-vitamint, ugyanis egyszerre több fronton is szuper-hatásos. Míg a tiszta C-vitamin rendkívül instabil, az ebben a termékben lévő változat stabil, ugyanakkor az első kutatások és tesztek szerint a tiszta C-vitaminhoz hasonló tulajdonságai vannak.

Pattanásos a bőröm. Én is használhatom?
Igen! A C-vitamin kifejezett segíteni szokott a pirosas-barnás, pattanások után maradó foltok gyógyításában. Jól együtt használható más pattanás elleni készítménnyel is, például benzoyl peroxid és BHA tartalmú bőrápolókkal (jegyezzük azért meg, hogy előfordulhat, hogy a C-vitamin ereje kicsit gyengíteni fogja a benzoyl peroxidét, várj a kettő alkalmazása között negyed-fél órát, vagy használd az egyiket reggel, a másikat este). Vényköteles, helyileg alkalmazható gélekkel is nyugodtan kombinálhatod a szérumot, beleértve a retinoidokat is.

Rosaceás a bőröm. Én is használhatom?
Talán. Az az igazság, hogy a rosaceás, nagyon érzékeny bőr esetén az ultra-magas hatóanyagtartalom, mint ami ebben a termékben is van mindig jelent egy kis kérdőjelet. Ki kell próbálni!

Hűtőbe tegyem?
Nem, teljesen felesleges. Ebben a termékben a C-vitaminnak egy rendkívül stabil formája található, ami szobahőmérsékleten is tökéletes marad.