Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

Új vagy a tudatos bőrápolás világában? :) Kezd itt a rutinod felépítését >>

Nem feltétlenül kell minden terméknek a bőrápolási rutinodban nagy dózisban antioxidánsokat és sejtkommunikáló összetevőket tartalmaznia, de ettől még jó, ha mindig odafigyelsz, hogy ezeket valahonnan (és megfelelő mennyiségben) megkapja a bőröd. Az antioxidáns szérumok éppen erre valók: nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidánsokat és sejtkommunikáló összetevőket, hogy a bőröd semmiben ne szenvedjen hiányt – sőt.

Olvass tovább

Címkék:

száraz bőr kontra ráncok

Az a tévhit, hogy a száraz bőr ráncokat okoz, azon alapul, hogy a száraz bőr ráncosabbnak tűnik – és kész. A dolog ilyen egyszerű. A normál és zsíros bőrűek a száraz bőrűekhez képest előfordul, hogy kevesebb ráncot látnak magukon. Ennek az oka az, hogy a bőrük jobban képes megtartani a hidratáltságot, ettől pedig az simábbnak, egységesebbnek látszik. Ha a bőr ugyanis vízhiányos lesz vagy száraz, az apróbb ráncok sokkal nagyobbaknak tűnnek.

Olvass tovább
Összetevőlista olvasás

Bárcsak mindenkinek pontosan el tudnánk mondani, hogyan is kell összetevőlistát olvasni, hogy mit is jelent az a sok információ, ami a termékek hátulján vagy a dobozán található… Az tényleg szuper volna! Hogy miért? Mert ott szinte mindent feketén-fehéren megtalálsz, amit az adott termékről tudni érdemes: pontról-pontra le van írva, mennyire hatékony az adott termék, és az is, hogy mit várhatsz tőle. Persze, megfejteni, amit az INCI-lista (vagyis az összetevőlista) takar, kicsit sem könnyű, és tanulást igényel, viszont a jó hír, hogy egyáltalán nem lehetetlen!

Olvass tovább

Van, hogy a pattanások nem csak az arcon jelentenek problémát. Ugyanúgy jelentkezhetnek például a mellkason, a háton, vagy tulajdonképpen a tested bármelyik pontján. Ha kicsit elveszettnek érzed magad, és nem tudod, vajon hogyan kezelhetnéd a pattanásokat hatásosan (legyenek az arcodon, vagy a tested bármely pontján), olvasd el a cikket, amiben néhány hasznos tudnivalót szedtünk össze Neked!

Olvass tovább
5-tipp-irritacio Neked is érzékeny a bőröd? Kicsit becsapós a kérdés, mert az az igazság, valamilyen szinten mindenkinek érzékeny a bőre. Ha környezeti ártalom éri, vagy rosszul megválasztott kozmetikummal irritáljuk a bőrünket, akkor ugyanis mindannyiunknál fellép az érzékenységi reakció. A dolog viszont trükkös: a bőrérzékenységet legjobb, ha úgy képzeled el, mint egy skálát vagy számsort. Ez alapján van, akinek az irritáció jelei azonnal megmutatkoznak a bőrön, és van, akinél sokáig egyáltalán nem látható a felszínen. Ettől viszont még ott munkálkodik a bőr mélyebb rétegeiben, és idővel, látszólag minden előzetes ok nélkül, kiütközik a bőrfelszínre. Az irritáció pedig sokféle formában jelentkezhet, például kiütés vagy pirosság formájában.

Olvass tovább
Kategória: Bőrproblémák
Nem számít, hány éves vagy, fiú vagy lány, nő vagy férfi, a pattanások mindenkinek ugyanolyanok. De ha megérted, miért vannak, könnyebben megszabadulsz tőlük!Olvass tovább

Címkék:

Kategória: Bőrproblémák
védőréteg

Lapozd fel a kedvenc magazinodat, vagy klikkelj egy bőrápolással foglalkozó weboldalra, szinte biztos, hogy bele fogsz akadni abba a kifejezésbe, hogy a bőr védőrétege. Az utóbbi időben eléggé felkapott dolog lett, rengeteg új termékkel, amik arra hivatottak, hogy erősítsék, védjék vagy éppen helyre hozzák ezt a bizonyos védőréteget. Ez esetben a hűhó nem a semmiért van: a bőr védőrétege tényleg nagyon fontos és meghatározó szerepe van a bőröd egészsége szempontjából!

Olvass tovább
profi rutin

A bőrápolás csupa móka és játék, körülbelül addig a pontig, míg az első ráncok meg nem jelennek. Vagy addig, amíg észre nem veszed, hogy fényvédő nélküli évek kezdenek a bőrödön visszaköszönni. Vagy, míg rá nem jössz, hogy azok a pattanás utáni pirosas-barnás foltok vagy pigmentfoltok sajnos nem tűnnek el csak úgy maguktól.

Olvass tovább
Kategória: Bőrápolási Rutin
alaprutin

Általában 3 okból szoktunk alaprutint követni: (1) mert még újoncok vagyunk a bőrápolásban, (2) mert szeretjük a minimális dolgokat, és (3) mert nincs kedvünk kísérletezni, és úgy döntünk, elég, ha csak a szükséges, de legmegfelelőbb termékeket használjuk. Hogy mi miatt is döntöttél az alaprutin miatt, végül is mindegy is. A lényeg, hogy így vagy úgy, de ugyanazokra a szuper termékekre lesz szükséged! Ebben a cikkben leírjuk Neked, miből is áll pontosan a Paula’s Choice alaprutin, és azt is elmondjuk, mit várhatsz tőle, plusz, kiderül, hogyan hozd ki a maximumot a termékekből!

Olvass tovább
Kategória: Bőrápolási Rutin
retinol-booster-megoldasok

A retinol (vagyis más néven A-vitamin) igazi erőmű a bőrápolásban – és pontosan ezért imádjuk annyira! A hatása valami egészen elképesztő. Persze, azért ne feledd, ő is csak egy a számos szuper összetevő közül, amire a bőrödnek szüksége van ahhoz, hogy egészségesen és fiatalosan működjön. Fontos odafigyelni az egyensúlyra, és hogy mindig sokféle hasznos összetevőt is juttass a bőrödbe (például antioxidánsokat, bőrazonos vegyületeket és sejtkommunikáló összetevőket). A Resist 1% Retinol Booster ebben segít: bármilyen bőrápolót azonnal retinol-erőművé tuningol, és a segítségével ráadásul Te tudod szabályozni a retinol intenzitását is. Ez miért jó Neked? Mert nem lecseréli, hanem hatványozza a kedvenceid erejét, így a bőrápolásod csak még színesebb lesz.

Olvass tovább
Kategória: Bőrproblémák

41 - 50 termék, Összesen:72

oldalanként
Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7