Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

The Ordinary

“Buffet”

7490 Ft

Peptide szérum

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Multi-technológiás peptide szérum, amiben egyszerre 6 féle peptide technológia is helyet kapott, 11 bőrbarát aminosav és kétféle hialuron mellett. Szuper választás, ha egyszerre több fronton is fel szeretnéd venni a bőröregedéssel a harcot, és próbára tennéd a peptideket.

  • Hatásos öregedő bőr  & ráncok esetén
  • Támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát
  • Segít felvenni a harcot a mimikai ráncokkal
  • Növeli a bőr rugalmasságát és a vízmegtartó képességét
  • A formula 25,1%-át teszik ki a hatóanyagok

Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A „Buffet” egy olyan multi-technológiás formula, ami jól bevált peptid technológiák széles spektrumát sűríti magában. A Matrixyl 3000 peptide komplex (palmitoyl tripeptide-1 és palmitoyl tetrapeptide-7-tel), a Matrixyl Synthe’6 peptide komplex (palmitoyl tripeptide-38-al), a Syn-Ake peptide komplex (dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate-tal), a Relistase peptide komplex (acetylarginyltryptophyl diphenylglycine-nel), az Argirelox peptide (acetyl hexapeptide-8, pentapeptide-18-al), valamint a Probiotic komplex (lactococcus lactis lysate-tal) technológiák 11 bőrbarát amino sav és többféle hialuron komplex kevert bázisában fejtik ki hatásukat. A formula tömegének mintegy 25,1%-át ezek a technológiák teszik ki, melyeknek köszönhetően a bőröregedés jeleivel egyszerre több fronton is segít felvenni a harcot.

(A leírásban a különböző védjegyek alapján hivatkoztunk technológiákra. Sem a The Ordinary-nek, sem a Deciemnek nincs érdekeltsége sem a védjegyekben, sem azok tulajdonlása tekintetében.)

Intenzívebb hatásért keresd a Hymalide újgenerációs SubQ Anti-Age formuláját!

Kinek való ez a termék?
Kiváló választás, ha szeretnél tenni a bőröd fiatalosságáért, és kipróbálnád a peptideket.
Használd reggel és/vagy este a lemosás utáni lépések egyikeként. Cseppents a tenyeredbe vagy egyenesen a bőrödre, és oszlasd el finoman az arcodon, illetve a nyakadon. Várd meg, míg beszívódik, majd folytasd a rutinodat a szokásos szérumoddal és/vagy hidratálóddal.
Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Mik azok a peptide-ek, és miért jó nekem, ha használok peptide terméket?
A peptid proteindarabkát jelent, vagyis néhány aminosav összekapcsolódását (tehát az aminosav az építőkő, néhány aminosav együtt peptid, sok-sok aminosav együtt pedig protein, mint például a kollagén vagy az elasztin, ami két a bőrben rendkívül fontos protein). A peptidek sokféleképpen hatnak, és rengeteg szuper dolgot tudnak tenni a bőrödért: van, amelyik trükkösen a kollagéntermelést tudja serkenteni, van amelyik - kicsit hasonlóan a botoxhoz - a mimikai izmok ellazításával segít felvenni a harcot a mimikai ráncokkal, míg mások például a bőr rugalmasságát növelik. Viszonylag fiatal összetevők egyébként a bőrápolásban, de nagyon ígéretesek.

Milyen hialuron van a termékben, és miért jó nekem, ha használok hialuronos terméket?
A Buffet kétféle formában tartalmaz hialuront: tartalmazza a klasszikusnak számító Sodium Hyaluronate-ot, ami már bizonyította hatásosságát, nemcsak kutatásokban, de a gyakorlatban is. A hialuronokról általában azt érdemes tudni, hogy elképesztő mennyiségű vizet képesek megkötni: akár a saját súlyuk mintegy ezerszeresét!
A másik hialuron-forma pedig egy nagyon izgalmas komplex: a Sodium Hyaluronate Crosspolymer, vagyis "keresztkötött" hialuronsav, ami "normál" hialuron savból képzett, összekapcsolt láncolatok egysége. Ha a sima hialuron sav vízmegkötő képességét egy hangya erejéhez hasonlítjuk, akkor ez a crosspolymer maga Atom Anti, ugyanis a sima hialuronhoz képest mintegy ötszörös nagyságban tudja megkötni a vizet.

Miért az a neve a szérumnak, hogy Buffet?
A buffet szó angolul büfét jelent, ami a multi-technológiára, a sokféle peptide komplex-re utal. Nem csemegézünk a különböző technológiákból: beletesszük a szérumba mindet. A formula tömegének mintegy 25,1%-át technológiák teszik ki a hatóanyag complexek. glikoproteineket tartalmaz.

Miben más a "Buffet", mint a Hylamide Subq Anti-Age Adavanced Serum?
Mindkét szérum a bőröregedés jelei ellen készült szérumok. Az Ordinary egy egyszerűbb, minimalista változat, a Hylamide pedig egy sokkal komplexebb, szélesebb spektrumú ápolást nyújtó formula, és ezért intenzívebb a hatása is. Bár a "Buffet" is többféle, jól bevált technológiát tartalmaz (jellemzően peptid technológiákat, valamint a Probiotic komplexet (lactococcus lactis lysate-tal) és 11 bőrbarát amino savat, többféle hialuronnal), nála jóval edukáltabb és kortársabb a Subq, ami szintén peptid technológiákat, ötféle hialuront, szacharidokat, algát.