Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Niod

Copper Amino Isolate Serum 3 1:1 Mini

18400 Ft

1% tiszta Copper Peptide bőrregenráló szérum

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Harmadik generációs CAIS szérum, mely az egyes problémák helyett a bőr általános egészségét és minőségét, a bőröregedés jeleit holisztikusan javítja. A formula rendkívül sok, 1% tiszta Copper Tripeptide mellett 1% tiszta Tripeptide-1-et is tartalmaz. 

 • Hatásos a bőr általános egészségének a javítására
 • Serkenti a kollagéntermelést + javítja a széttöredezett állományt
 • rendkívül magas peptidtartalom: 6féle peptiddel
 • 1% tiszta Copper Tripeptide + 1% tiszta Tripeptide-1
 • A bőrt rugalmasabbá, ragyogóbbá, egyenletesebbé teszi
 • 100%-ban illat- és színezékmentes
 • Állatokon nem tesztelték

Kiszerelés: 15ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A CAIS3 a NIOD díjnyertes Copper Amino Isolate Serum harmadik generációs, továbbfejlesztett verziója. Egy magasan fókuszált, különleges összetételről van szó, ami egészen más fénytörésben mutatja meg mindazt, amit eddig a bőrápolásról gondoltál; megújít és korrigál, méghozzá egészen egyedi módon.

A CAIS szérum ismert arról, hogy szakít a hagyományos szemlélettel, és nem a bőröregedés különböző, elkülöníthető jeleit célozza, hanem holisztikus szemléletet követve az egész bőrműködést és bőrminőséget javítja: pro-kollagén és pro-regeneráló formula, ami indirekt módon hat mind a ráncokra, a foltokra és a feszességét vesztő bőrkép javítására. A rendkívül koncentrált formula célja, hogy egészséges bőrt adjon, hiszen ez mindennek az alapja.

Az első verzió direkten 1% GHK copper peptideket (GHK-Cu) tartalmazott, a 2. generációs CAIS szérum összesen 2% tiszta GHK peptidet (vagyis Tripeptide-1-et). Ebből miután otthon jól összeráztad a formulát, 1% a copper ionokkal keverve GHK-Cu-t (copper peptideket) formált, és 1% GHK szabadon maradt, ami a korrigálásban segített – így végső soron egy 1:1 arányú elegy jött létre. A CAIS 3 1:1 esetében már nincs szükség otthoni összeöntögetésre, 1% stabil GHK-Cu peptidet és 1% Tripeptide 1-et tartalmaz, a neve így 3 1:1 lett, ahol az 1:1 a fő hatóanyagok arányszámát mutatja.

Az update során plusz peptidek, például Tripeptide-29, Acetyl Tetrapeptide-2 és Trifluoroacetyl Tripeptide-2 is került a formulába, ezek ugyanis tovább erősítik a formula bőregészséget támogató hatását. Emellett növényi glycogen, a hasznosulást turbózó Myristoyl Nonapeptide-3 és a vízmegtartást nagymértékben fokozó újgenerációs, keresztkötött hialuron sav is.

A CAIS 3 1:1 pH értéke a működéséhez szükésesen optimális, 5.7-6.7 közötti, bőrközeli. Nem szükséges hűtőben tárolni.

A CAIS3 technológiái:
 • 1.0% tiszta, higítatlan Copper Tripeptide-1 (GHK-Cu) + 1.0% tiszta, higítatlan Tripeptide-1 (GHK):
  A CAIS3 szérum 1% Copper Tripeptide-1-et (GHK-Cu) és 1% GHK-t tartalmaz. A GHK és a GHK-Cu egyaránt megtalálható természetesen az emberi szervezetben, a plazmában. A gond az, hogy a mennyisége a késő tinikor végeztével csökkenni kezd, és évről-évre kevesebb lesz belőle, 60 éves korunkra ez a veszteség már a 60%-ot is elérheti. A szerepe egészen sokféle a szervezetben: a sebgyógyulásban, az immunfunkciókban, a kollagénszintézisben mind-mind tevékenyen részt vesz, ahogyan az erek és a bőrsejtek egészséges működésében és a gyulladáscsökkentésben is. A GHK bónuszként a kollagéntermelést is serkenti.

  A CAIS3 rendkívüli mennyiséget tartalmaz ebből a két hatóanyagból, összesen 2%-ot. Így hatásosan veszi fel a harcot a bőröregedéssel, és támogatja az egészséges bőrműködést. Az egyenetlenségeket javítja, a fakó bőrt üdébbé teszi, sőt, az idővel kitágult pórusokat is segít csökkenteni, és hozzájárul egy általánosan fiatalosabb, egészségesebb megjelenéshez. A bőr rövidesen elkezd átváltozni, folyamatos használat mellett pedig a javulás fokozódik, és fenntarthatóvá válik.

 • Kollagénserkentő technológiák:
  • 9.0% tiszta, higítatlan Tripeptide-29: Aminosav-lánc, ami a kollagénben természetesen is megtalálható. A Tripeptide-29 szinergikusan együttműködik a GHK és GHK-Cu-val
  • 4.0% Acetyl Tetrapeptide-2 Complex ésTrifluroacetyl Tripeptide-2: A kollagénserkentő összetevők többnyire a mennyiségre fókuszálnak, ezzel szemben ezek az advanced technológiák a minőséget helyezik látómezőbe a feszesebb, egyenletesebb bőrért
 • Bőr integritását + hasznosulást támogató technológiák:
  • 0.10% tiszta, növényi eredetű Glycogen: A glycogen általában állati eredetű, de ebben a formulában növényi eredetű glycogen található, és a fő feladata, hogy védelmező burokba vonja a peptideket, amik így sértetlenül képesek elérni az úticéljukat, majd ott, akár egy csibe a tojásból, kitörve megfelelően hasznosulni tudjanak.
  • 9% Myristoyl Nonapeptide-3 Complex: Lipo-peptid, ami a természetes bőrmegújulási folyamatot támogatja, hasonlóan hatva, mint a retinol. A megújulási ritmus fenntartása ugyanis elengedhetetlen a hatóanyagok megfelelő hasznosulásához.
  • Hyaluronic Acid Crosspolymer: "Keresztkötött" hialuronsav, ami "normál" hialuron savból képzett, összekapcsolt láncolatok egysége. Nem állati eredetű, és a legfőbb erénye, hogy még a hialuron savnál is több vizet képes megkötni. (Pedig a sima hialuron sav 1 grammja is 6 liter megkötésére képes). Segíti a bőr vízzel való ellátását és a vízben oldott hatóanyagok felszívódását.


  Kinek való ez a termék?
  Kitűnő választás, ha a bőröd általános egészségén szeretnél javítani, és kipróbálnád a legújabb peptid technológiákat.
A NIOD alap regimenjének a tagja, amit a lemosást követő első lépésként érdemes használni, még bármilyen más kezelés előtt. Használd utána a NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex 2-t (MMHC2)!

Fontos: ha használsz savas hámlasztókat vagy tiszta C-vitamint is, akkor a NIOD CAIS szérumot elsőként használd (teljesen vízszerű, folyékony termék, tehét még ha folyadék is a hámlasztód, akkor is kényelmes őt előtte használni). Várj 30 másodpercet, és utána folytasd a bőrápolási rutinodat a hámlasztókkal. Természetesen azt is lehet, hogy a CAIS-t például reggel, a hámlasztót pedig este használod vagy fordítva.
Aqua (Water), Glycerin, Tripeptide-29, Tripeptide-1 Copper Acetate, Tripeptide-1 Acetate, Myristoyl Nonapeptide-3, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-2, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Glycogen, Propanediol, Pentylene Glycol, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Isoceteth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Mitől olyan különleges a GHK-Cu?
A GHK-Cu egy rendkívül ígéretes összetevő, amiről bár nem rengeteg, de annál bíztatóbb kutatási eredmények vannak. A retinolhoz hasonlóan ő is egy sejtkommunikáló összetevő, ami azt jelenti, hogy az elöregedett vagy rosszul működő bőrsejteket segít regenerálni, és ismét normál bőrműködésre fogni, és támogatja a sejtosztódást. Kevés olyan összetevő létezik, ami valóban képes stimulálni a kollagéntermelést, és a Copper Tripeptide-1 több ígéretes kutatás szerint is egy ezek közül. Emellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságai is ismertek. A bőrt rugalmasabbá, elasztikusabbá és ragyogóbbá teszi, simítja a ráncokat és a napkárosodás során kitágult pórusokat is segít normalizálni.

Mitől olyan különleges a GHK?
A GHK (vagyis Tripeptide-1) a kollagén I szintézisére koncentráló összetevő. Ezt hogyan is csinálja? A koncepció a következő: ahogy a kollagénrostok töredezni kezdenek idővel, a szervezet kollagéntermelésre ösztönzi magát. Ha a kollagénrostok építőkockáit, proteindarabkákat (vagyis peptideket) juttatunk a bőrbe, akkor a szervezet azt az inputot kapja, hogy hopp, itt egy proteindarabka, biztos széttöredezett valahol valami, és belefog az utángyártásba. Voálá: több kollagén keletkezik :) A Tripeptide-1-et ismerheted a híres Matrixyl 3000-ből is.

Kék a színe. Ez normális?
Igen! Ilyennek kell lennie.

Hűtőben kell tartani?
Nem, nem kell hűtőben tartani.

Pattanásos a bőröm. Én is használhatom?
Igen, használhatod, nem ront a pattanások problémáján, sőt a pattanás utáni sebek gyógyulását van, akinek kifejezetten fel is gyorsítja.

Érzékeny a bőröm. Én is használhatom?
Minden valószínűség szerint, Igen! Nincsen benne irritáló összetevő és a GHK-nak, valamint a GHK-Cu-nak még bőrnyugtató tulajdonsága is van.