Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Paula's Choice

C25 Super Booster

22990 Ft
Helyi kezelés foltokra, ráncokra
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes
Rendkívül magas hatóanyag-tartalmú, 25% tiszta C-vitamint tartalmazó kezelés, gazdag, krémes formulában. 
  • Különösen ajánlott anti-aging rutinban: pigmentfoltok és ráncok ellen
  • Szabadalmaztatott rendszer a C-vitamin egyenletes, elnyújtott bőrbe juttatásáért
  • Használd önmagában célzottan az érintett területekre (foltokra, ráncokra) 
Kiszerelés: 15ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Selymes, vízmentes, krémes formula nagyon magas, 25% tiszta C-vitamintartalommal, ami kifejezetten a pigmentfoltok gyorsabb halványodását, és a ráncok finomítását célozza. Egyedi, szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően a C-vitamin egyenletesen, elnyújtottan jut a bőrbe, ennek köszönhetően a kifejtett hatás is fokozottabb lehet. Pluszban kellemesen hidratál és életteltelivé teszi a bőrt, így kifejezetten klassz megoldás lehet a szárazabb, fakó, egyenetlen bőr ápolására is.

A C25 Super Booster elsősorban önmagában, a makacs pigmentfoltok, ráncok, problémás területek helyi kezelésére ajánlott, ultra-magas hatóanyag-tartalmú termék, de használhatod akár boosterként is más kedvenc formuládhoz (az esti hidratálódhoz vagy más szérumokhoz) hozzákeverve azok felturbózására is.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik egy ultra-magas hatóanyag-tartalmú, tiszta C-vitamint tartalmazó szérumot keresnek, a pigmentfoltok és a ráncok helyi, extra kezelésére.
Használd esténként a bőrápolási rutinod utolsó lépéseként. Nyomj egy keveset az ujjadra, és finoman ütögesd (ne dörzsöld) a bőrödbe az érintett területekre (célzottan a pigmentfoltokra és/vagy ráncokra). Mivel minden anti-aging csakis fényvédelem mellett lehet igazán hatékony, reggel mindig használj utána egy min. SPF 30-as fényvédőt is!
Cyclopentasiloxane (hydration), Ascorbic Acid (vitamin C/antioxidant), Ethylhexyl Hydroxystearate (emollient), Polysilicone-11 (texture-enhancing), Dimethicone (hydration), Polymethylsilsesquioxane (texture-enhancing), Disteardimonium Hectorite (texture-enhancing), Propylene Carbonate (preservative).

A termékről tett állításokat alátámasztó kutatások
Journal of Cosmetic Dermatology, December 2012, issue 4, 310-317; Facial Plastic Surgery Clinics of North America, February 2013, issue 1, 55-60; Plastic Surgical Nursing, April-June 2012, issue 2, 71-72; Indian Dermatology Online Journal, April-June 2013, issue 2, 143-146; Journal of Investigative Dermatology, October 2005, issue 4, 826-832; International Journal of Cosmetic Science, February 2000, issue 1, 21-52; Dermato-Endocrinology, July 2012, issue 3, 253-258; Dermatologic Therapy, September-October 2007, issue 5, 314-321.
Mire jó a C-vitamin?
A tiszta C-vitamint az összetevők egyik királynőjeként tartják számon, nem véletlenül: a C-vitamin igazi bőrbarát összetevő, az emberi szövetekben természetesen is megtalálható, legfontosabb vízben oldódó antioxidáns. Amellett, hogy klassz antioxidáns, kollagénserkentő hatása révén segít csökkenteni a ráncokat és segít a pigmentfoltok halványításában is. A C-vitamin különlegessége, hogy mindhárom hatást független, embereken végzett kutatások is igazolják (míg rengeteg hatóanyagnál leginkább csak gyártói adatokra támaszkodhatunk, amik általában jóval kevésbé megbízhatóak és megalapozottak).

Reggel vagy este használjam inkább?
Bár általánosságban a C-vitamin, mint kiváló antioxidáns szuper hatóanyag a reggeli rutinban, a C25 Super Boostert állagánál és jellegénél fogva elsősorban az esti rutinba javasoljuk. A rutinod legutolsó lépéseként érdemes finoman a bőrre ütögetni az extra problémás (pigmentfoltos vagy ráncos) területek kezelésére.

Összekeverhetem egy másik boosterrel vagy termékkel?
A terméket elsősorban "spot treatmentnek", vagyis csak foltokban használt kezelésnek javasoljuk, de ha szeretnéd, akkor össze is keverheted más termékkel, így a teljes arcodon élvezheted a C-vitamin jótékony hatását. Ha szeretnéd így használni, akkor például keverd hialuron szérumhoz vagy az esti hidratálódhoz. Azonban más C-vitaminos szérumhoz, AHA/BHA hámlasztóhoz vagy niacinamide-os szérumhoz ne keverd.

Hozzákeverhetem a fényvédőmhöz is?
Nem ajánljuk, hogy a fényvédődbe vagy fényvédős hidratálódba közvetlenül belekeverj bármilyen más terméket, mert az esetlegesen csökkentheti annak a hatékonyságát. Ha kényelmesnek érzed a fényvédő alá nyugodtan felviheted, akár önmagában, akár szérumba vagy hidratálóba keverve. A fényvédelem viszont mindig az utolsó lépés kell, hogy legyen a reggeli bőrápolási rutinban.

Problémás (sokszor pattanásos és zsíros) bőrre is használhatom?
Helyi kezelésként, csak a pigmentfoltokra, ráncokra nyugodtan használhatod a C25 Super Boostert problémás bőr esetén is, ha viszont teljes arcra szeretnél C-vitamonos terméket, válassz inkább egy folyékony, könnyed állagú terméket, például a Paula's Choice C15 szérumát vagy a Geek & Gorgeous 101 C-Glow szérumát.

Érzékeny/rosaceás a bőröm. Én is használhatom?
Ha kimondottan érzékeny vagy rosaceás a bőröd, akkor nehéz 100%-os választ adni erre a kérdésre, mert mindig van egy rizikófaktor, a magas hatóanyag-tartalmú bőrápolók esetében pedig ez különösen igaz, így a C25 Super Booster esetében is. Érzékeny bőrrel valószínűleg érdemesebb a C-vitamin származékokat tartalmazó termékek között szétnézned.