Tudtad? 15 000 Ft felett ingyenes a szállítás :)

The Ordinary

Argireline Solution 10%

3890 Ft

10% Argireline (peptid) szérum mimikai ráncokra

Állatokon nem tesztelték | 100%-ban illat- és színezékmentes

Speciális peptid technológia elsősorban a mimikai ráncok csökkentésére.

  • Finomítja a szem körüli és a homlokráncokat
  • 10%-nyi Argeline kutatások szerint 15 nap alatt 17%-kal csökkenti a mimikai ráncok mélységét
  • Könnyű, vízalapú formula
  • Növeli a bőr rugalmasságát & hidratáltságát
Kiszerelés: 30ml
Mi teszi a terméket egyedivé?
Az Argeline egy peptid technológia, ami tulajdonképpen Acetyl Hexapeptide-8-at takar, vagyis egy olyan peptidet, amit némi túlzással "botox-hatásúnak" szoktak nevezni (persze a botox másképp, máshogy hat, mint egy peptid). Ennek a hasonlatnak az az alapja, hogy az Argeline is az arcizmok mozgása miatt kialakult mimikai ráncokat célozza elsősorban, méghozzá jó eredménnyel (persze közel sem annyira, mint az igazi Botox). Kutatások szerint 10% Argeline 15 nap alatt 17%-kal képes csökkenteni a mimikai ráncok mélységét. Plusz, a bőr hidratáltságát is jelentősen növeli. Nem a strukturális bőröregedés ellen tesz (mint például a C-vitamin, az AHA vagy a retinol), inkább egy gyors, felületi megoldást jelent.

Főként a szem körüli bőr ápolására és a homlokráncok ellen ajánljuk, azokra a területekre, ahol a mimikai ráncok jelentenek gondot.

Jó tudni: a kutatások szerint a helyileg felvitt Argeline hasznosulását segíti, ha vízbázisú formulában viszed a bőrödre. Éppen ezért ez a szérum víz alapú, és nem tartalmaz olajakat, észtereket vagy szilikont.

Kinek való ez a termék?
Azoknak, akik a mimikai ráncokra keresnek egyszerű segítséget.
Használd reggel és/vagy este a lemosás utáni lépések egyikeként. Cseppents a tenyeredbe vagy egyenesen a bőrödre, és oszlasd el finoman a homlokodon és a szemed körül. Várd meg, míg beszívódik, majd folytasd a rutinodat a szokásos szérumoddal és/vagy hidratálóddal.
Aqua (Water), Propanediol, Acetyl Hexapeptide-8, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Gellan Gum, Sodium Chloride, Isoceteth-20, Dimethyl Isosorbide, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Mik azok a peptide-ek, és miért jó nekem, ha használok peptide terméket?
A peptid proteindarabkát jelent, vagyis néhány aminosav összekapcsolódását (tehát az aminosav az építőkő, néhány aminosav együtt peptid, sok-sok aminosav együtt pedig protein, mint például a kollagén vagy az elasztin, ami két a bőrben rendkívül fontos protein). A peptidek sokféleképpen hatnak, és rengeteg szuper dolgot tudnak tenni a bőrödért: van, amelyik trükkösen a kollagéntermelést tudja serkenteni, van amelyik - kicsit hasonlóan a botoxhoz - a mimikai izmok ellazításával segít felvenni a harcot a mimikai ráncokkal, míg mások például a bőr rugalmasságát növelik. Viszonylag fiatal összetevők egyébként a bőrápolásban, de nagyon ígéretesek.

Miben más az Argeline, mint a többi peptid?
Mindegyik peptid egy picit másképp hat a bőrre. Hogy egy frappáns hasonlatot kölcsönözzünk, úgy képzeld el őket, mint a túró rudit. A rudinak is sokféle ízesítése létezik, ami mind egy picit más, de valahol mégis ugyanazon az alapon nyugszik az összes. A peptidekkel ugyanez a helyzet: mindegyik a bőröregedés jelei ellen harcol, de ki így, ki úgy. Az Argeline, vagyis az Acetyl Hexapeptide-8 egy gyors intermezzo a bőrnek, ami a dinamikus izommozgások, a mimika miatti ráncokat segít javítani, méghozzá a mimikai izmok ellazításával.

Használhatom érzékeny bőrre is?
Igen, nincs akadálya! A peptidek jót tesznek az érzékeny bőrnek is.