Tudtad? 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes :)

Paula's Choice

SUN 365 Self-Tanning Concentrate

Minden bőrtípusra
Csak egy-két pumpálás, és a koncentrált, fluid formula azonnal önbarnítóvá változtatja kedvenc hidratálókrémedet. Természetesen napbarnított hatás, káros napsugarak nélkül.
 • Szokásos hidratálókrémedet és/vagy testápolódat személyre szabott önbarnítóvá alakítja
 • Természetesnek tűnő, egyenletes barnaság az arcon és a testen
 • Hosszan tartó szín önbarnító szag nélkül
 • 100% illatmentes
 • Állatokon nem tesztelték

Kiszerelés: 15ml | Készleten

7 990 Ft
Részletek

Részletek

Mi teszi a terméket egyedivé?
A SUN 365 Self-Tanning Concentrate egy innovatív termék, ami nagy mennyiségben tartalmaz DHA-t (az önbarnítók hatóanyaga), szagmentes, vízkönnyed formulában. Néhány pumpálásnyit a szokásos hidratáló krémedhez vagy testápolódhoz adva, azt tökéletes, személyre szabott önbarnítóvá változtathatod. Nem kell azon aggódnod, hogy az önbarnító állaga a bőrtípusodnak megfelelő-e vagy sem: kedvenc hidratálókrémedből kedvenc önbarnítód lesz a koncentrátum segítségével. És nemcsak a termék állagát, de a szín intenzitását is Te választod meg. Enyhe színt szeretnél csak? Használj fél-egy pumpálásnyit! Bronzos barnaságra vágysz? Adj plusz egy-két pumpálásnyi koncentrátumot hidratálódhoz, és bőröd pár óra alatt hófehérből aranybarnává változik!

Kinek való ez a termék?
Ideális minden bőrtípusra. Bárkinek javasoljuk, aki ragyogó, barna bőrre vágyik napozás nélkül. Könnyű, vízszerű állagának köszönhetően pattanásokra hajlamos bőrűek is nyugodtan használhatják.
Használat

Használat

 • Kezdd tiszta, száraz bőrrel!
 • Tegyél hidratálókrémet a tenyeredbe, majd adj hozzá 2-3 pumpálásnyi önbarnító koncentrátumot közepes szín eléréséhez!
 • Vidd fel a hidratáló-önbarnító keveréket egyenletesen a barnítani kívánt területre!
 • Mosd meg alaposan a kezed, hogy a tenyered ne legyen barna!
 • Várj 10-15 percet, mielőtt felöltözöl, hogy az önbarnító teljesen megszáradjon!
 • A szín 1-3 óra alatt alakul ki, és tovább mélyülhet az azt követő órákban is. Ha nem lettél elég barna, használd újra az önbarnítót, és a szín sötétebb lesz. Ha elégedett vagy az eredménnyel, használd a barnítót néhány naponta a szín fenntartásához.
OLVASD EL részletes szakértői cikkünket, hogy hogyan kell önbarnítót alkalmazni, hogy egyenletes, ragyogó szín legyen az eredmény!

FONTOS: Az önbarnító nem véd a naptól, használj mellette fényvédőt is!

Tudtad?
Az önbarnító hajlamos a ráncokban és a száraz, érdes bőrfelületen összegyűlni, így használj ezeken a részeken kevesebbet. Szintén érdemes egy papírtörlőt kéznél tartani, és felitatni a felesleget.

Összetevők

Összetevők

Összetevők:
Water (Aqua), Dihydroxyacetone (self-tanning agent), Troxerutin (antioxidant flavonoid/skin-conditioning agent), Methylpropanodiol (penetration enhancer), Dimethyl (solvent), Dimethicone (sillicone slip agent), Erythrulose (self-tanning agent), PPG-2 Isoceteth-20 Acetate (emulsifier), Dimethicone Crosspolymer (film-forming agent), Polyacrylate-13 (film-forming agent), Polysorbate 20 (emulsifier), Citric Acid (pH adjuster), Xanthan Gum (thickener), Carbomer (thickener), Sodium Benzoate (preservative), Potassium Sorbate (preservative), Polyisobutane (thickener), Disodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (stabilizer), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Phenoxyethanol (preservative).

A termékről tett állításokat alátámasztó kutatások
International Journal of Cosmetic Science, August 2011, pages 359-365; International Journal of Dermatology, April 2008, pages 402-406; British Journal of Dermatology, August 2003, pages 232-240; and http://www.fda.gov/cosmetics/productsingredients/products/ucm134064.htm
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Milyen hosszan tart a szín?
Ez egyénileg eltérő lehet. Van akin több mint egy hétig is megmarad a barnaság, míg másokon már két nap után halványulni kezd.

Egy AHA vagy BHA hámlasztó használata hogyan befolyásolja a Sun 365 Self-Tanning Concentrate használatát?
Először is nem javasoljuk, hogy az önbarnító koncentrátumot egy AHA vagy BHA hámlasztó termékkel keverd. Másodszor pedig vannak előnyei és hátrányai is, ha az önbarnítót együtt használod egy hámlasztóval. Az önbarnító a dihydroxyacetone nevű összetevőt tartalmazza, ami a bőr legfelső rétegében lévő sejteket barnává változtatja. A hámlasztók is ugyanezen bőrsejtekre hatnak, így az önbarnító által barnává varázsolt sejtek egy részét lehámlasztják. Vagyis a barnaság rövidebb ideig fog tartani. Ez a hátrány. Az előny, hogy ha a bőröd sima (egy jó hámlasztótól pedig az lesz), akkor sokkal szebb, egyenletesebb eredménye lesz az önbarnítónak. Valószínűleg a legjobb megoldás valamilyen kompromisszum: használd AHA vagy BHA hámlasztódat valamivel ritkábban, vagy pedig az önbarnítót valamivel gyakrabban.

Ezek a termékek is érdekelhetnek:
RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30 RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30

Normál ár: 12 800 Ft

Akciós ár 11 520 Ft

RESIST Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA RESIST Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA

Normál ár: 10 200 Ft

Akciós ár 9 180 Ft

RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA

Normál ár: 10 200 Ft

Akciós ár 9 180 Ft