Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)
The Ordinary

Behentrimonium Chloride 2% Conditioner

3990 Ft
Ápoló hajkondicionáló minden hajtípusra
Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Minimalista, könnyed állagú hajkondicionáló, minden hajtípusra.

  • 2% Behentrimonium Chloride-dal segít puhábbá, simábbá és könnyen kifésülhetővé tenni a hajat
  • Krémes, emulziós állag, ami nem nehezíti el a hajat
  • Könnyű kiöblíteni
Kiszerelés: 240ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
A Behentrimonium Chloride 2% Conditioner egy krémes-emulziós állagú hajkondicionáló, ami puhává és simává teszi a hajat a tövektől egészen a hajvégekig, anélkül hogy elnehezítené azt.

Ebben a minimalista formulában a fő fókusz a jól bevált behentrimonium chloride-on van, ami sok-sok hajápoló termékben (főként kondicionálókban) kap helyet. Ez a felületaktív anyag antisztatikus hatása miatt népszerű összetevő, valamint amiatt is, hogy könnyebben kifésülhetővé és simábbá teszi a hajat.

A behentrimonium chloride további előnye, hogy tartósítószerként is funkcionál, így segít abban, hogy a hajápoló termékek tovább megőrizzék a stabilitásukat.

Kinek való ez a termék?
Mindenkinek, aki egy gyengéd, de hatékony és könnyen használható hajkondícionálót keres, és előnyben részesíti a minimalista formulájú, hozzáadott illatanyagoktól és parfümtől mentes termékeket. A legjobb eredményért használd előtte a Sulphate 4% Cleanser for Body and Hairt!
Hajmosást követően (tipp: Sulphate 4% Cleanser for Body and Hair) dolgozz bele a nedves hajba egy jó diónyit vagy két diónyit hajhossztól függően, hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd ki alaposan.

Felbontást követően 12 hónapig használható.
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Phytic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin
Miért érdemes hajkondicionálót használni hajmosást követően?
A hajkondicionálóknak alapvetően más a feladatuk, mint a samponoknak. Míg utóbbiak elsődlegesen a tisztításra koncentrálnak, addig a kondícionálók segíthetnek a hajkárosodás kezelésében, fényt adnak a hajnak, és segítenek abban is, hogy könnyebben kifésülhetővé váljon a haj. Mindebben úgy tud segíteni a kondicionáló, hogy egy nagyon vékony "bevonatot" képez a hajszálak felületén.

Hogyan működik a kondicionáló?
Az egész igazából kémia. :) A hajkondicionálókban használt fő összetevők a kationos felületaktív anyagok, a The Ordinary kondícionáló esetében, - ahogyan a neve is jelzi- , a behentrimonium chloride tölti be ezt a funkciót. Amikor a haj nedves, negatív töltést kap, és a sérült hajdarabok általában erősebb negatív töltéssel rendelkeznek. Az ellentétes töltések vonzzák egymást, így a kationos felületaktív anyagok pozitív feje segít nekik megtapadni a negatív töltésű hajon, és létrejön a fentebb is említett bevonat a hajszálakon. Az eredmény selymesebb, könnyebben kezelhető haj.